Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era Rodzinna rozmowy za 0 groszy (Regulaminy)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

PTC wprowadza nową usługę – Era Sieć Rodzinna. Dzięki niej od 1 lipca br. abonenci mogą obdarować wybrane osoby możliwością prowadzenia rozmów bez opłat. Równocześnie rusza promocja, w której można Sieć Rodzinną dla grona trzech osób aktywować w ramach opłaty abonamentowej w wybranych taryfach.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138792

Era tonie.

• Anonimowy
      Gość

wprowadzając najtańszą tego typu ofertę na rynku? chyba jednak nie masz racji 🙂

• Anonimowy
      Gość

Trzeba spojrzeć na całość oferty ERY a nie tylko na prezentowaną. Wysokie koszty rozmów do pozostałych sieci.

• Anonimowy
      Gość

Ile można gadać z tymi samymi osobami i w końcu o czym.

• Anonimowy
      Gość

może się i znajdzie taka paczka, ale przyznam że mam taką jedna osobę i lepsza dla mnie oferta orange z numerem bez żadnych limitów. Mogę dzownić smsować bez stresu za 14.90miesięcznie

• Anonimowy
      Gość

heyah teraz jest niedroga…W SIECI SMS-Y ZA DARMODO WSZYSTKICH I ROZMOWY,ZA ILE KASY DOŁADUJESZ TYLE DNI ZA DARMO DZWONISZ… :)A ERA zrobiła się niestety droga…

• Anonimowy
      Gość

Oferta dla ludzi nie umiejących liczyć. Drogie połączenia, oferta do niczego. w Play to ja mam za darmo do Play, a do pozostałych sieci to mam za 29 groszy. Oferta Ery to kpina z ich Klientów. Dają minuty do Unii Europejskiej, a do wszystkich Polskich sieci nie ma

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Era Rodzinna rozmowy za 0 groszy (Regulaminy)
Twoje informacje: