Start Forum Sprzęt HTC HTC Gratia oficjalnie zapowiedziana- deja vu?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Tajwański producent telefonów komórkowych zaprezentował „nowe” urządzenie HTC Gratia działające pod kontrolą Androida 2.2 Froyo. Smartphone ten wywołuje uczucie déjà vu, jest to nic innego jak lekko zmieniony telefon HTC Aria przeznaczony na rynek europejski.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138232

Mi również przypomina HTC Desire, ale trudno się dziwić. Nowego designu dla każdego urządzenia nie będą tworzyć, zresztą i tak większość to ekran. Najbardziej mnie denerwuje interfejs, który w każdym dotykowym telefonie jest taki sam. Choć już wolę ten z np. Samsunga WAVE niż z Windowsa Phone 7 😉

• KyokoMai
      Członek
      Liczba postów: 143

Ostatnimi czasy HTC wydało tyle urządzeń, że nie idzie już ich wszystkich połapać… I rzeczywiście Windows 7 Mobile mimo wszystko jest na oko niezbyt wygodnym systemem operacyjnym.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138232

rzeczywiście ostatnio dość dużo telefonów wydaje HTC i można się w tym wszystkim nieźle pogubić. Ja osobiście nie dawno przedłużałem sobie abo z HTC Desire w korzystnych planach optymalnych Orange, i na razie jestem zadowolony z tego modelu. Ciekawe tylko, jak przyjmą się na rynku te wszystkie kolejne nowości HTC.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: HTC Gratia oficjalnie zapowiedziana- deja vu?
Twoje informacje: