Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Era zwiększa limity transmisji danych w blueconnect
-
AuthorPosts
-
-
Od poniedziałku, 20 sierpnia Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era, zwiększa limity transmisji danych i zmienia wysokość abonamentów w blueconnect. Klienci chcący skorzystać z oferty mobilnego Internetu blueconnect będą mogli wybrać jeden z 5 abonamentów o wartości od 29 do 149 złotych.
-
-
Anonymous
Guest13 sierpnia 2009 at 17:18Liczba postów: 135819jasne, jak sms-y w erze były ponad 70 groszy tez chwalili taka oferte, zarzekali sie ze nie może byc juz taniej bo dokładaja. Podobnie jest i z ta internetowa.to jest biznes i erze zalezy tylko na kasie.Jak dla mnie ceny zawyzone, limity za niskie.Raczej nie liczył bym na sukces tej oferty. To jest w typie słynnej z idiotyzmu oferty ery zwanej INTERNET NOCNY.Ciekawe czy to ktos pamieta.Po miesiacu obowiazywania moze zostały ze 3 aktywacje na cała polske.Zostaje czekac jak konkurencja zyska wieksze znaczenie to dopiero i era da konkurencyjne oferty.
-
Anonymous
Guest13 sierpnia 2009 at 19:39Liczba postów: 135819Chyba nie mowisz powaznie? przeciez oferta Ery jest bardzo dobra!. Orange obecnie ma najdrozsza oferte jezeli chodzi o net mobilny. Era oferuje 1,5gb za 49zl czego jak na razie chciec wiecej ? A co do smsow, to wtedy byly inne czasy, kiedys w Popie placilo sie ponad 2zl za minute i tez bylo dobrze. Tak samo jezdzilo sie maluchem i kazdy byl zadowolony. Czasy sie zmieniaja potrzeby tez.
-
Anonymous
Guest13 sierpnia 2009 at 20:05Liczba postów: 135819 -
Anonymous
Guest14 sierpnia 2009 at 07:58Liczba postów: 135819czy za drogo? i tak duż lepiej niż kilka miesięcy temu. ale akurat w necie, Play nie ma wielkiego wpływu na ceny, bo ich słaby zasięg, ograniczone prędkości, jakość sieci stawianej na Huaweii i brak hotspotów nie równoważy niższych cen. te 4gb za 69 pln to chyba najciekawsza obencie oferta spośród W3
-
Anonymous
Guest4 października 2009 at 11:34Liczba postów: 135819kto jest zadowolony z netu w erze musi być niezle pieprznięty. ja płacę 122 zł za 5 G,które wykorzystuję w ciągu doby,potem chamy tak zwalniają, że szlag mnie trafia, jak mam otworzyć jakąś stronę. Także co m-c wywalam do śmieci 122 zł, bo po zwolnieniu prędkości nawet otwierać netu mi się nie chce. Dwa lata życia mi zabrali sukinsyny. Ja pierdolę taki internek , jak na przeczytanie poczty muszę czekać kilka minut a o oglądaniu zdjęć to już nie wspomnę. W styczniu pieprznę im tą umową w ryje, niech się zadławią.
-
-
AuthorPosts