Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Godzina za Grosze w Tak Tak bez stacjonarnych
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość11 grudnia 2009 o 07:49Liczba postów: 138210 -
Anonimowy
Gość11 grudnia 2009 o 10:27Liczba postów: 138210No cóż – wybrany sposób "konkurencji" jest mocno chybiony . Rozmowy na stacjonarne i to długie stanowiły poważną część rozmów w mojej firmie . Tak więc większość kart TT zastąpią karty PF . Dlatego dobrze by było , aby i połączenia NA NIE były w cywilizowanych cenach . Niestety – przymus "dotowania" tej sieci przez ok 50 mln potencjalnych użytkowników telefonii w Polsce praktycznie to uniemożliwia . Jak również faktycznie uniemożliwia powstawanie i rozwój nowych operatorów MVNO . Ta prawda niestety nie dociera do zmanipulowanej części wyznawców jedynie słusznej sieci , uszczęśliwionych możliwością chwalenia się posiadaniem dostępu jedynie za 5zł/rok
P.S. Takie sytuacje pokazują też wyższość pre-paidów nad wiązanie się umowami .
-
Anonimowy
Gość11 grudnia 2009 o 12:33Liczba postów: 138210~tl111 Przeczytaj upadły cesarzu trolli dokładnie komentowaną wypowiedź . Może nawet kilka razy – bo masz poważne trudności z jej zrozumieniem . Już pisałem o postrzeganiu przez Ciebie rzeczywistości nie przez pryzmat faktów , lecz na podstawie Swoich projekcji . Jak widać – nie leczysz swoich początków paranoi .
-
Anonimowy
Gość11 grudnia 2009 o 18:03Liczba postów: 138210 -
Anonimowy
Gość12 grudnia 2009 o 16:58Liczba postów: 138210ERA dlaczego robisz takie numery ze swoimi wiernymi klientami , w ten sposób to wielu od was odejdzie . Jak można poszczujecie ofertą ,,godzina za grosze – 29gr. potem zrobiliście 99 gr.a żeby było śmieszniej to wyłączono z tej oferty połączenia z numerami stacjonarnymi TP pozostawiając , stacjonarne ale tylko ERA. normalnie wstyd jak można być tak zmiennym i nie uczciwym moim zdaniem
-
Anonimowy
Gość13 grudnia 2009 o 09:37Liczba postów: 138210 -
Anonimowy
Gość15 grudnia 2009 o 21:51Liczba postów: 138210keram, o tym, że GZG wróci do stawki wyjściowej wiadomo było od początku- bo od razu podawali okres obowiązywania promocji. Ograniczenie możliwości wykonywania rozmów tylko do sieci dla wielu może być zmianą na niekorzyść, ale sam rzadko dzwonię na stacjonarne, wokół mnie jest ich coraz mniej, więc dla mnie ta zmiana nie ma większego znaczenia. Jak pisałem wcześniej- są inne opcje tańszych połączeń z numerami stacjonarnymi, więc alternatywa jest.
-
Anonimowy
Gość20 grudnia 2009 o 16:29Liczba postów: 138210GZG i pakiet lojalnościowy od 11 grudnia weszły do TTfona, więc ogólnie zmiany w ofertach to zmiany na lepsze. O zniesieniu możliwości wykonywania rozmów na stacjonarki spoza Ery w ramach GZG wiadomo było od ok. 10 listopada- m.in. na telepolis pojawiło się info z odnośnikiem do nowego regulaminu.
-
Anonimowy
Gość22 grudnia 2009 o 12:26Liczba postów: 138210Era nie powiadomiła w sposób ogólno dostępny i swobodny o zmianie taryfikacji usługi "Godzina za Grosze". Info można znaleźc tylko w zakładce /informacje/. Wiele osób zostało w ten sposób oszukanych bo w dobrej wierze wykonywało połączenia na telefony stacjonarne nie zdając sobie sprawy że są one taryfikowane wg. normalnej taryfy. W ten sposób została mi naliczona opłata prawie 60 zl która wyzerowała moje konto!!! Era zasypuje nas sms-mi z promocjami, nowymi taryfami, ale informacja o zmianie nie zasługuje na sms-a, nie leży to w ich interesie. Wielu użytkowników TAK TAKA zostało w ten sposób oszukanych a Era zarobiła na tym duże pieniądze.
-
Anonimowy
Gość27 stycznia 2010 o 17:12Liczba postów: 138210E_LA masz rację, ja też dostałam "zimny prysznic" i dopiero wtedy sięgnęłam po regulamin Ery. na szczęście stan konta pozwolił mi podczas ostatniej rozmowy ze stacjonarką na utratę tylko 10 zł. Za to cudownych godzin przegadanych podczas trwania tej oferty, bez nerwowego zerkania na zegarek, już nikt mi nie odbierze. To był naprawdę mocny punkt Ery, wszystkim moim znajomym opowiadałam o GZG, kiedy nie chcieli naciągac mnie na koszty -no i czar prysł… Era nie szczędzi sms-ów wyłącznie na pozyskiwanie ABONENTÓW.
-
-
AutorWpisy