Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Internet do 21 Mbit/s w iPlus i blueconnect tylko w wysokich abonamentach

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

W ostatnim czasie Era i Plus pochwaliły się możliwością korzystania z bezprzewodowego internetu z prędkościami dochodzącymi do 21 Mbit/s. Należy jednak zwrócić uwagę, że szybkości te będą dostępne tylko w najwyższych planach taryfowych w obu sieciach.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• wlo
      Participant
      Liczba postów: 1131

Jak dla mnie logiczne 😉

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

kiedyś miałem internet, niby 7mbitów, a w rzeczywistości nawet pod nadajnikiem nie mogłem przekroczyć 2,5mbita, pomimo, że korzystałem z modemu HSPA ;]

to tylko ściema…

• Anonymous
      Guest

Dobrze w sumie pomyślane, przy wysokich abonamentach dostajemy naprawdę dużo GB więc taka szybkość jest nieraz wskazana. Od czasu do czasu korzystam z oferty Ery i nie mogę powiedzieć nic złego. Zasięg mam wszędzie, zasięg spoko.

• Anonymous
      Guest

To żałosne płacic za internet tak wysoki abonament.dziekuje i wybieram Play online,predkość nie jest istotna,ale cena.

• Anonymous
      Guest

Play offline nie jest dla wszystkich… Już nawet nie chodzi o samą prędkość ale przede wszystkim o zasięg z którym Play kuleje i to bardzo.

• Anonymous
      Guest

Zasieg 3G play ma najwiekszy w pOlsce.

• Anonymous
      Guest

Tak, najwiekszy zasieg 3G ma Plus. Ma najwięcej BTSów z 3G. Można sprawdzić na stronie UKE. Play=żer dla ograniczonych zasięgowo skner;)

• Anonymous
      Guest

Ilość nadajników nie przekłada się na wielkość zasięgu. Ja mogę obstawić np. Kraków 1000 nadajników 3G a ktoś inny obstawi 999 nadajnikami np. całe województwo mazowieckie.

• Anonymous
      Guest

Jeśli chodzi o mobilny Internet to nie ma żadnego porównania miedzy Plusem a Play…Play jest ok. ale tylko w dużych miastach a Plus w całej Polsce. Na szczęście, już za parę lat wszyscy operatorzy będą wszędzie z mobilnym 😉

• Anonymous
      Guest

To prawda, Play na razie odbiega z zasięgiem, ja tam tłumaczę jego cenę tym że ma bardzo ograniczony zasięg. Takie coś za coś. Generalnie jak mobilny ma być wszędzie i to się liczy. Sam korzystam z oferty Ery i nie narzekam.

Viewing 10 reply threads
Reply To: Internet do 21 Mbit/s w iPlus i blueconnect tylko w wysokich abonamentach
Your information: