Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Jak niszczy laptopy Toshiba (video)

Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Upadki, upał, mróz, ściskanie prasą, zalanie – czyli jakim ekstremalnym testom poddawane są notebooki Toshiba na etapie projektowania. Otrzymane wyniki są próbą odpowiedzi na pytanie, czy darmowa „Gwarancja Zero Problemu” odpowiada faktycznym potrzebom użytkowników komputerów przenośnych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139230

Pierdu, pierdu -jakiś czas temu kupiłem Toshibe P100-324
      Taki z pomarańczową obudową full-wypas za ponad 9 tyś. 4 razy rozpadła się ubudowa włąśnie ta pomarańczowa obudowa (problem całej serii P100 – w internecie można zobaczyć zdjęcia jak się rozpada obudowa), na początku wymieili mi na gwarancji i oczywiście na nową obudowę która się rozpadła i tak 4 razy tylko dlatego że nie chciało mi się często w serwisie przebywać, gdy skończyła się gwarancja nagle mieli wzmocnioną obudowę którą już mogłem zakupić za nie małe pieniądze – kpina. Nie wspomnę że przy takich wymianach uszkodzili mi matrycę, płytę główną, mocowania obudowy, wypadały mi śrubki z laptopa i nie miałem dźwięku. Część usterek zostałą wymieniona inne niestety nie.

Jak kupowałem laptopa było w specyfikacjii napisane możliwość obsługi pamięci ram do 4GB. Po jakimś czasie dokupiłem owe 4 GB – obsługuję 3.072 na systemie x64- kpina – w serwisie się wykpili że to już stary laptop. – Jawne oszustwo

Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
Odpowiedz na: Jak niszczy laptopy Toshiba (video)
Twoje informacje: