Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi iPlus Prywatnie nowa oferta od 16 września

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 16 września br. użytkownicy mobilnego internetu iPlus będą mogli korzystać z nowej odsłony mobilnego dostępu do internetu Polkomtela.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Drodzy Czytelnicy!! Serwer na którym znajduje się serwis Telix.pl uległ w nocy z piątku na sobotę awarii. Prace nad jego jego uruchpomieniem trwały do nocy z soboty na niedziele. Przepraszamy i Zapraszamy. Andrzej

• rcicho
      Uczestnik
      Liczba postów: 157

Za 70 zł skromne 3Gb? Chyba ktoś zwariował. Obecnie za to samo płaci się 49zł. Mam nadzieję ze to jakiś żart, bo ponoć Plus nieoficjalnie się do tej oferty nie przyznaje.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

Do Admin

Ja na Waszym miejscu zrezygnował bym z usług az.pl bo to nie za ciekawy hosting wg mnie a patrząc na awarie jakie miał ostatnio to tym bardziej.

• Anonimowy
      Gość

Zgadzam się z rcicho, że bardzo słaby stosunek MB/wysokośc abonamentu. bardzo dziwnie to wygląda na tle innych sieci

• Anonimowy
      Gość

może czegoś nie rozumiem, ale do tej pory to plus dawał więcej za mniej, a teraz prawie o połowe chce podwyższyc abonamenty i do tego obniża dostępne prędkości…czyżby przekombinowali z przepustowością swojej sieci

• Anonimowy
      Gość

Śmiechu warte z takimi cenami. To już chyba wolę Blueconnecta z umową na minimum dwa lata i zaporową opłatą aktywacyjną.

• Anonimowy
      Gość

czy to pomyłka czy sieć plusa ma swoich klientów za durni?.

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

No koment, ta oferta nie dla mnie 🙂

• Anonimowy
      Gość

a mi sie wydaje ze oferta jest w sam raz, warto zwrocic uwage, ze nie nalezy przy Plusie martwic sie takimi sprawami jak np: brak zasiegu czy łamliwy sygnał. moim zdaniem warto

• Anonimowy
      Gość

Informacje mamy z reklam prasowych – w sobotę w gw to były chyba ze 4 pełne strony. Plus robi to, co telekomy robią w europie środkowej – podwyższa sobie zysk z jednego klienta. Daje 3GB za dwa razy więcej prawie, ale obiecuje brak limitów po wykończeniu transferu. Ciekawe.

• Anonimowy
      Gość

To nie są limity po których spadnie transfer do 53 kb, tylko limity po których transfer spadnie do prędkości podanej w tabelce po przekroczeniu limitu. (patrz tabelka np za 70 zł po przekroczeniu 2 GB prędkość spada do 2 Mbit) więc wychodzi na to że za 70 zł i więcej nie ma limitu pobierania danych….ściągasz do bólu ale do prędkości podanej w tabelce w odróżnieniu od abonamentu.

• Anonimowy
      Gość

Faktycznie ceny dość wysokie. Przy takich prędkość oferty Orange free wypadają znacznie korzystniej, bo najwyższe prędkości wypadają o 90 zł taniej! Z reszta przy zakupie oferty Freedom, net mobilny można mieć za 9 zł (mam na myśli opcje „39,5”)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: iPlus Prywatnie nowa oferta od 16 września
Twoje informacje: