Start › Forum › Inne › Pozostałe tematy › Jak zająć się w długiej podróży
-
AutorWpisy
-
-
polina
Gość10 lutego 2026 o 14:07Liczba postów: 137870Czeka mnie niedługo lot trwający ponad 10 godzin i szukam czegoś, co skutecznie zajmie mi czas, a nie wymaga internetu. Macie jakieś propozycje gier, które nie drenują baterii w 15 minut i wciągają na dłużej pasażera? Najlepiej coś spokojnego, żebym nie przeszkadzał innym osobom siedzącym obok. Co u was najlepiej sprawdza się w samolocie?
-
andreasandreasGość10 lutego 2026 o 14:18Liczba postów: 137870Na taką podróż puzzle są wręcz idealne, bo czas przy nich leci niesamowicie szybko i spokojnie. Ja zawsze mam na telefonie zainstalowaną jedną apkę, którą znajdziesz pod linkiem i ona mnie często ratuje. To bardzo dobra aplikacja puzzle, która działa stabilnie i ma setki różnych obrazków do wyboru na każdą okazję. Możesz sobie przygotować wcześniej własne zdjęcia i układać je w trybie offline bez żadnego problemu w samolocie. Bateria trzyma przy tym całkiem nieźle, bo nie ma tam żadnej skomplikowanej grafiki 3D, która by żarła prąd. Często wybieram puzzle dla dorosłych, bo mają więcej elementów i jeden obrazek zajmuje mi nawet całą godzinę lotu. To zdecydowanie lepsze wyjście niż oglądanie trzeci raz tego samego nudnego filmu na małym ekranie.
-
polina
Gość10 lutego 2026 o 14:22Liczba postów: 137870
-
-
AutorWpisy