-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest9 stycznia 2016 at 09:28Liczba postów: 135890Ja raczej korzystam z sokowirówek bo większość soków robię z marchwii więc musiała być sporej mocy ale ten i budżet mocno ograniczał. Do tej pory najlepsza jaką miałam to Amica, ze względu właśnie na duża moc i łatwo czyszczenia. Do tego ma nakładkę do wyciskania cytrusów co jest czasem przydatne. A poza tym dodatkowo jest dobrze wykonana.
-
Anonymous
Guest8 sierpnia 2016 at 21:10Liczba postów: 135890[quote]w przypadku muke to 10 lat gwarancji jest na silnik, a na calosc reszty to standardowe 2 lata [/quote]10 lat to szmat czasu, jeżel silnik nie walnie to nie ma co sie innego popsuć
[quote]Zwracać uwagę należy przede wszystkim na to czy jest łatwa i wygodna i obsłudze, czy wygodnie i szybko się ją czyści, [/quote]Jest to ważna kewstia, najlepiej jeżeli można niektóre częsci myć w zmywarce
[quote]siostra moja za to ma wyciskarkę akira 3g, niedroga, a w zasadzie działa jak i moja, świetna sprawa [/quote]Czytałam o tej wyciskarce, ma na prawde dobrą cenę ! Jeżeli pracuje porówynwalnie do droższych to super oferta
-
Anonymous
Guest9 sierpnia 2016 at 10:29Liczba postów: 135890[quote]Zwracać uwagę należy przede wszystkim na to czy jest łatwa i wygodna i obsłudze, czy wygodnie i szybko się ją czyści, a przede wszystkim na mechanizm – ja mam wyciskarkę jednoślimakową Kuvingsa i bardzo sobie ją chwalę. [/quote]
ja mam MUKE, mechanizm ten sam, podobne kompozyty i metal, czyszczenie bezproblemowo, z tą różnicą że zapłaciłem prawie 50% mniej niż Ty
[quote]
[quote]Zwracać uwagę należy przede wszystkim na to czy jest łatwa i wygodna i obsłudze, czy wygodnie i szybko się ją czyści, [/quote]Jest to ważna kewstia, najlepiej jeżeli można niektóre częsci myć w zmywarce
[/quote]
ja zlego slowa na swoje muke powiedziec nie moge,
czysci sie sama w zmywarce, jedynie sitko najpierw trzeba podczyscic pod strumieniem, ew szczoteczka w zaleznosci od owocow ktore byly uzyte, reszta sama bezproblemowo -
Anonymous
Guest12 sierpnia 2016 at 08:49Liczba postów: 135890[quote]A co to znaczy że wyciskarka jest jednoślimakowa?? [/quote]
To znaczy, że mechanizm wykorzystuje siłę miażdżenia, dzięki czemu uzyskany sok zachowuje wszystkie enzymy i wartości odżywcze – w przeciwieństwie do sokowirówek. Są też wyciskarki dwuślimakowe, ale one są trudniejsze w utrzymaniu i czyszczeniu. Sprawdź na prowita.pl, tam masz wszystko opisane co i jak w ogóle w necie jest dużo info na ten temat -
Anonymous
Guest16 sierpnia 2016 at 19:52Liczba postów: 135890[quote]ja mam MUKE, mechanizm ten sam, podobne kompozyty i metal, czyszczenie bezproblemowo, z tą różnicą że zapłaciłem prawie 50% mniej niż Ty[/quote] rany…. skąd te ceny ? litości „bebechy” te same a taka różnica!
[quote]
ja zlego slowa na swoje muke powiedziec nie moge,
czysci sie sama w zmywarce, jedynie sitko najpierw trzeba podczyscic pod strumieniem, ew szczoteczka w zaleznosci od owocow ktore byly uzyte, reszta sama bezproblemowo [/quote]każde naczynie najpierw się opłukuje przed zmywarką. więc to norma, chodzi o to,żeby plastiki po praniu w zmywarce sie nie rysowały, nie matowiły, nie blakły ito[quote][quote]A co to znaczy że wyciskarka jest jednoślimakowa?? [/quote]
To znaczy, że mechanizm wykorzystuje siłę miażdżenia, dzięki czemu uzyskany sok zachowuje wszystkie enzymy i wartości odżywcze – w przeciwieństwie do sokowirówek. Są też wyciskarki dwuślimakowe, ale one są trudniejsze w utrzymaniu i czyszczeniu. Sprawdź na prowita.pl, tam masz wszystko opisane co i jak w ogóle w necie jest dużo info na ten temat [/quote]sokowirówki wytwarzają za dużą temp -
Anonymous
Guest23 sierpnia 2016 at 10:11Liczba postów: 135890[quote][quote]A co to znaczy że wyciskarka jest jednoślimakowa?? [/quote]
To znaczy, że mechanizm wykorzystuje siłę miażdżenia, dzięki czemu uzyskany sok zachowuje wszystkie enzymy i wartości odżywcze – w przeciwieństwie do sokowirówek. Są też wyciskarki dwuślimakowe, ale one są trudniejsze w utrzymaniu i czyszczeniu. [/quote]generalnie moha droga chodzi o to ze jest jeden slimak, taki „mlynek” ktory rozdrabnia owoce i wyciska z nich sok, zadnego krojenia, szatkowania, czy mielenia, tylko taka „prasa” jak w mlynach
sa tez dwuslimakowe, ale wiecej kosztuja, i osobiscie nie widze dla nich sensu poza marketami i restauracjami[quote]każde naczynie najpierw się opłukuje przed zmywarką. więc to norma, chodzi o to,żeby plastiki po praniu w zmywarce sie nie rysowały, nie matowiły, nie blakły ito
[/quote]
w przypadku zmywarek dla mnie najwiekszym zmartwieniem jest wyginanie sie pod wplywem temperatury plastiku, jezeli jest slaby, miekki i cienki, to od temp sie gnie, to widac na pudelkach na zywnosc,
pojemniki i czesci muke sa z jakiegos specjalnego komponentu, i to jest mega twarde, i nic sie w zmywarce nie nieszczy[quote] to jedynie w sklepie rtv Euro są raty na dzien dzisiejszy.
Wybrałem wyciskarkę Tefala. Jest tańsza ale również jest wygodna. Dodatkowo w sklepie dostałem komplet noży. [/quote]
bzdura
kazdy duzy sklep daje Ci mozliwosc zakupu na raty, a jak nie to mozesz to niezaleznie w swoim banku zrobic,
a z innej beczki, to szkoda ze wybralas sprzet od firmy ktora robi niemal wszystko, czyli nie ma doswiadczenia w specjalistycznym sprzecie, lepiej bylo od nich kupic toster niz wyciskarke, nawet za oszczednosc kilku zl -
Anonymous
Guest23 sierpnia 2016 at 20:36Liczba postów: 135890[quote]
generalnie moha droga chodzi o to ze jest jeden slimak, taki „mlynek” ktory rozdrabnia owoce i wyciska z nich sok, zadnego krojenia, szatkowania, czy mielenia, tylko taka „prasa” jak w mlynach
sa tez dwuslimakowe, ale wiecej kosztuja, i osobiscie nie widze dla nich sensu poza marketami i restauracjami[/quote] taka większa do domu na mx 4 osoby nie jest potrzebna[quote]
w przypadku zmywarek dla mnie najwiekszym zmartwieniem jest wyginanie sie pod wplywem temperatury plastiku, jezeli jest slaby, miekki i cienki, to od temp sie gnie, to widac na pudelkach na zywnosc,
pojemniki i czesci muke sa z jakiegos specjalnego komponentu, i to jest mega twarde, i nic sie w zmywarce nie nieszczy[/quote] tutaj masz duzo racji, u mnie widac to po blenderze , tym małym pojemniku ,po kilku praniach w zmywarce jest mega matowy i porysowany. Plastik plastikowi nie równy 😀[quote]
kazdy duzy sklep daje Ci mozliwosc zakupu na raty, a jak nie to mozesz to niezaleznie w swoim banku zrobic,
a z innej beczki, to szkoda ze wybralas sprzet od firmy ktora robi niemal wszystko, czyli nie ma doswiadczenia w specjalistycznym sprzecie, lepiej bylo od nich kupic toster niz wyciskarke, nawet za oszczednosc kilku zl [/quote] ja nie przepadam za ta marką, rzadko , który sprzęt mnie satysfakcjonuje od nich , za to tak jak piszesz, producent wyciskarek to specjalistyczna firma w jednym sprzęcie -
Anonymous
Guest29 sierpnia 2016 at 10:06Liczba postów: 135890[quote][quote]A co to znaczy że wyciskarka jest jednoślimakowa?? [/quote]
To znaczy, że mechanizm wykorzystuje siłę miażdżenia, dzięki czemu uzyskany sok zachowuje wszystkie enzymy i wartości odżywcze – w przeciwieństwie do sokowirówek. Są też wyciskarki dwuślimakowe, ale one są trudniejsze w utrzymaniu i czyszczeniu. Sprawdź na prowita.pl, tam masz wszystko opisane co i jak w ogóle w necie jest dużo info na ten temat [/quote]Dzięki za informacje 🙂
-
Anonymous
Guest31 sierpnia 2016 at 10:10Liczba postów: 135890[quote] tutaj masz duzo racji, u mnie widac to po blenderze , tym małym pojemniku ,po kilku praniach w zmywarce jest mega matowy i porysowany. Plastik plastikowi nie równy 😀
[/quote]u mnie nic porysowane nie jest, ani nie zmatowialo, a praktycznie po kazdym uzyciu laduje w zmywarece, takze jestem spokojny i zadowolony z jakosci i wykonania muke
-
Anonymous
Guest5 września 2016 at 23:18Liczba postów: 135890[quote]Hej Artemis, doradz proszę 🙂 zastanawiam się między kupnem wyciskarki Muke, a Akirą 3g. Parametry mają niemal identyczne a cenowo Muke jest dwa razy droższa [/quote]
nie umiem wiarygodnie ocenić, bo sam mam muke, nie testowałem akira,
wiem, widziałem, cene ma super, ale jak z jej jakością,
na pewno wiem, że bardziej opłąca się kupić 3 akiry niż jeden hurom[quote]Ciekawi mnie czy są różnice np w jakości soków lub jakiekolwiek, które przeważają jedna nad drugą [/quote]
z tego co rozczytałem, to materiał podobny, technicznie też ten sam system, gwarnacją się różnią, akira ma mniejszą, ale to i tak aż 5 lat, akira ma w zestawie chyba mniej sit
ale to i tak kwestia tego jaką kasą dysponujesz, -
Anonymous
Guest13 września 2016 at 21:44Liczba postów: 135890[quote][quote] tutaj masz duzo racji, u mnie widac to po blenderze , tym małym pojemniku ,po kilku praniach w zmywarce jest mega matowy i porysowany. Plastik plastikowi nie równy 😀
[/quote]
u mnie nic porysowane nie jest, ani nie zmatowialo, a praktycznie po kazdym uzyciu laduje w zmywarece, takze jestem spokojny i zadowolony z jakosci i wykonania muke [/quote]bo pewnie jest spora różnica w jakości plastiku . Takie szczegóły , a robią różnice[quote]Hej Artemis, doradz proszę 🙂 zastanawiam się między kupnem wyciskarki Muke, a Akirą 3g. Parametry mają niemal identyczne a cenowo Muke jest dwa razy droższa. Ciekawi mnie czy są różnice np w jakości soków lub jakiekolwiek, które przeważają jedna nad drugą [/quote]a akira ma 4 sita róznej grubości ?m
[quote],
na pewno wiem, że bardziej opłąca się kupić 3 akiry niż jeden hurom[/quote]hurom ma jakąś horrendalnie wysoką cene, ale za co to nie wiem…
-
Anonymous
Guest14 września 2016 at 08:41Liczba postów: 135890[quote]bo pewnie jest spora różnica w jakości plastiku . Takie szczegóły , a robią różnice
. [/quote]
w moim muke wszystko gra, nie widać uszkodzeń, sprzęt działa, dzieci sie uczą, wszystko ok, polecam[quote]a akira ma 4 sita róznej grubości ?m
[/quote]
nie grubości, a wielkości oczek,
ale chyba nie, akira ma raczej 2, w muke są 3 z możliwością dokupienia 4 -
Anonymous
Guest26 września 2016 at 22:31Liczba postów: 135890[quote]poczytałem opinie i jestem przekonany do kupna muke, mogę dać pare zł więcej , za to więcej sit będę miał, dzięki wam za swoje spostrzeżenia [/quote]
dla mnie muke jest na prawdę spoko, warte swojej ceny, 3 czy 4 sita to już kwestia gustu, ale całe urządzenie jest w dobrej cenie i jakości -
Anonymous
Guest18 października 2016 at 10:30Liczba postów: 135890Zazwyczaj jest tak, że planujemy kupić sokowirówkę, a potem z miarą czytania opinii i innych informacji kupujemy wyciskarkę za 2 tyś. U mnie i u moich znajomych tak było 🙂 U mnie znajomy kupił wyciskarkę Zebra by Zoo i poleciało to później hurtowo po znajomych. Przekonujący najbardziej jest duży otwór do wrzucania produktów i różne rodzaje soku.
-
Anonymous
Guest24 października 2016 at 21:06Liczba postów: 135890[quote]Zazwyczaj jest tak, że planujemy kupić sokowirówkę, a potem z miarą czytania opinii i innych informacji kupujemy wyciskarkę za 2 tyś. U mnie i u moich znajomych tak było 🙂 U mnie znajomy kupił wyciskarkę Zebra by Zoo i poleciało to później hurtowo po znajomych. Przekonujący najbardziej jest duży otwór do wrzucania produktów i różne rodzaje soku. [/quote]duży otwór do wrzucania owoców nie jest najważniejszy. Wg mnie sercem sprzętu jest solidny ślimak
[quote]Czemu wyciskarkę za 2 tyś złotych? Można znaleźć tańsze o tych samych parametrach. [/quote]a jeśli chodzi o parametry, co moc jest istotna?
-
Anonymous
Guest28 października 2016 at 22:31Liczba postów: 135890[quote]duży otwór do wrzucania owoców nie jest najważniejszy. Wg mnie sercem sprzętu jest solidny ślimak[/quote]
Wiadomo, że ślimak musi być zrobiony tak żeby wyciskał sok do ostatniej kropelki.[quote]a jeśli chodzi o parametry, co moc jest istotna? [/quote]
Moim zdaniem ważniejsza jest ilość obrotów na minutę, szczególnie przy tych wolnoobrotowych wyciskarkach.[quote]Te wielkie otwory to bubel, jak próbujesz wrzucić całe jabłko czy burak to się blokują a do tego hałasują jak kwik dzikiej świni. Moc jest ważna, ilość obrotów, materiał z którego jest zrobiona cała plus czy ślimak ultemowy. No i czy wolisz pionową czy poziomą, poziome mają zazwyczaj dodatkowe funkcje inne niż pionowe np opcje zmielenia czegoś. Ja mam Huroma i polecam. [/quote]
Duży otwór ma jeszcze ten minus, że jakiś owoc/warzywo w środku może być zepsute albo mieć robaka, a my to wyciśniemy i cały sok do śmietnika. -
Anonymous
Guest1 listopada 2016 at 20:45Liczba postów: 135890[quote]
Moim zdaniem ważniejsza jest ilość obrotów na minutę, szczególnie przy tych wolnoobrotowych wyciskarkach.
[/quote] jedne mają 30 obr/ min inne więcej. To te tańsze wyciskarki maja juz po 80obr/min[quote]
Duży otwór ma jeszcze ten minus, że jakiś owoc/warzywo w środku może być zepsute albo mieć robaka, a my to wyciśniemy i cały sok do śmietnika. [/quote]o widzisz, o tym nie pomyślałem,ale prawda![quote]Te wielkie otwory to bubel, jak próbujesz wrzucić całe jabłko czy burak to się blokują [/quote]na zdrowy rozsadek ja bym nie wrzucał całego jabłka , ale klienci są wymagający i chcą mieć te możliwość
-
Anonymous
Guest7 listopada 2016 at 22:06Liczba postów: 135890[quote]a jeśli chodzi o parametry, co moc jest istotna? [/quote]
moc moze nie do konca, zaden z nas sie raczej nie zna na silnikach indukcyjnych i ich mocy, wazne zeby byla dluga gwarancja na silnik, i zeby pracowal na niskich obrotach, np 30 obr na min, bo to sprawia ze soki sa bogatsze w witaminy, bo niskie obroty to niska temp pracy, a wys temp zabija wit C
-
Anonymous
Guest7 listopada 2016 at 22:09Liczba postów: 135890[quote] jedne mają 30 obr/ min inne więcej. To te tańsze wyciskarki maja juz po 80obr/min
[/quote]w tym wypadku, zdecydowanie wiecej nie znaczy lepiej, moze sok zrobi sie szybciej, ale o ile, o 1 minute, a te wysokie obroty to wyzsza temperatura, bo tarcie wieksze, wiec to czysty zabieg reklamowy dzialajacy na szkode uzytkownika
-
Anonymous
Guest8 listopada 2016 at 00:08Liczba postów: 135890[quote][quote]a jeśli chodzi o parametry, co moc jest istotna? [/quote]
moc moze nie do konca, zaden z nas sie raczej nie zna na silnikach indukcyjnych i ich mocy, wazne zeby byla dluga gwarancja na silnik, i zeby pracowal na niskich obrotach, np 30 obr na min, bo to sprawia ze soki sa bogatsze w witaminy, bo niskie obroty to niska temp pracy, a wys temp zabija wit C [/quote]
Skąd wiesz..może ktoś tutaj zna się na takich silnikach 🙂 Długa gwarancja, to rzeczywiście coś ważnego. Widziałam, że producent Muke dał jakiejś osobie 10 lat gwarancji na wszystkie części za to, że nagrała filmik o swojej wyciskarce. Fajna sprawa 🙂 -
Anonymous
Guest21 listopada 2016 at 22:20Liczba postów: 135890[quote][quote]a jeśli chodzi o parametry, co moc jest istotna? [/quote]
moc moze nie do konca, zaden z nas sie raczej nie zna na silnikach indukcyjnych i ich mocy, wazne zeby byla dluga gwarancja na silnik, i zeby pracowal na niskich obrotach, np 30 obr na min, bo to sprawia ze soki sa bogatsze w witaminy, bo niskie obroty to niska temp pracy, a wys temp zabija wit C [/quote]aha,aha.no tak. wg mnie ta ilosc obrotów w praktyce przedstawia się tak,że wolno kręcący się ślimak jest w stanie dokładnie zmielić wrzucane produty, a nawet wyciskarki ale z większą ilością obr , też zmieli ale szybciej sie zablokuje, zatka ,bo coś gdzieś ugrzęźnie
[quote]
Skąd wiesz..może ktoś tutaj zna się na takich silnikach 🙂 Długa gwarancja, to rzeczywiście coś ważnego. Widziałam, że producent Muke dał jakiejś osobie 10 lat gwarancji na wszystkie części za to, że nagrała filmik o swojej wyciskarce. Fajna sprawa 🙂 [/quote]tak długa gwarancja sama o sobie swiadczy,że sprzęt jest na prawde ok -
Anonymous
Guest24 listopada 2016 at 15:40Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest29 listopada 2016 at 23:00Liczba postów: 135890[quote]Zwróć uwagę na moc, dobierz też taką która radzi sobie z twardymi owocami i warzywami. [/quote]
nie natrafiłem jesczez na owoc ani warzywo z którym MUKE by sobie nie poradziło
[quote]Jutro 25 listopada 2016 w piątek z okazaji Black Friday OKAZJA! – na hasło BLACKFRIDAY na hurom.com.pl 15% upustu na dowolną wyciskarkę. Korzystajcie! 😀 [/quote]
hmm, to i tak jakieś 1000zł więcej niż kosztowała mnie MUKE -
Anonymous
Guest29 listopada 2016 at 23:11Liczba postów: 135890[quote]Jutro 25 listopada 2016 w piątek z okazaji Black Friday OKAZJA! – na hasło BLACKFRIDAY na hurom.com.pl 15% upustu na dowolną wyciskarkę. Korzystajcie! 😀 [/quote] o hm , no przydałby się rabat, taka cena to dla wyjatkowych klientów , dziękuje postoję , akira za 800zł mi wystarczy
-
Anonymous
Guest7 grudnia 2016 at 13:51Liczba postów: 135890[quote]
nie natrafiłem jesczez na owoc ani warzywo z którym MUKE by sobie nie poradziło [/quote]
Myślę, że ze skorupą kokosa mógłby być problem 🙂[quote]Jutro 25 listopada 2016 w piątek z okazaji Black Friday OKAZJA! – na hasło BLACKFRIDAY na hurom.com.pl 15% upustu na dowolną wyciskarkę. Korzystajcie! 😀 [/quote]
hmm, to i tak jakieś 1000zł więcej niż kosztowała mnie MUKE [/quote]
Haha no dokładnie czasem warto porównać ceny i poświęcić trochę czasu na obliczenia. Rabaty są miłe dla oka ale niekoniecznie korzystne.[quote]fajne podsumowanie, choć mam MUKE, to akira też wygląda zacnie, i niedrogo, a jak jej jakość ? [/quote]
Jakość jest taka sama po prostu nadaje się do robienia mniej skomplikowanych soków/potraw. Porównaj sobie parametry. -
Anonymous
Guest12 grudnia 2016 at 19:48Liczba postów: 135890[quote]fajne podsumowanie, choć mam MUKE, to akira też wygląda zacnie, i niedrogo, a jak jej jakość ? [/quote]jakośc bardzo dobra, plastiki dobrej jakości, częsci spasowane ,nic nie stuka nie wydaje dziwnych dzwięków. Akire mam od dłużeszgo czasu i nie narzekam, a kasa zaoszczędzona
[quote]
Myślę, że ze skorupą kokosa mógłby być problem :)[/quote] nie przesadzajmy , kokos ma bardzo twardą skorupke[quote]
Jakość jest taka sama po prostu nadaje się do robienia mniej skomplikowanych soków/potraw. Porównaj sobie parametry. [/quote] akira ma jedno sito , ot różnica , ja i tak pije jedną konsystencje -
Anonymous
Guest20 grudnia 2016 at 22:18Liczba postów: 135890[quote]
Haha no dokładnie czasem warto porównać ceny i poświęcić trochę czasu na obliczenia. Rabaty są miłe dla oka ale niekoniecznie korzystne.
[/quote]co nie, niby promocja, a i tak cena horrendalna
jednak muke ma swoja fajna cene i tego trzeba sie trzymac[quote]
Jakość jest taka sama po prostu nadaje się do robienia mniej skomplikowanych soków/potraw. Porównaj sobie parametry. [/quote]
w sumei wiele sie nie roznia,
muke ma wiecej sit, chyba jest ogolnie wieksza, ma wieksza gwarancje, reszta chyba podobna[quote]połączenie wyciskarki i wirowki? eee? nie nie … tylko oryginalna wyciskarka [/quote]
co to za dziwne combo, niby co ta wirowka ma robic,
i za co sie w tym placi
dla mnie chyba pass -
Anonymous
Guest23 grudnia 2016 at 23:46Liczba postów: 135890[quote]co nie, niby promocja, a i tak cena horrendalna
jednak muke ma swoja fajna cene i tego trzeba sie trzymac [/quote]
Też myślę, że nie ma co kombinować. Inne ceny i tak niższe i tak.[quote]
w sumei wiele sie nie roznia,
muke ma wiecej sit, chyba jest ogolnie wieksza, ma wieksza gwarancje, reszta chyba podobna[/quote]
Wyglądają trochę inaczej. Akira ma okrągłe kształty, a Muke jest bardziej kwadratowa.[quote]
i za co sie w tym placi
dla mnie chyba pass [/quote]
Też nie mam zielonego pojęcia czemu to ma służyć. Chwyt marketingowy? -
Anonymous
Guest27 grudnia 2016 at 20:42Liczba postów: 135890[quote]
co nie, niby promocja, a i tak cena horrendalna
jednak muke ma swoja fajna cene i tego trzeba sie trzymac
[/quote]za dobrą jakośc można zapłacić,ale nie przepłacić
[quote]muke ma wiecej sit, chyba jest ogolnie wieksza, ma wieksza gwarancje, reszta chyba podobna[/quote]ale wnętrze podobne, ślimak ,sito ten sam materiał[quote]
i za co sie w tym placi
dla mnie chyba pass [/quote]dla mnie też, tym bardziej niewiadomej firmy -
Anonymous
Guest28 grudnia 2016 at 07:28Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest28 grudnia 2016 at 15:44Liczba postów: 135890[quote]ale wnętrze podobne, ślimak ,sito ten sam materiał [/quote]
Bo najwyraźniej takie materiały są najlepsze. Nie ma co kombinować z czymś innym.[quote]
dla mnie też, tym bardziej niewiadomej firmy [/quote]
Niektóre popularne firmy bazują tylko na znanej nazwie. Trzeba uważać.[quote]
o to mi wlasnie chodzilo, ze w srodku to samo, a ksztalt to mozna uformowac dowolny [/quote]
Nie tak do końca dowolny. Tak czy siak design jest naprawdę stylowy i nowoczesny. -
Anonymous
Guest15 marca 2017 at 14:37Liczba postów: 135890Trzeba zwracać uwagę na wiele szczegółów, ja osobiście przede wszystkim szukałam wyciskarki, którą się łatwo czyści no i zależy mi na tym, żeby móc wrzucać warzywa i owoce w całości. W sumie z tych, które do tej pory przejrzałam to ta nowość kalorik jest chyba najlepsza. Ma ją ktoś? Mogę prosić o jakieś opinie
-
Anonymous
Guest28 marca 2017 at 18:57Liczba postów: 135890Piłam ostatnio u kumpeli pyszny sok z selera naciowego, ogórka, jabłka, cytryny i pietruszki. Konsystencja była bardzo fajna, zero pianki, pokazywała mi też że po tym jak pozostawi sok w butelce miąższ nie oddziela się od wody. Pierwszy raz piłam coś tak dobrego. Ela kupiła sobie Muke parę miesięcy temu i po takim czasie naprawdę widać po niej efekty zdrowszego stylu życia.
-
AuthorPosts
Jaką wyciskarkę do soków wybrać?2015-02-16T06:52:26+01:00
Viewing 51 reply threads
Viewing 51 reply threads