Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi iPlusopobieracz nadal bezpłatny

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Do dnia 15 marca 2010 r. wszyscy Abonenci iPlusa mogą włączyć usługę z opłatą 0 zł miesięcznie na stałe! Usługa jest całkowitą nowością na polskim rynku mobilnego Internetu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141138

To naprawdę fajna opcja:)Oczywiście skorzystają iPlusowcy;)każdy ma taki Internet na jaki zasłużył;) A co…stać! hihihi

• Anonymous
      Guest

ta promocja wymiata, co prawda, dopiero dziś w nocy sprawdzę, ale mam nadzieję że to nie ściema 🙂

pozdrawiam R10 🙂

• Anonymous
      Guest

Tylko szkoda że nie ma jak później sprawdzić ile się ściągnęło a to poważna wada. Żeby później płaczu nie było jak przyjdzie rachunek:)

• Anonymous
      Guest

A co dla "karciarzy"? Dla freszowców znaczy..?

• Anonymous
      Guest

Hehehe dla freshowców co najwyżej pakieciki w Play na ich nadajników gdzie na połowy oznacza to po prostu brak internetu 😀

• kamishone
      Member
      Liczba postów: 24

pan bauc zadowolony z dojnych bauwanów jak ich reklama bauwan poleca buwanom kity a prezes pensyjke powieksza bo doja klientów bezpłatna a potem nagle sie okaze bez powiadomienia ze płatna i bedzie duzy rachunek a bauwan za co za gówno jak nie wiesz za co wziiołes czeba płacic pozdro tak roluje plus klientów

• Anonymous
      Guest

mam uruchomionu iplusopobieracz i to całkiem fajna sprawa pobieram w nocy cale masy bajtów i to w LTE dochodzi do 23 megabitów całkiem stabilnego łącza szerokopasmowego a mieszkam 15 km od miasta nie warszawy małego mista, nie pobieram co noc ale 100Gb mi wystarcza co miesiąc spokojnie polecam bo tylko plus i t-mobile nie ograniczają szybkosci łącza to sprawdzone…

Viewing 7 reply threads
Reply To: iPlusopobieracz nadal bezpłatny
Your information: