Start Forum Operatorzy Internet mobilny Huawei E1750 HSDPA 7,2 w ofercie iPlus

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Plus wprowadził do swojej oferty bezprzewodowego dostępu do internetu kolejny modem. Tym razem jest to Huawei E1750 . Urządznie pozwala na pobieranie danych z prędkością do 7,2 Mbps w technologii HSDPA oraz na wysyłanie danych z prędkością do 5,76 Mbps.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141106

Proszę używających E1750 o opinie.Czy są problemy przy łączeniu z internetem czy występują i jak często przerwy w transmisji?Jak spisuje się przy oglądaniu filmików i czy zatrzymuje się obraz i dzwięk?Czy warto kupić E1750?Proszę o wszelkie opinie i uwagi.Dziękuje.*Gogo.

• Anonymous
      Guest

Bardzo istotne problemy pod Windowsem 7 64 bit. Zrywa połączenie.

• Anonymous
      Guest

Nie wiem jak chodzi w zasięgu HSDPA. Ja mam tylko EDGE i mniej wiecej do niedawna chodził ok. Dopiero od 2 tyg zaczyna mieć problemy po prostu zrywa połączenia mam WIN 7 64 bit.

• Anonymous
      Guest

DZIADOSTWO POTRAFI ZAWIESIĆ SYSTEM (XP) POD 7 NIE DZIAŁA W OGÓLE

• Anonymous
      Guest

przy laczeniu bez problemow laczy sie od razu. natomiast pod vista od kilku dni zrywa polaczenie. siedze 2h i ze 2-3 krotnie zrywa w tym czasie. do nadajnika mam jakis 1km. abonament od pazdziernika `10 i wszystko bylo do stycznia dobrze

• Anonymous
      Guest

Pod Windows 7 Ultimate bez problemu działa. Zrywa połączenie co jakiś czas – ale ogólnie daje radę.

• Anonymous
      Guest

Full wypas! E1750 działa jak marzenie! Zaktualizowałem firmware i dashboard (do niebrandowanego). Stabilnie pod Windows 7 i Ubuntu 10.10. We Freshu wyciągnąłem 4,52Mbps/1,10Mbps.

• Anonymous
      Guest

Witam, Huawei E1750 Kupiony w Grudniu 2010 iPlus prywatnie 49zł, od samego początku nie sprawia problemu o ile nie używam oryginalnego programu od Plusa, nie dalo sie w ogole połączyć z internetem tym menedzerem, wiec zastosowałem top_netinfo i gra gitara 😀 zero problemu, używam Windows 7 64bit.

• Anonymous
      Guest

Proszę o pomoc, kopiłem ten modem i mi nie działa, kiedy podłączam go do USB i chce połączyć się z internetem wyskakuje mi komunikat „proszę podłączyć modem” a na starym modemie działa bez problemu,myślę ze to kwestia sterowników ale nigdzie nie mogę ich znaleźć. Z góry dziękuje za pomoc 🙂

Viewing 9 reply threads
Reply To: Huawei E1750 HSDPA 7,2 w ofercie iPlus
Your information: