Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi iPhone 3GS i iPhone 4 w Tak Taku

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 30.09.2010 r. do oferty Tak Tak Fon z taryfą Nowy Tak Tak Fon w Era Mix operator sieci Era wprowadził telefon: iPhone 3GS 8GB w cenie od 1699 zł i iPhone 4 16GB w cenie od 2249 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

Dzis mialem przedluzyc umowe w taktakfonie z telefonem Samsung Avila GPS, ktory byl do wczoraj w umowie na 36miesiecy za 49zl.Dzisiaj juz kosztuje 99zl.Zamiast wprowadzac do oferty nowe aparaty i obnizki obecnych to wprowadzaja podwyzki, trzeba bedzie poczekac na lepsze oferty.

• zbyszekswce
      Participant
      Liczba postów: 1090

spojrzałem… i zapłakałem – ceny z D..Y…

• Pablo_0
      Member
      Liczba postów: 77

Pamiętam jak kiedyś sprzedawali takie zestawy Tak Tak z telefonami w kioskach ciekawe czy ktoś kupił by taki zestaw z Iphon’em za 2349 😀

• Anonymous
      Guest

Cena Iphona w TTFonie nie dziwi, ale pozostałe aparaty wyglądają ciekawie. Poza tym Iphone – można brać, ale nie trzeba, mozliwość jest.

• Anonymous
      Guest

Jak ktoś chce żebym go polecił w play to zapraszam:) gg 2538477. Obie osoby uzyskują 15zł !!

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

iPhone 4 w Tak-tak Fonie? 😉 Spoko, może kiedyś będzie mnie stać na takie cacko. Dodania takiej komu do TT Fona raczej nikt się nie spodziewał 😉

• EgeSzmege
      Member
      Liczba postów: 76

Ja też niestety nie mogę sobie na niego pozwolić, ale nie da się ukryć, że ceny są porównywalne do innych sieci, a utrzymanie konta w TTF to sprawa groszowa, zatem nie jest chyba tak najgorezej z tymi kosztami.

• Anonymous
      Guest

Ciekawie wygląda iPhone w ofercie Tak Tak Fon. Cena może i nie jest niska, ale co dają w zamian? Przede wszystkim telefon z gwarancją z oficjalnej dystrybucji. Ponadto koszty rozmów w Tak Taku nie są wysokie (chociażby dzięki podwójnym doładowaniom). Zostaje jeszcze kwestia internetu. iPhone bez dostępu do neta jest, jakby to powiedzieć, raczej mało użyteczny. Na szczęście jest w Erze pakiet 100 MB transferu danych za 9 zł miesięcznie. Jeśli ktoś chce od razu wydać sporą kasę, a później już tylko niskie kwoty co miesiąc to jest to bardzo dobra oferta.

• Anonymous
      Guest

[quote]spojrzałem… i zapłakałem – ceny z D..Y… [/quote]

No ale czemu? Przecież to nie jest umowa abonamentowa. Nie płacisz co miesiąc, więc operator nie chce dotować telefonu w takim stopniu, jak robi to właśnie w abonamencie. Jedynym warunkiem jest utrzymanie ważności konta przez 24 lub 36 miesięcy. Cena jest usprawiedliwiona.

Viewing 9 reply threads
Reply To: iPhone 3GS i iPhone 4 w Tak Taku
Your information: