-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest18 sierpnia 2009 at 14:12Liczba postów: 135906Avila kosztuje okolo 550zl, wiec cena dotykania mala, szczegolnie, ze to mily i czuly dotyk 🙂 ma oczywiscie wady ten telefon, ale, dla mnie wielki plus to swietna jakosc rozmow, rowniez przez sluchawke bluetooth, wczesniej mialem problemy (2 nokie i SE), teraz jest idealnie, wreszcie nie trzeszczy w calym pokoju
-
Anonymous
Guest20 października 2009 at 12:50Liczba postów: 135906Co do zmienienia sygnału sms : Wchodzisz w menu, ustawienia, profile telefonu, Normalny (naciskamy te strzaleczki) u góry naciskamy strzalke w dół i dajemy nowa wiadomość, potem 2 od góry czyli dzwięk wiadomości, potem dzwięki i ustawiany dowolnie wybrany dzwonek przez siebie. Pozdrawiam.
-
Anonymous
Guest21 kwietnia 2010 at 18:46Liczba postów: 135906Ja już go mam, jest fajniaśny…brak mi jedynie lampy błyskowej ale zdjątka i jakość filmików wysoka…bateria po zupełnym przesunięciu suwaka jasności ekranu wytrzymuje równo tydzień (testowane przy 3,5 godz. rozmów tygodniowo)…oczywiście czas ten skraca użycie radyjka o jakieś dwa dni…gorąco…szczególnie, że zawsze podchodziłem sceptycznie do samsunga i preferowałem nokię..polecam przy ściemnionym ekranie w codziennym użyciu da się przeżyć a jak chcesz cykać wysokiej jakości zdjęcia oczywiście możesz sobie rozjaśnić…ma też możliwość obróbki zdjęć…i muza brzmi z niego nieźle…klawiaturka w układzie telefonu działa wyśmienicie aż byłem zaskoczony!!…fajne menu 😉
-
-
AuthorPosts
Głośniejsze MP3 w Samsung Avila S5230 (video)Kan2009-08-18T08:02:54+02:00
Viewing 30 reply threads
Viewing 30 reply threads