Start Forum Operatorzy Internet mobilny Era zwiększa limity transmisji danych w blueconnect

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od poniedziałku, 20 sierpnia Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era, zwiększa limity transmisji danych i zmienia wysokość abonamentów w blueconnect. Klienci chcący skorzystać z oferty mobilnego Internetu blueconnect będą mogli wybrać jeden z 5 abonamentów o wartości od 29 do 149 złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135819

Obecnym klientom też podwyższają??

• Anonymous
      Guest

Prawdopodobnie wszystkim, dowiemy się jak dadzą regulaminy. Bardzo dobry kierunek. Jak widać można.

• Anonymous
      Guest

podobno dla obecnych też, byłaby to super wiadomość, bo te nowe warunki są bardzo dobre

• Anonymous
      Guest

jakie dobre, sa smieszne, bo drogie. Powyzej 70 zł nie powinno byc juz zadnych limitów.Moze zaczna reklamować wreszczie nie do a OD(chodzi o predkość)Ale u nas durnowate ludzie sa i sie zachwycaja ochłapami

• Anonymous
      Guest

co do tego że zwiększając limit a nic nie robią zasięgiem jest zawsze marny tylko w dużych miastach polsce

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Chyba mówisz o Play… Era ma duży zasięg – wszędzie gdzie można użyć komórki jest Edge, czyli z internetu też da się skorzystać. Poza tym w mojej okolicy w 10-tys mieście wprowadzili 3G jako pierwsi [później plus, orange i na końcu play]

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

A oferta jest bardzo dobra 🙂 I nie jest to jakaś promocja jak w Plusie.

• Anonymous
      Guest

jasne, jak sms-y w erze były ponad 70 groszy tez chwalili taka oferte, zarzekali sie ze nie może byc juz taniej bo dokładaja. Podobnie jest i z ta internetowa.to jest biznes i erze zalezy tylko na kasie.Jak dla mnie ceny zawyzone, limity za niskie.Raczej nie liczył bym na sukces tej oferty. To jest w typie słynnej z idiotyzmu oferty ery zwanej INTERNET NOCNY.Ciekawe czy to ktos pamieta.Po miesiacu obowiazywania moze zostały ze 3 aktywacje na cała polske.Zostaje czekac jak konkurencja zyska wieksze znaczenie to dopiero i era da konkurencyjne oferty.

• Anonymous
      Guest

Chyba nie mowisz powaznie? przeciez oferta Ery jest bardzo dobra!. Orange obecnie ma najdrozsza oferte jezeli chodzi o net mobilny. Era oferuje 1,5gb za 49zl czego jak na razie chciec wiecej ? A co do smsow, to wtedy byly inne czasy, kiedys w Popie placilo sie ponad 2zl za minute i tez bylo dobrze. Tak samo jezdzilo sie maluchem i kazdy byl zadowolony. Czasy sie zmieniaja potrzeby tez.

• Anonymous
      Guest

I to wszystko przez … Play Online. Muszą dać więcej za tą samą kwotęˇ

• Anonymous
      Guest

jak dla mnie to super informacja, dużo pracuję zdalnie poprzez blueconnect, przemieszczam się często. Ostatnio nawet na plaży nad Bałtykiem musiałem pracować (Rewal), ale oczywiście miałem 3G !. oby tak dalej dobra jakość, dobre ceny!!!

• Anonymous
      Guest

Jest jeszcze za drogo. Ale mam nadzieję, że Play dalej będzie mieszał…:)))

• Anonymous
      Guest

czy za drogo? i tak duż lepiej niż kilka miesięcy temu. ale akurat w necie, Play nie ma wielkiego wpływu na ceny, bo ich słaby zasięg, ograniczone prędkości, jakość sieci stawianej na Huaweii i brak hotspotów nie równoważy niższych cen. te 4gb za 69 pln to chyba najciekawsza obencie oferta spośród W3

• Anonymous
      Guest

Na pewno obecnym klientom Blueconnectu też zwiększą limity? Np jak ja płace za bleconect 49 i obecnie limit mam 300mb i predkasc 236kb/s, to 20 sierpnia otrzymam 1,5 gb limitu i prędkąść ok, 7,2mb/s czy nadal 236kb/s?

• Anonymous
      Guest

nie jest najgorzej to nie znaczy że nie mogło być lepiej – bez limitów i lepszy zaśięg, bo jak ppay poprawi zasięg to znowu zaczną do niego uciekać

• Anonymous
      Guest

kto jest zadowolony z netu w erze musi być niezle pieprznięty. ja płacę 122 zł za 5 G,które wykorzystuję w ciągu doby,potem chamy tak zwalniają, że szlag mnie trafia, jak mam otworzyć jakąś stronę. Także co m-c wywalam do śmieci 122 zł, bo po zwolnieniu prędkości nawet otwierać netu mi się nie chce. Dwa lata życia mi zabrali sukinsyny. Ja pierdolę taki internek , jak na przeczytanie poczty muszę czekać kilka minut a o oglądaniu zdjęć to już nie wspomnę. W styczniu pieprznę im tą umową w ryje, niech się zadławią.

Viewing 16 reply threads
Reply To: Era zwiększa limity transmisji danych w blueconnect
Your information: