Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Fundusze inwestycyjne i emerytalne kupiły pakiet Netii

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W kilkunastu piątkowych transakcjach pakietowych właściciela zmieniło prawie 120 mln sztuk akcji Netii, co stanowi ok. 31 proc. kapitału telekomu. Wśród potencjalnych zainteresowanych przejęciem tego pakietu wymieniało się m.in. MNI, NFI Magnę Polonię i Polską Telefonię Cyfrową.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138852

Chciałem się wypowiedzieć merytorycznie, ale mam dość wpisywania bezsensownego i nieweryfikowalnego adresu e-mail.

Zobaczcie ile postów jest na Telepolis.pl…->setki odnośnie jednego tylko tematu

Tam jest prościej. Czy nauczycie się czegoś?

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nie rozumiem zarzutu, ani zdania: <i>Chciałem się wypowiedzieć merytorycznie, ale mam dość wpisywania bezsensownego i nieweryfikowalnego adresu e-mail</i>. – do komentarza nie ma obowiązku wpisywania adrsu e-mail. Jest to dobrowolne, kto chce. Chyba nie można prościej niż jest obecnie. Nawet dla zalogowanego istnieje możliwość wysłania swojego komentarza zaznaczając "wyślij anonimowo". Jeżeli można, proszę o przesłanie na kandrzej@telix.pl maila z informacją, jak można jeszcze bardziej ułatwić możliwość komentowania. Pozdrawiam Andrzej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Fundusze inwestycyjne i emerytalne kupiły pakiet Netii
Twoje informacje: