Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › FM Mobile -nowy MVNO stawki już od 12 groszy
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość5 października 2009 o 19:25Liczba postów: 138264 -
Anonimowy
Gość11 października 2009 o 09:26Liczba postów: 138264Ta oferta jest podstawową ponieważ wystartowała dopiero 5 Października. Wiem z pierwszej ręki, że są już przygotowywane Bardzo Ciekawe oferty serio serio 🙂 ja już jestem w tej sieci 🙂
Także największe swoje asy w rękawie jeszcze zostawili na puźniej takie jak np. numery do których będziemy mieli cały czas za darmo itp itd 🙂
A co do braku reklam… właśnie o to chodzi.
Nikt nie zobaczy w tv ani radiu nawet wzmianki o tej sieci, ponieważ sieć opiera się na MLM’ie czyli reklama jest oparta na "poleceniach" zadowolonych klientów a kaske którą firma musiała by wydać na reklamę inwestują te pieniądze w to, żeby oferta była atrakcyjniejsza oraz, żeby dystrybutorzy będący w sieci zarabiali jeszcze na dzwonieniu 🙂
Także według mnie oferta jest BARDZO atrakcyjna.
Będąc w jakiej sieci będzie można na tym zarobić ??
No właśnie 🙂
-
Anonimowy
Gość13 października 2009 o 08:52Liczba postów: 138264musicie wiedzieć ze FM MOBILE działa w marketingu sieciowym a wiec na tej telefonii możecie zarabiać i to nie mało a zapytam czy ogrange ,era,plus,play dają wam taka możliwość? nie bo oni są tylko zainteresowane doić od was kasę a nie dawać wam zarabiać jeśli chcecie zarabiać i mieć FM MOBILE za darmo to dzwońcie 727901010
-
Anonimowy
Gość16 października 2009 o 12:42Liczba postów: 138264który z operatorów ci zapłaci za to że gadasz ze znajomymi? żaden dają ci tylko oferte dodatkowej kasy doładowujemy potrójnie poczwórnie żebyś tylko wydał swoje 25zł w orange czy w tak-taku
w fm mobile owszem starter kosztuje 15zł ale całe 15zł masz do wygadania
– połączenia wychodzące możesz realizowac juz przy smym tylko starterze przez 183 dni
– kumulują sie złotówki wiec nie obawiasz się że kasa ci zniknie
– kumuluja sie również dni przy doładowaniu i tak np doładuwując 2ma kartami po 20zł sumuje sie 31dni i 31 dni waznosc karty zostaje przedłużona o 62 dni
– jesli jestes dystrybutorem FM mozesz dodatkowo zarabiac i korzystac z telefonu prawie za darmo
Skoro juz wydaje na telefon dalczego przy tym nie korzystać? Który operator zapłaci Ci za to ze powiedziałeś o jego ofercie swojemu znajomemu? ŻADEN ani ERA ani ORANGE ani PLUS zajrzyj na strone http://www.fm.gsm.pl
-
Anonimowy
Gość4 listopada 2009 o 10:27Liczba postów: 138264Jesli chcesz zostac dystrybotorem telefonii komórkowej FM Mobile skontaktuj sie: kenes@o2.pl GG 35521
-
Anonimowy
Gość22 listopada 2009 o 11:01Liczba postów: 138264ale brednie wypisujesz ,czemu twoja strona nie dziala
http://www.fm.gsm.pl ? zadzwonilem do tegp mobile ,tam
siedza niekompetetni ludzie ,ale powiedzieli ,ze ty jestes
nielegalny ,to jak ? to wszystko to oszustwo.zreszta oni
chyba chca sprzedawac abonament tylko do tych co
sprzedaja ich perfumy i kosmetyki ,a ty tu wypisujesz
jakies brednie,chcesz oszukac ludzi ,namawiasz by zostac
dystrybutorem tej sieci u Ciebie ,to ile placisz za
aktywacje ? ja wiem :nic .By zarabiac musisz miec ten
poziom 21 i tez za aktywacje masz ale 12 zł smieszne
,zaraz mi powiesz ze przez okres trwania abonamentu ,to
bzdura lepiej wez teraz kase 200 tak jak placa inni i
wejdz na np lokate i masz to samo.kasa jest ale dla tych
co kiedys zaczeli .A Ty nie oszukuj ludzi.
-
Anonimowy
Gość21 listopada 2010 o 11:53Liczba postów: 138264Pytanie tylko czy ggAir ma na tyle dobrą infrastrukturę by zapewnić tak wysoką jakość jak w http://www.telfm.net FM Mobile. No i obecna oferta 1 grosz za minutę ze wszystkimi w tej sieci – jest nie do pobicia. Nawet Play ogranicza czasowo darmozjadosfere
-
-
AutorWpisy