Start Forum Sprzęt LG Huawei U7510 i LG GW300 oraz nowe promocje w ofercie Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Play wprowadza do swojej oferty telefon komórkowy HSDPA/UMTS/GPRS/GSM Huawei – U7510. Ponadto będzie można kupić LG GW300 Etna2 i Samsung S8000 Jet w ofercie na życzenie. Od jutra rusza nowa promocja studencka na One Play i Play Mixtura.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139206

Fajny ten LG, szkoda tylko że bez UMTS… Mając abo/kartę w playu nie warto pchać się w zakup telefonu bez 3G. Teraz zasięg 3G w playu jest już w tylu miejscach, że szkoda liczyć na roaming plusa (który w przypadkach przeciążenia sieci odrzuca próby połączenia z play).

• Anonimowy
      Gość

Czyli Play zaoferuje Orange vegas. tym razem nawet niebrandowany (jak Playset). ewentualnie jest to inny model podobny do Vegas.

• Anonimowy
      Gość

LG GW300 Etna2 to idealny telefon do smsów warto sobie ceny porównać na jakimś tanio.pl

• Anonimowy
      Gość

LG Etna2 to typowo młodzieżowy fon, bo starsze pokolenie cięzko by sie odnalazło korzystając z klawiatury QWERTY i wszelkich funkcji jakie daje ten model.

• Anonimowy
      Gość

a chciałe zapytac jak sie ten telefon sprawuje bo planuje sobie taki kupic ale pierw zapytac te osoby jak sie sprawuje bo szkoda by mi kasy wydac jak by sie okazało ze telefon ma jakies wady i dlatego pytam bardzo bym prosił jak by mi ktos napisał na email-a edziu205@wp.pl dzieki i pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

chętnie bym przetestował ten model… czy naprawdę tak szybko piszę się na nim smsy

• Anonimowy
      Gość

ja mam tel.z oragne i nr. też a tu pisze ze telefon z play.. chce ten telefon ale musiałabym sie przenieść do play?
      (telefon kupuje na karte) 😮

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #183078 w Huawei U7510 i LG GW300 oraz nowe promocje w ofercie Play
Twoje informacje:

Anuluj