Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Heyah nie toleruje kruczków

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Ruszyła nowa odsłona kampanii promującej taryfę Nowa Heyah, a wraz z nią nowe przygody kota Ryśka.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139208

a do play drożej 🙂

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

"a do Play TZZZZZ drożej" ;))

Z pomysłem. znowu plus za reklamę heyah 🙂 To im na prawdę wychodzi – jak z "sąsiad głośny-przenośny" 😀

• Anonimowy
      Gość

To fakt reklama jest dobrze zrobiona, z humorem. Fajnie. Dobrze że pokazują że stawki MTR dają o sobie znać.

• Anonimowy
      Gość

MTRy w dół, a stawki do Play takie same. Trzeba zarobić na śmieszne reklamy "A do Play drożej".

• Anonimowy
      Gość

Kolejna dobra reklama, czyżby aluzja do polityki Playa i naliczania kar?

• Anonimowy
      Gość

Mocna reklama 🙂 Podoba mi się ta strategia- do Play drożej. Oferta rzeczywiście bez kruczków. Rzadko się zdarza, żeby w jednym spocie reklamowym zamieszczano całą ofertę.

• Anonimowy
      Gość

Boca – no chyba tak 🙂 albo do "haczyków" w ich reklamach.

• Anonimowy
      Gość

W reklamie nie wspominają tylko o ofercie internetowej, ale sama reklama, jak zwykle, niezła.

• Anonimowy
      Gość

Ładne bez kruczków…. własnie mnie okradli na kasie,uruchomiłem kilka pakietów,w ogólnym regulaminie nic nie było,wrzuciłem inny aktywowany za darmo ale okazało się że w nim niektóre pakiety nie chodzą,wrzuciłem kodem ekspresowym stary również bezpłatnie i okazało się że w ciągu 5 minut skroili mnie na 2 dychy.Z pakietów ani raz nie skorzystałem a przepadły ze tak powiem na korzyść operatora bo kasę wzięli ale mimo niewykorzystania ani nie przywrócili stanu konta ani nie było nic włączone jak wróciłem do starego.Lala z biura obsługi wyciągła mi jakiś regulamin na 5 podstronie w której o tym mówią…. wcale bez kruczków.~…

Heyah kradnie a reklama to ŚCIEMA!

• Anonimowy
      Gość

Jedna z najlepszych reklam.Super! O firmie nic nie wiem.Jestem przy starej i raczej nie zmienię.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #180840 w Heyah nie toleruje kruczków
Twoje informacje:

Anuluj