Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Era po 2010 r. ma 13,259 mln klientów

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Liczba klientów PTC , operatora sieci Era, na koniec 2010 roku wyniosła 13 259 tys., co stanowi spadek o 62 tys. w porównaniu do trzeciego kwartału 2010 roku. Liczba klientów post-paid 6 796 tys., pre-paid 6 463 tys. – wynika z danych finansowych Deutsche Telekom, który jest głównym akcjonariuszem PTC.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• rcicho
      Participant
      Liczba postów: 157

Erze spadły w 4 kwartale nie tylko liczba pre-paidowców ale i kontraktowców. Widać że wycofanie minut do wszystkich sieci w taryfach abonamentowych dla nowych klientów nie spotkało się z entuzjazmem rynku. Kiedy w Erze znów będą minuty do wszystkich sieci?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

no proszę era leci w dół a kiedyś to była moja ulubiona sieć teraz to mam gadu r i jestem zadowolony chyba że plusa przejmie ktoś konkretny to przesiadka pożyjemy zobaczymy może t-mobile uratuje sieć era zobaczymy jak to sie poukłada na polskim rynku

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

chyba tylko Era straciła trochę klientów. ale i tak nie widac tej rzeki uciekających do Play. Moim zdaniem zamiast przechodzić z numerem po prostu kupują pre-paid play, a W3 zostawiają sobie na lepszy czas.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

rcicho – w pre-paidzie Tak-taka mam tanie połączenia do wszystkich, nawet do Play. Dzięki podwójnemu doładowaniu koszt minuty do wszystkich prócz Play to 15 groszy 😉

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

Lucek – > masz w sumie racje, co z tego że Play niby pozyskuje jak mało zysku ma z tych numerów pre 😀 takie coś to można sobie pozyskiwać dalej a zyski będą cały czas niewielkie.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Era po 2010 r. ma 13,259 mln klientów
Your information: