Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Internet bez limitów – Blueconnect Max w Tak Tak do końca roku
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest1 września 2010 at 12:39Liczba postów: 135707Korzystałem i prędkość nie spada tak jak napisał wik76 do 3kb/s. Trzeba pamiętać, że liczą się też parametry telefonu i sieci, na moim HTC mogłem spokojnie oglądać youtuba z równym transferem rzędu 16kb/s. Czasem telefon wyświetlał nawet większą prędkość pobierania. Za tę cenę jest przystępna oferta. POLECAM!!
-
Anonymous
Guest1 września 2010 at 15:34Liczba postów: 135707100mb za 9zł bardzo spoko oferta. W sam raz do umiarkowanego korzystania w telefonie. A potem nic nie trzeba płacić wg mnie nieźle to wykombinowali. Korzystnie jest. @wik76 ale piszesz bzdury, już to widzę jak Ci internet śmiga w Play wykupisz pakiet na ich infrastrukturze i zasięgu nie będzie 😀
-
Anonymous
Guest10 września 2010 at 14:01Liczba postów: 135707wiki – ja też korzystałem z internetu Play – miałem to szczęście, że zasięg niby był, ale i tak internet rozłączało po kliku minutach i chodził na prawdę różne. Play to nie jest internet mobilny. BC Max to pakiet internetu w prepaidzie, na dobrych warunkach i dla mnie lepszych niz to, co daje Play – bo w PF zeby mieć pakiet 100MB na nadajnikach Plusa, trzeba wydać 10zł. Tu dajesz 9zł i masz bez limitu danych. Nie płacisz ani grosza więcej jeśli przekroczysz próg 100MB.
-
Anonymous
Guest21 września 2010 at 11:55Liczba postów: 135707Niby wszystko fajnie. Tylko taka mała ciekawostka. Jeśli aktywowałeś pakiet w sierpniu. To może się okazać, że skoro miał być tylko do końca sierpnia, a we wrześniu stwierdzili, że przedłużają do końca roku, to we wrześniu musisz aktywować jeszcze raz. Inaczej nie jestem wstanie wytłumaczyć jakim cudem mój syn zjadł internetem 50 zł doładowania w dwa dni. Pozdrawiam i uważajcie.
-
-
Anonymous
Guest19 października 2010 at 17:18Liczba postów: 135707
-
-
AuthorPosts