Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Godzina rozmowy w Heyah za 29 groszy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Heyah za 29 groszy
      W Heyah 60-minutowa rozmowa od dzisiaj kosztuje 29 groszy. Dzięki propozycji Grosze za Godzinę użytkownicy Taryfy Pakietowej za połączenia do Heyah i Heyah MIX zapłacą tyle samo bez względu na to czy będą trwały 2 minuty, 29 czy 60 minut.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139208

całkiem fajna sprawa. Przy niskich już taryfach dodatkowe mozliwości to znów bedzie kruczek dla Play

• Anonimowy
      Gość

Gdyby to było w taryfie nowa heyah to by była faktycznie rewelacja a w pakietowej to tylko jak ktoś ma faktycznie dużo ludzi z heyah a z innymi sieciami dużo mniej rozmawia.

• Anonimowy
      Gość

Heyah wciąż poprawia ofertę. teraz i pakietowa i nowa mają bardzo ciekawe opcję. najlepiej mieć obie 🙂

• Anonimowy
      Gość

dużo kombinowania, wolę usługę Ty i 3 w Popie… A na populacja.pl nawet taniej kosztuje niż normalnie smsem

• Anonimowy
      Gość

@ serol -ale kombinowanie. płacisz 5.90 miesięcznie, albo doładowujesz za 30 pln i masz gratis. proste. a przy długich rozmowach wyjdzie taniej niż w POP no i do całej sieci, a nie 3 osób

• Bandyto3xx
      Uczestnik
      Liczba postów: 109

W tym problem że ja nikogo w heyah nie mam a w erze 1

osobę.

• Anonimowy
      Gość

Szkoda że bez stacjonarnych. W Heyah to ja nie mam nikogo. Najwięcej w Orange i Erze. Żeby jeszcze to jakoś z Erą połączyli…

A tak na marginesie, to w Erze te 29 gr/godz do Ery i na stacjonarne obowiązuje do 2.11 włącznie. A nie słyszał ktoś co będzie dalej. Tak jak było kiedyś, czyli 99gr/godz. ?

• Anonimowy
      Gość

To prawda godzina za 29groszy nawet jeżeli chodzi o samą sieć Heyah jest bardzo dobrą ofertą jak nie patrzeć to cała godzina i płacimy tylko 29gr.

• Anonimowy
      Gość

Godzina za grosze to jedna z lepszych ofert. Arti- prawdopodobnie w Tak Taku stawka wróci do 99gr i będzie obowiązywać do końca 2010r. Sam czekam na info 😉 W Heyah wprowadzili gzg na gorszych, niż w TT zasadach.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Godzina rozmowy w Heyah za 29 groszy
Twoje informacje: