Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi FM Mobile -nowy MVNO stawki już od 12 groszy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

FM GROUP Mobile to nowy operator wirtualny na polskim rynku, który swoje usługi pre-paid i post-paid uruchomił 5 października br. na bazie Polkomtela. Wybierając Numery VIP otrzymujemy rozmowy już od 12 groszy w obrębie sieci FM Mobile.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138398

Oferta wydaje sie być w miarę ciekawa dla numerów VIP, ale GaduAIR nie pobije. Moim zdaniem operator tak szybko zwinie żagle jak wpmobile.

• Anonimowy
      Gość

Ciekawie wygladają ceny telefonów u tego operatora. Nawet nie zapomnieli o seniorach:)

• Anonimowy
      Gość

Mimo wszystko ja bym się nie skusił. Jakoś nie mam zaufania do innych sieci niż tych największych. Wiemy jak już było z wirtualnymi. Tutaj widzę też ofertę abonamentową. Zresztą stawki Heyah nie pobiją oni mają 2gr Ci 6groszy…

• Anonimowy
      Gość

witam wszyskich

hmmmmm nic z tego nie bedzie prosze przeczytac umowe z nimi straszna kicha nic ciekawego drodzy w cenach za min nie pobija heya z tel pleya a podrugie gdzie icgh reklama??? a to podstawa

pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

Ta oferta jest podstawową ponieważ wystartowała dopiero 5 Października. Wiem z pierwszej ręki, że są już przygotowywane Bardzo Ciekawe oferty serio serio 🙂 ja już jestem w tej sieci 🙂

Także największe swoje asy w rękawie jeszcze zostawili na puźniej takie jak np. numery do których będziemy mieli cały czas za darmo itp itd 🙂

A co do braku reklam… właśnie o to chodzi.

Nikt nie zobaczy w tv ani radiu nawet wzmianki o tej sieci, ponieważ sieć opiera się na MLM’ie czyli reklama jest oparta na "poleceniach" zadowolonych klientów a kaske którą firma musiała by wydać na reklamę inwestują te pieniądze w to, żeby oferta była atrakcyjniejsza oraz, żeby dystrybutorzy będący w sieci zarabiali jeszcze na dzwonieniu 🙂

Także według mnie oferta jest BARDZO atrakcyjna.

Będąc w jakiej sieci będzie można na tym zarobić ??

No właśnie 🙂

• Anonimowy
      Gość

musicie wiedzieć ze FM MOBILE działa w marketingu sieciowym a wiec na tej telefonii możecie zarabiać i to nie mało a zapytam czy ogrange ,era,plus,play dają wam taka możliwość? nie bo oni są tylko zainteresowane doić od was kasę a nie dawać wam zarabiać jeśli chcecie zarabiać i mieć FM MOBILE za darmo to dzwońcie 727901010

• Anonimowy
      Gość

który z operatorów ci zapłaci za to że gadasz ze znajomymi? żaden dają ci tylko oferte dodatkowej kasy doładowujemy potrójnie poczwórnie żebyś tylko wydał swoje 25zł w orange czy w tak-taku

w fm mobile owszem starter kosztuje 15zł ale całe 15zł masz do wygadania

– połączenia wychodzące możesz realizowac juz przy smym tylko starterze przez 183 dni

– kumulują sie złotówki wiec nie obawiasz się że kasa ci zniknie

– kumuluja sie również dni przy doładowaniu i tak np doładuwując 2ma kartami po 20zł sumuje sie 31dni i 31 dni waznosc karty zostaje przedłużona o 62 dni

– jesli jestes dystrybutorem FM mozesz dodatkowo zarabiac i korzystac z telefonu prawie za darmo

Skoro juz wydaje na telefon dalczego przy tym nie korzystać? Który operator zapłaci Ci za to ze powiedziałeś o jego ofercie swojemu znajomemu? ŻADEN ani ERA ani ORANGE ani PLUS zajrzyj na strone http://www.fm.gsm.pl

• Anonimowy
      Gość

Tel: 501986479 lub 727901180

GG 1643685

Skype fm4you

• Anonimowy
      Gość

Jesli chcesz zostac dystrybotorem telefonii komórkowej FM Mobile skontaktuj sie: kenes@o2.pl GG 35521

• Anonimowy
      Gość

ale brednie wypisujesz ,czemu twoja strona nie dziala

http://www.fm.gsm.pl ? zadzwonilem do tegp mobile ,tam

siedza niekompetetni ludzie ,ale powiedzieli ,ze ty jestes

nielegalny ,to jak ? to wszystko to oszustwo.zreszta oni

chyba chca sprzedawac abonament tylko do tych co

sprzedaja ich perfumy i kosmetyki ,a ty tu wypisujesz

jakies brednie,chcesz oszukac ludzi ,namawiasz by zostac

dystrybutorem tej sieci u Ciebie ,to ile placisz za

aktywacje ? ja wiem :nic .By zarabiac musisz miec ten

poziom 21 i tez za aktywacje masz ale 12 zł smieszne

,zaraz mi powiesz ze przez okres trwania abonamentu ,to

bzdura lepiej wez teraz kase 200 tak jak placa inni i

wejdz na np lokate i masz to samo.kasa jest ale dla tych

co kiedys zaczeli .A Ty nie oszukuj ludzi.

• Anonimowy
      Gość

Pytanie tylko czy ggAir ma na tyle dobrą infrastrukturę by zapewnić tak wysoką jakość jak w http://www.telfm.net FM Mobile. No i obecna oferta 1 grosz za minutę ze wszystkimi w tej sieci – jest nie do pobicia. Nawet Play ogranicza czasowo darmozjadosfere

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #182937 w FM Mobile -nowy MVNO stawki już od 12 groszy
Twoje informacje:

Anuluj