Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Internet powyżej 100 Mb/s podbija polski rynek
-
AuthorPosts
-
-
-
No nie mogę teraz wszyscy podbijają prędkości. Ciekawa jestem co oni mają na myśli mówiąc: "Wdrożymy ten pakiet do regularnej sprzedaży, o ile klienci będą tego rzeczywiście potrzebować". Klient zawsze potrzebuje taka jest jego/nasza rola.
Ok rozumiem to są pewnie dopiero ich plany, coś na zasadzie kontry do całkiem niezłej oferty Vectry i upc. Pożyjemy zobaczymy co to będzie i czy będzie !?
-
Anonymous
Guest5 października 2009 at 02:10Liczba postów: 135610piszcie do aster: Zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie informacji odnośnie szeroko pasmowego internetu, czy w najbliższym czasie planują państwo zmiany odnośnie przepustowości. W związku z olbrzymimi dysproporcjami między poszczególnymi usługodawcami zastanawiam się aktualnie nad zmianą oferty która u konkurencji jest teraz bardzo atrakcyjna.
Dziękuję i oczekuję na odpowiedz.
-
Anonymous
Guest5 października 2009 at 12:20Liczba postów: 135610d@rcio… ja już wysłałem ba nawet dzwoniłem a kiedy spytałem czy planuja i kiedy to mi odpowiedzieli pytaniem "A po co to Panu? I tak nie będzie Pan wykorzystywał takiej przepustowości" tak więc oni lepiej wiedza co mi jest potrzebne… 🙂 Ale oczywiscie nie mam zamiaru u nich pozostac jesli moge miec kabel od UPC ze 120 Mb/s… mogą sobie wcisnąć w buty te swoje 4 mega z opcją 8 mega w środku nocy… 🙂 rozwiązuje umowe jesli do konca roku nie będzie szybkiego netu…
-
-
AuthorPosts