Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Era po III kw. br. ma 13,321 mln klientów
-
AutorWpisy
-
-
Liczba klientów PTC , operatora sieci Era, na koniec września 2010 roku wyniosła 13 321 tys., co stanowi wzrost o 46 tys. w porównaniu do drugiego kwartału 2010 roku. Liczba klientów post-paid 6 814 tys., pre-paid 6 507 tys. – wynika z danych finansowych Deutsche Telekom, który jest głównym akcjonariuszem PTC.
-
Anonimowy
Gość4 listopada 2010 o 11:08Liczba postów: 138222@zypolek trzeci kwartał, czyli wakacje, to nie jest najszczęśliwszy czas dla operatorów w ogóle, nie tylko dla Ery, stąd takie wyniki. Najlepsze są z kolei na wiosnę, jak wychodzą nowe oferty. Statystyki abo jednak pokazują, że taryfy rodzinne trafiły w gusta klientów ery i tyle.
-
Anonimowy
Gość4 listopada 2010 o 16:31Liczba postów: 138222Ja jestem u nich 6 lat i nie zamierzam zmieniać jest mi ogólnie u nich ok. Za 500mb płacę śmieszne 15zł z czego mogę wyjąć kartę SIM i podłączyć do modemu (mam E160) i śmigać jako normalny blueconnec i nic mi nie nalicza. Już przetestowałem. Co do wyników wzrost w najważniejszym segmencie i to się bardzo liczy.
-
Anonimowy
Gość5 listopada 2010 o 13:05Liczba postów: 138222 -
Anonimowy
Gość5 listopada 2010 o 16:30Liczba postów: 138222Agata -> być może ale rentowność wg portalu parkiet była niższa w Orange o 3% niż Ery. Więc Era ma naprawdę niezłe wyniki. A same oferty Orange są mega nudne, przynajmniej jeżeli chodzi o ofertę na kartę te bonusy o których piszesz. Raz że zawsze ich promocje krótko trwają to jeszcze krótki ma się czas na wykorzystanie tego. Po drugie, dają zawsze i tylko po swojej sieci bonus, gdzie konkurencja daje do wszystkich i to nawet podwójnie jak w Erze.
-
-
AutorWpisy