Start Forum Sprzęt Apple iPhone 3G S od jutra w Play -cenniki

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Już od jutra najbardziej pożądany gadżet Apple iPhone 3G S będzie dostępny w Play, nie tylko w promocji Swobodny Internet, ale również w taryfach: Mixtura, LongPlay, Premium, Firmowych i Biznes. Od 30 kwietnia 2010 obniżce ulegają również ceny m.in.: Samsung Galaxy i5700 i Sony Ericsson Satio.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139473

ŁOHOHO SIE ZACZNIE 🙂 Chyba że ceny będą nadal z D.PY – czyli 1300 przy abo 99 zł! – gdzie z zasięgiem Play kuleje a w Orangu jest za 1099!

• Anonimowy
      Gość

ŁOOOOOOOOOOOOOHOHO – zobaczyłem cennik – najpierw miałem się ochotę śmiać – potem płakać… potem znowu śmiać – nie no cena iPhona jest ZAPOROWA! – a kupowanie tego telefonu w sieci któa ma jeszcze dużo do zrobienia w kwestii mobilnego netu jest raczej nieporozumieniem. A dla ludzi którzy będą buczeć że przesadzam – SPRAWDŹCIE CENY U JEDNEGO Z GŁÓWNYCH DYSTRYBUTORÓW PRODUKTÓW APPLA W POLSCE – JEST TANIEJ!!!! nawet w Saturnie jest taniej! – Play idzie w dóóóóóóóóóół…

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

a co dopiero na allegro np satio spokojnie mozna wyrwac za kwote ponizej 1000 pln chyba na glowe upadli z tymi cenami wole wziasc umowe bez telefonu i miec przez rok obnizony o polowe abonament

• Anonimowy
      Gość

Satio masz za 700zł na allegro a szajsfony po 1200 1300zł

• Anonimowy
      Gość

Zgadzam się z komentarzami. Ceny zaporowe. A Play kuleje z internetem. W sumie to grzech kupować taki telefon z takimi ograniczeniami narzuconymi przez sieć. A z drugiej strony płacić 12gr/100kB to zdecydowanie za dużo.

• Anonimowy
      Gość

Play powinien jak najszybciej poprawić dostępność telefonów. To powinien być priorytet dla tej sieci, ponieważ brakuje wielu modeli dostępnych w cenniku. Problem dotyczy zarówno eshopu jak i salonów.

• Anonimowy
      Gość

Nie od dziś jest ten problem 😀 to u nich nagminne. Ciągle telefon na życzenie albo o ograniczonej dostępności. Nawet ktoś już pisał o tym że to wszystko pod reklamę jest. Mamy wszystkie telefony a tu figa.

• Anonimowy
      Gość

Ja np ide do jednego salonu pytam o telefon X a oni mówią że go nie ma i nawet w magazynie, dzownie na infolinie,i co?jest! aniektóre fony są droższe od ich cen u innych opów np nokia n97, czy e75. to dla mnie coś dziwnego,

• Anonimowy
      Gość

LG Gd510 juz za 99PLN, taką cenę mogę dać za telefon, który w chwili obecnej jest najmniejszym i najcieńszym telefonem, 3,2-calowy ekran dotykowy telefonu, co stanowi go jeszcze bardziej designerskim modelem

• Anonimowy
      Gość

racja … LG GD510 podbija świat, ludzie wiedzą że mogą zaoszczędzić gdy podładują telefon energią słoneczną

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: iPhone 3G S od jutra w Play -cenniki
Twoje informacje: