Start Forum Operatorzy Internet mobilny Internet bez limitów – Blueconnect Max w Tak Tak do końca roku

Viewing 18 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Dzięki Blueconnect Max (od 19 maja 2010 roku) klienci Tak Tak i Tak Tak Fon mogą swobodnie korzystać z internetu w komórce bez obawy o koszty. Promocja blueconnect max w Tak Tak i blueconnect max w Tak Tak Fon została przedłużona do końca br. roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

bez ograniczeń ale Bzdura. tylko że po 100mb transfer spada do 3kb/s MASAKRA . po co mi porshe jak będę jechać 10km/h. uciekam do play pa pa

• rcicho
      Participant
      Liczba postów: 157

Po przekroczeniu 100mb szybkosc łacza zostaje przez Erę drastycznie przycięta i otwarcie jednej tylko strony www np. onet.pl trwa ok 8 minut. Żenada ten internet w TT.

• Anonymous
      Guest

BC max to najtańszy chyba net w komórce, więc jak jeszcze można będzie go sobie skompresować (jeszcze nie próbowałem), no to będzie nieźle:)

• Pablo_0
      Member
      Liczba postów: 77

Wcale nie taki tani ten internet, zwykłe mydlenie ludziom oczu.

• Anonymous
      Guest

w play mam 500mb za 15zł a więc 5 razy tyle co w era . bezsens ten internet
      ps. krzysiek internet to nie tylko poczta 🙂 🙂 🙂

• Anonymous
      Guest

Korzystałem i prędkość nie spada tak jak napisał wik76 do 3kb/s. Trzeba pamiętać, że liczą się też parametry telefonu i sieci, na moim HTC mogłem spokojnie oglądać youtuba z równym transferem rzędu 16kb/s. Czasem telefon wyświetlał nawet większą prędkość pobierania. Za tę cenę jest przystępna oferta. POLECAM!!

• Anonymous
      Guest

Za tą cenę net 100mb to jest bardzo dobra cena:) Po przekroczeniu limitu też mogę bez problemów sprawdzać maila i wystarczy. No jest ten kompresor, nie wiem czy któryś operator jeszcze ma to w swoim necie:)

• Anonymous
      Guest

100mb za 9zł bardzo spoko oferta. W sam raz do umiarkowanego korzystania w telefonie. A potem nic nie trzeba płacić wg mnie nieźle to wykombinowali. Korzystnie jest. @wik76 ale piszesz bzdury, już to widzę jak Ci internet śmiga w Play wykupisz pakiet na ich infrastrukturze i zasięgu nie będzie 😀

• Anonymous
      Guest

wiki – ja też korzystałem z internetu Play – miałem to szczęście, że zasięg niby był, ale i tak internet rozłączało po kliku minutach i chodził na prawdę różne. Play to nie jest internet mobilny. BC Max to pakiet internetu w prepaidzie, na dobrych warunkach i dla mnie lepszych niz to, co daje Play – bo w PF zeby mieć pakiet 100MB na nadajnikach Plusa, trzeba wydać 10zł. Tu dajesz 9zł i masz bez limitu danych. Nie płacisz ani grosza więcej jeśli przekroczysz próg 100MB.

• Anonymous
      Guest

Niby wszystko fajnie. Tylko taka mała ciekawostka. Jeśli aktywowałeś pakiet w sierpniu. To może się okazać, że skoro miał być tylko do końca sierpnia, a we wrześniu stwierdzili, że przedłużają do końca roku, to we wrześniu musisz aktywować jeszcze raz. Inaczej nie jestem wstanie wytłumaczyć jakim cudem mój syn zjadł internetem 50 zł doładowania w dwa dni. Pozdrawiam i uważajcie.

• EgeSzmege
      Member
      Liczba postów: 76

Może po prostu jechał po normalnych stawkach, a nawet nie wiedział o tym. Albo faktycznie aktywował i dezaktywował. Cóż, musiał naprawde dużo siedzieć w necie 🙂 Bo oferta pozwala naprawdę swobodnie korzystać z sieci w telefonie.

• Anonymous
      Guest

[quote]Jak wyłączyć ten pakiet? I czy trzeba czekać 30 dni od aktywacji aż skończy się termin ważności pakietu? [/quote]

Dokładnie tak. Pakiet skończy się po 30 dniach. Opłata 9 zł jest jednorazowa. Po tym okresie możesz aktywować go sobie ponownie.

• Anonymous
      Guest

😮 jak wyłączyc te usługe pomóżcie

• Anonymous
      Guest

A mnie 100MB wystarcza na 1 godzinę

• Anonymous
      Guest

Można wyłączyć usługe poprzez ekspresowe menu *100#

• Shanazz
      Member
      Liczba postów: 2

useful internet sharing …………

• Anonymous
      Guest

słuchajcie może ktoś wie jak wyłączyć internet w t-mobile za głupie 9 zł z konta mi zabiera kase a ja nawet na niego nie wchodze ;p załamka

• Anonymous
      Guest

żeby wyłączyć tą usługe trzeba wysłać sms o treści NET ANULUJ na 8010 ;p

Viewing 18 reply threads
Reply To: Internet bez limitów – Blueconnect Max w Tak Tak do końca roku
Your information: