Start Forum Operatorzy Internet mobilny Heyah Internet non stop

Viewing 27 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Użytkownik Heyah 1 korzystający z Taryfy Nowa Heyah może od dnia 14.02.2011 skorzystać z 7-dniowego okresu użytkowania transmisji danych bez opłat, po którym następuje przedłużenie usługi w tryb płatny. Opłata wynosi 9,08 zł z VAT i ponoszona jest cyklicznie co 30 dni świadczenia Usługi.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

No to Heyah zaszalał na Walentynki. Oferta nawet zaskoczy Play:)

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

chyba Ryśka głowa boli skoro myśli, że to jest rewolucja.
      ta promocja wygląda raczej na ujednolicanie oferty z Erą (T-mobile)
      szału nie ma, a szkoda bo tak fajnie się zapowiadało.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135613

A myślałem że czasy podziału na użytkowników i abonentów już minęły?

• Ginko
      Member
      Liczba postów: 104

haha dobre 😉

• Anonymous
      Guest

Mało, że to żadna rewolucja, to jeszcze przy niskiej opłacie jednostkowej opłata zryczałtowana dla wielu może być zupełnie nieatrakcyjna. Obniżenie stawek internetu w ujęciu jednostkowym i sms-ów o 50% byłoby znacznie bardziej atrakcyjne niż obecne zmiany, przynajmniej dla mnie.

• Anonymous
      Guest

To chyba jedna z gorszych ofert – taka samą ma Era, dlatego wczoraj poszedłem przenieść numer do innego opa bo po 10 latach u nich na nic specjalnego liczyć nie można.
      Heyah – nie idź tą drogą….

• Anonymous
      Guest

Wydaje mi się, że jednak tydzień internetu za free jest atrakcją, skoro zupełnie jest za darmo. 25Mb drogą nie chodzi, a 9 zł tak jak w TT.

• Anonymous
      Guest

Tylko porządnego pakietu internetowego brakowało w Heyah- teraz już jest i to tak samo korzystny jak w Erze.. Stawka 2 gr za 100 kb była niska, ale teraz to już w ogóle będziemy za internet płacić grosze. No i 7 dni za darmo też brzmi nieźle.

• rcicho
      Participant
      Liczba postów: 157

Wielkie rozczarowanie ta „nowa” oferta. Skopiowali z TakTaka.

• rcicho
      Participant
      Liczba postów: 157

Wielkie rozczarowanie ta „nowa” oferta. Skopiowali z TakTaka.

• Anonymous
      Guest

Rewolucja to nie jest. Ale opłaca się. Za jedną opłatą ma się stały dostęp do internetu a to się przydaje. Internet w komórce to rzecz dorywcza więc taki pakiet zda egzamin. A i opłata nie jest wygórowana.

• Anonymous
      Guest

Czy to jest normalny internet, czy tak jak w Erze ma wymuszoną kompresję?

• Anonymous
      Guest

100mb na potrzeby w komórce w zupełności na miesiąc wystarczy. Opłata nie jest wysoka. Do tego nie trzeba dopłacać jak wykorzystamy te 100mb. Ogólnie opłaca się.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Tak-tak ma bardzo podobny internet w postaci pakietu blueconnect max. Też kosztuje 9,08 zł i w pakiecie z prędkością podstawową korzysta się ze 100 MB danych. Później już prędkość może być niższa, ale limitu danych nie ma.

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Rzeczywiście pakiet taki sam, jak w Tak Taku, ale nie widzę w tym nic złego, bo blueconnect Max jest bardzo dobrym pakietem. Jak na razie tylko w nim nie ma limitów transferu danych.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Nie twierdzę, że to coś złego – oby wszystkie opy miały dobre promocje. Póki co, tylko Tak-taka, no i teraz Heyah zaproponowały internet bez limitu danych.

• Anonymous
      Guest

Jeśli o ofercie internetowej Heyah mowa to jest to jakaś rewolucja, ponieważ do tej pory trzeba było płacić 2 gr/100kb, co i tak było jedną z najniższych, pozapakietowych stawek na rynku. Dają też 25 mb na próbę, a przy użyciu kompresora z tych 100 mb można zrobić 300mb, więc nie jest źle.

• Anonymous
      Guest

witam mialem ten myk na tt i jestem nie zadowolony wrecz tragedia.

• Anonymous
      Guest

fajnie

Dzisiaj wysłałem tego SMS-a i jeszcze mi potwierdzenie nie przyszło dlaczego? 🙁

• Anonymous
      Guest

wydaje mi się, że i tak zajebista oferta w porównaniu do innych i tak jest taniej niż w plusie a przynajmniej ci nie zjada kasy po przekroczeniu limitu mi kiedys zjadlo 80zł 🙂

• Anonymous
      Guest

W Neostradzie na takie coś mówiło się limit, obecnie we wszystkich sieciach HSDPA/3G/itp. mówi się na to limit, a „bez limitu” nazywają się takie rzeczy tylko w Erze.

• Anonymous
      Guest

Jedno wielkie oszustwo, jak to w HEYAH bywa cały czas, byłem w HEYAH dwa razy pierwszy i ostatni 😀
      Za 10zł miesięcznie w play mam 200mb w telefonie i to już od dawna, a nie 100mb jak w heyah za 9zł, które tylko nabija klientów którzy nie doczytają oferty.

Pozdrawiam.
      Z HEYAH przeszedłem do PLAY i jestem megazadowolony.

HEYAH niestety kłamie po prostu kłamie w ofertach i tyle.
      Jakby za te 9zł było faktycznie bez limitu nonstop byłoby fajnie.

Ale HEYAH nigdy nie da dobrej oferty bez hamskich haczyków.

• Anonymous
      Guest

Że już nie wspomnę o tym, że przy doładowaniu play za 30zł, dostajemy po prostu gratis internet na 30dni (przy doładowaniu za 50zł na 50dni)
      A te 30zł możemy po prostu wydać na rozmowy.

Zresztą są 3 opcje do wyboru:
      -gratis internet (300mb na 30 dni)(przy kompresji bez grafiki to uzyskamy odpowiednik nawet 1gb)
      -darmowe 1000 smsów do wszystkich sieci
      -albo całkowicie bezpłatne połączenia w play i smsy do play.

A jeśli chodzi o internet to też jest kilka opcji w play.
      Za miesięczne opłaty:
      9zł – 200mb ( w heyah za 9zł mamy dwa razy mniej 100mb, a prędkość później tak spada, że nie da się korzystać)
      15zł- 500mb(i to jest już coś)

Żal mi polityki HEYAH, która zamiast mieć zadowolonych świadomych klientów.
      Po prostu ich nabiija.

PS. Szczerze. Ja wogóle nie rozumiem jak można nie być w PLAY 🙂
      Mam masę znajomych w play i gadamy po prostu za darmo.

Ja mam akurat tak, że:
      Przy doładowaniach miesięcznych 30zł, do play i smsy i rozmowy za darmo, mam internet za 15zł miesięcznie 500mb, więc można spokojnie korzystać, a za reszte 15zł mam rozmowy i smsy do innych sieci 🙂

Im więcej ludzi w play tym mniej płacę 😀

• Anonymous
      Guest

Porażka, wielka porażka ta cała promocja! Myk jest taki, że po przekroczeniu tych 100 MB transfer nie spada do 16 KB/s ! Przeczytajcie sobie regulamin:
      [i]Po przekroczeniu ww. transferów danych Operatorowi będzie przysługiwać prawo do ograniczenia pasma transmisji w taki sposób, że nie będzie ono wyższe niż [b]16 kb/s[/b] [/i]. A więc d**a! Jest do 16 Kb/s, a nie, że mamy min. 16 Kb/s. A, że już nie wspomnę, że chodzi o 16 Kilobitów, a nie 16 KiloBajtów na sekundę !!! 16 Kb/s to nic innego jak [b]2 KB/s[/b] i taką szybkość mamy [b]maksymalnie[/b]. A w praktyce to tak wyglądą, że nie ma nawet 1 KB/s przy pełnym zasięgu. Z internetu się nie da korzystać w nowszych telefonach: [b]TO JEST WIELKA BUJDA I OSZUSTWO[/B], żeby w XXI wieku wystawiać taką żenadę. WSTYD!

• Anonymous
      Guest

Wychodzi na to, że 64 osoby w Heyah płącą po 9 zł żeby mieć internet 2 KB/s. To tak jakby TP ściągała [b]576 zł[/b] od jednego klienta za łącze 1 Mb/s. Ludzie, nie dajcie się nabrać!

• Anonymous
      Guest

HEYAH internet non stop to farsa mam dwa numery i do tej pory zachwalałem HEYAH jak mogłem w tej chwili muszę powiedzieć że INTERNET NON STOP to farsa mało że sama usługa jest beznadziejna to jeszcze osoby z BOK same tłumaczą że faktycznie lipa,ale to nic,zwrot kasy za niewypał oddają (chyba) bo nie wiadomo co,ile i za co i ile to trwa,bo po każdym sprawdzeniu konta są inne kwoty,a na bilingi nie występują… choć obiecują sms z wyjaśnieniami (śmiech).
      A ma może ktoś z Was ,ofertę TELEFON BEZ UMOWY? To dopiero majstersztyk marketingowy nim miną rok od oferty (oferta minimum rok) zmieniła się cena telefonów, ktoś mógłby pomyśleć że staniały (haha) otóż w HEYAH poszły w górę. Mając ofertę 12miesięcy za 50zł=600zł można był kupić np. aparat Samsung Wave za 1zł(reasumując: na wolnym rynku taki telefon kosztuje od 430zł w górę) ta oferta była do łyknięcia. DEBIL ze mnie,nim miną rok moich wpłat ten sam telefon teraz kosztuje w heyah (12miesięcy*50zł=600zł + nie 1zł TYLKO PONAD 450zł)(tel został wycofany z oferty)ale to samo tyczy się innych telefonów.HEYAH wymyśliła świetny sposób zatrzymania kart i mixów w sieci ale tu się przeliczył bo nikt nie zapłaci za taki telefon więcej niż 1zł bo nie warto.
      Zostałeś załatwiony w ten sam sposób daj znać.
      jak ktoś z heyah ma coś do mojej wypowiedzi to zapraszam 888888991

• Anonymous
      Guest

Cały internet w HEYAH to dno i ten dziwny sposób naliczania za GPRS 2gr za 100kB. Niestety przy połączeniu z netem od razu liczy 30 krotność tj.60gr „Po zakończeniu połączenia z internetem, różnica miedzy pobraną kwotą za każde rozpoczęta 3000kB a kwotą należną za skorzystanie z internetu zostaje niezwłocznie zwrócona na Twoje konto. Zwrot kwoty może nastąpić w terminie maksymalnie 24h.” Kilka dni temu przekonałem się na własnej skórze, że ten sposób naliczania to jedno wielkie oszustwo, faktycznie na wstępie pobiera 60gr, ale o zwrocie nadpłaty to już mogłem tylko pomarzyć, w ciągu tygodnia zapłaciłem 48zł, połączyłem się z internetem 80 razy transfer ok 10mb od tygodnia nic nie wróciło na moje konto. Czy HEYAH celowo oszukuje swoich klientów?

Viewing 27 reply threads
Reply To: Heyah Internet non stop
Your information: