Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi GG w komókach Plusa oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Gadu-Gadu to najpopularniejszy polski komunikator internetowy, teraz dostępny również w telefonie komórkowym w sieci Plus. Wystarczy tylko zainstalować aplikację, by móc cieszyć się swobodą kontaktu niemalże zawsze i wszędzie – w autobusie, szkole, kolejce, w podróży służbowej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

A jaka to aplikacja? Bardziej jak EraGG czy bardziej jak Mobilne Gadu-gadu?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

to jest okrojona aplikacja mobilnego gg z czego jestem zadowolony, bo szczerze powiedziawszy bałem się ze bedzie to tak lipne jak eragg. Jest wszystko co w mobilnym gg oprócz statystyki danych ale komu to potrzebne kiedy dane są za free. Moim skromnym zdaniem są też małe minusy, baner reklamowy skutecznie ukracajacy liste kontaktów na telefonach z malymi wyswietlaczami no i te skorki, plus gg i 36.6 gg ta druga moim zdaniem jest bardziej czytelna poprzez jasne tło. Mam numer w 36.6 a moge uzywac obu aplikacji za freee wiec nie jest tak zle.

Bardzo dobrym sygnałem jest również to iż jest to tak naprawde zmodyfikowana aplikacja mobilnego gg co pewnie w przyszłości pozwoli pozbyć się tego banera i otworzy wiele innych możliwości. POzdrawiam i czekam na inne opinie

• Anonimowy
      Gość

Za każde połączenie wciąga mi 24gr a czasami i więcej, więc nie wiem co tu jest darmowe…

• Anonimowy
      Gość

to jest wielka sciema miało działac w roamingu a tu nici z tego jest wieka sciema i nic po za tym

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: GG w komókach Plusa oficjalnie
Twoje informacje: