Start Forum Inne Bezpieczeństwo Gdzie mogę rozmawiać z nowymi osobami przez czat wideo?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Nevert Majz
      Uczestnik
      Liczba postów: 10

Są takie dni, kiedy po prostu chcesz porozmawiać z kimś, kogo nie znasz, po prostu pogadać. Słyszałem o czatach wideo, na których można spotkać ludzi z całego świata, ale jeszcze ich nie wypróbowałem. Czy ktoś z nich korzysta? Jakie są normalne opcje?

• FAZAS GAJ
      Uczestnik
      Liczba postów: 5

Tak, masz rację, często po prostu chcesz się rozproszyć i porozmawiać z kimś nowym, ale nie zawsze wiesz, gdzie zrobić to wygodnie i bezpiecznie. Istnieje usługa o nazwie Omegla, w której jesteś losowo połączony z innymi osobami za pośrednictwem wideo – możesz po prostu rozpocząć rozmowę bez żadnego zamieszania. Ponadto istnieją różne filtry i ustawienia, aby znaleźć partnera do rozmowy według zainteresowań lub regionu

• gk tuz
      Uczestnik
      Liczba postów: 6

Podoba mi się pomysł losowych czatów wideo, można wyjść ze swojej strefy i poznać kogoś nowego. Czasami może to być zabawne, nawet jeśli jest krótkie. Najważniejsze jest to, że rozmówcy muszą być uprzejmi, w przeciwnym razie nastrój szybko się pogarsza.

• kadashika
      Gość
      Liczba postów: 138379

The Internet is very convenient. Kadashika

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Gdzie mogę rozmawiać z nowymi osobami przez czat wideo?
Twoje informacje: