Start Forum Sprzęt Android Gigantyczny 42-calowy Nexus S

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Myśleliście o kupnie telefonu Nexus S? Co powiecie na jego „troszkę” większą wersję?

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139086

i to ma byc temat to pisania?! i to jeszcze o USA?
      Telix zchodzi powoli na psy… juz gdzies z 2 lata temu widzialem takiego wielkiego iPhona i co? i nic to tylko reklama… Samsung musi przecie szybko tuszowac pierwsza wersje galaxy i7500 ktora byla totalna lipa! Samsung to gowno raz im sie telefon udal to teraz wszedzie tego widze.

• KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

@a3e, czy widziałeś kiedyś taką reklamę w naszym kraju? Bo ja osobiście, nie. Uwierz jednak, że prosty pomysł gigantycznego telefonu powoduje spore zainteresowanie produktem. To, że Ty masz lekki uraz do Samsunga nie oznacza, że wszyscy zaczną krytykować działania marketingowe, czy też produkty koreańskiej firmy. Pozostali czytelnicy naszego portalu nie mają takie zdania jak Ty, wystarczy spojrzeć na liczbę odsłon tej wiadomości.
      Pozdrawiam, Autor: Kamil

• Anonimowy
      Gość

hyhy wy to macie „ZAJEBISTE” porownania 😀
      i7500 buahaha ciekawe ktory z ulomow byz z tego zadowolony…
      i koles ja nie porownoje LG Cookie z iphonem jak narazie to ty wyjechalas z tym textem. Wiesz ja mowilem o i7500 co ponad rok temu byl jedynym z najmocniejszych (i najbradziej gownianych) telefonow od samsunga z androidem a ty mi lecisz takimi popier… odpowiedziami 😀
      wiesz po roku czasu ze samsung szybko zatuszowac musial swoja najwieksza lipe z androidem to norma… a ze wy na koreanczykow tak stojicie to wasz problem. I nie tylko ja jestem przyciwko samsungowi wesce se poczytajcie troche wiecej niz tylko TELIX 😉

• Anonimowy
      Gość

smsung robi gowniane telefony ale galxy s im wyszedl i to kazdy chcyba przyzna

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Gigantyczny 42-calowy Nexus S
Twoje informacje: