Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Extra karta SIM Play dla wybranch

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

P4, operator sieci Play, przygotowuje specjalne startery do wybranych klientów abonamentowych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• zbyszekswce
      Uczestnik
      Liczba postów: 1090

nooo… znowu trzeba dołożyć pare tysięcy wirtualnych klientów? A może Play testuje wytrzymałośc swojej sieci???? Nie bardzo doceniam tego typu inicjatywy mające na celu „wydojenie” kasy z klienta – dodatkowy sim… dodatkowe doładowania… bo rozumiem że to będzie prezent dla osób które już mają numer w Play?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139186

Heheh no właśnie dziwne zachowanie. Niekiedy myślę że Play tylko szuka okazji do kolejnego rozdawania swoich starterów. No bo czym i jak tłumaczyć takie ciągłe zachowania. Gdyby to było dla klientów obcych sieci czy coś ale znowu dla swoich klientów którzy mają u nich numery. Trochę bezsensu.

• Bita-po
      Uczestnik
      Liczba postów: 1040

Ciekawe jakie kryteria decydują o tym, że jest się „wybranym klientem” ?

• Anonimowy
      Gość

Dla każdego abonamentowca pewnie szykują po 4 startery dodatkowo, no i te kilkaset tysięcy jakoś się uzbiera. Play może się chwalić 5 mlon klientów, ale to nie podwyższa realnie ich wartości, realnie na tym nie zarabiają. Wydaje mi się, że tworzą bańkę mydlaną, która pewnego dnia po prostu pęknie.

• Anonimowy
      Gość

Uwaga PLAY od dwóch dni znikają mi środki z konta Fresh!!!!!!
      Play nie reaguje przestrzegam !!!

• Anonimowy
      Gość

@bazyl —> dokładnie po 4 dla jednego klienta:) robili też tak swojego czasu że do każdej aktywacji dawali 3 startery :D… Takie wirtualne zwiększanie bazy klientów mija się z celem…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Extra karta SIM Play dla wybranch
Twoje informacje: