Start Forum Inne Hydepark Jaki e-papieros najepszy?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • koki
      Członek
      Liczba postów: 66

Szukam czegoś żeby ograniczyć palenie normalnych fajek a w rezultacie rzucić w ogóle palenie. Macie jakieś rady co do kupna e-p?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138666

Przede wszystkim zwracaj uwagę na moc baterii. Im większa tym lepiej. Teraz na rynku jest pełno takich, które po paru godzinach ci się rozładują.

• koki
      Członek

Okej, ale jaka moc baterii jest optymalna?

• Anonimowy
      Gość

[quote]Dokładnie taka moc baterii pozwoli ci na komfortowe palenie. I nie myślenie codziennie o tym, że trzeba naładować baterie. Swoją drogą są też ładowarki na USB, więc jak masz prace przy PC to też sobie możesz naładować. 🙂 [/quote]

ladowac mozna w wielu miejscach roznymi sposobami, ale to nie w tym rzecz, duza pojemnosc baterii, to wieksza jej zywotnosc, tak jak z silnikami aut,
      na prawde nie warto kupowac e-p z bateriami ponizej 700mAh

• Anonimowy
      Gość

z tym nie ma problemu, masz ladowarki do auta, do kompa i do gniazdka, a czasem takie kombinowane, jak w tabletach ze podlaczysz gdo gniazdka, a po odlaczeniu kabla to do kompa

• Anonimowy
      Gość

a jakiego e-p macie na stanie ?

• Anonimowy
      Gość

Ja od dwóch miesięcy używam e-papierosa na abonament i liquidy są mi dostarczane do domu. 🙂

• Anonimowy
      Gość

[quote]Ja od dwóch miesięcy używam e-papierosa na abonament i liquidy są mi dostarczane do domu. 🙂 [/quote]
      jaki abonament ?jak to dziala ?

• Anonimowy
      Gość

[quote]Ja mam e-papieros Foof z baterią 1100mAh i clearomizerem CE5 Intense. [/quote]
      i jak ten foof sie sprawdza ? bo szukam czego obecnie dla meza na prezent

• koki
      Członek

[quote]Ja od dwóch miesięcy używam e-papierosa na abonament i liquidy są mi dostarczane do domu. 🙂 [/quote]
      Nie słyszałem jeszcze o czymś takim. Opłaca się to?

[quote]i jak ten foof sie sprawdza ? bo szukam czego obecnie dla meza na prezent [/quote]
      Ja się właśnie nad jakimś zastanawiam, bo poczytałem już trochę wpisów na forach i dużo ludzi poleca.

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]Ja od dwóch miesięcy używam e-papierosa na abonament i liquidy są mi dostarczane do domu. 🙂 [/quote]
      Nie słyszałem jeszcze o czymś takim. Opłaca się to? [/quote]
      No pewnie, że się opłaca, bo epapierosa masz za 1zł.

[quote][quote]Ja od dwóch miesięcy używam e-papierosa na abonament i liquidy są mi dostarczane do domu. 🙂 [/quote]
      jaki abonament ?jak to dziala ? [/quote]
      Płacisz co miesiąc abonament a liquidy są dostarczane tobie do domu. Co jakiś czas też ci przysyłają np. clearomizer.

• koki
      Członek

To się w jakimś salonie zamawia, czy jak to jest?

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]Ja mam e-papieros Foof z baterią 1100mAh i clearomizerem CE5 Intense. [/quote]
      i jak ten foof sie sprawdza ? bo szukam czego obecnie dla meza na prezent [/quote]

no wlasnie, jak sie spisuje ? bo to nie jest jakas bardzo popularna marka, ale tez ceny ma niewygurowane

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]
      jaki abonament ?jak to dziala ? [/quote]
      Płacisz co miesiąc abonament a liquidy są dostarczane tobie do domu. Co jakiś czas też ci przysyłają np. clearomizer. [/quote]

gdzie mozna to znalezc ? moze jakies namiary podasz, szczegoly umowy, ceny ?

• Anonimowy
      Gość

nie on szukal, ale dobrze ze mamy go wszyscy
      przyjrzalem sie temu troche i to swietna opcja, nic nie przeplacam

• Anonimowy
      Gość

Vilt Basic od kilka dni, jeden z nowszych papierosów, po prostu znajomy w sklepie mi doradził. I faktycznie wydaje mi się, że jakość wykonania papierosa duża wyższa, oczywiście przynajmniej w stosunku do tego, który miałem. Kopci się przyjemnie – najważniejsze, że nie wróciłem do klasycznego jarania.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Jaki e-papieros najepszy?
Twoje informacje: