Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Ekstra 100 minut w TT i Heyah za doładowanie

Viewing 110 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 217

Kolejne bonusowe doładowanie, więc chyba strategia prezentów wchodzi Erze w krew. Dla mnie ta promocja oznacza kolejny miesiąc darmowego porozumiewania się w sieci. Potrójne- 2 miesiące, bonus 100 minut- 1 miesiąc.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135625

Super, mam jednak nadzieję, że nie zastąpi to podwójnego doładowania na święta:)

• Anonymous
      Guest

heh, jeszcze kasa z podwójnego mi się nie skończyła a tu kolejna promocja

• Anonymous
      Guest

Dokładnie, takiego ciągu promocji to chyba jeszcze nie było:)

• Anonymous
      Guest

Dobry sposób sobie wymyślili – oduczą ludzi oszczędzać

• Anonymous
      Guest

Kolejne bonusowe doładowanie, więc chyba strategia prezentów wchodzi Erze w krew. Dla mnie ta promocja oznacza kolejny miesiąc darmowego porozumiewania się w sieci. Potrójne- 2 miesiące, bonus 100 minut- 1 miesiąc.

• Anonymous
      Guest

W tym roku przeszli samych siebie – 2 x podwójne, potrójne, darmowe weekendy, a teraz megadoładowanie i to wszystko w ciągu jednego roku. Podoba mi się!

• Anonymous
      Guest

Mi też się podoba, żadne inne sieci nie zaproponowały swoim użytkownikom tylu i takich bonusów. Oby tak dalej:)

• Anonymous
      Guest

oby to oznaczało, że przyszły rok też będzie tak płodny w promocje

• Anonymous
      Guest

Trzeba zacząć od tego, że w przyszłym roku będą kontynuowane także promocje z tego roku, jak np. GZG, a co więcej to się okaże.

• Anonymous
      Guest

myślę, że zaskoczą nas nie raz… potrójnego przecież też nikt nie wróżył

• Anonymous
      Guest

Ostatnio ciągle zaskakują, mile i oby tak pozostało. W Mixie Heyah na przykład są teraz obniżki cen telefonów. Cały czas coś się dzieje.

• Anonymous
      Guest

Ja wróżyłem, że nowe bonusowe doładowanie pojawi się na przełomie września i października, i co? Było? Było! GZG w Heyah macie bodaj do kwietnia tak?

• Anonymous
      Guest

Jak na razie tak, zobaczymy co będzie dalej.

• Anonymous
      Guest

a dalej może się wiele dziać

• Anonymous
      Guest

Rok temu, po promocji świątcznego podwójnego doładowania, w Tak Taku w połowie stycznia pojawiło się kolejne podwójne doładowanie. Teraz było z rzędu potrójne, teraz bonus 100 minut. Ciągle coś się dzieje, więc na początek 2010 pewnie też jakiś kolejny bonus będzie.

• Anonymous
      Guest

Z drugiej strony TT i Heyah nie byłyby sobą gdyby nie rzuciły jakiejś super promocji na święta, być może te 100 minut to tylko rozgrzewka.

• Anonymous
      Guest

Też wydaje mi się, że coś, chociażby małego, ale w ramach świątecznego prezentu dadzą

• Anonymous
      Guest

Jest szansa, tym bardziej, że bonus 100 minut pojawił się prawie 2 miesiące przed świętami, a ostatnie promocje były znacznie częściej.

• Anonymous
      Guest

100 minut się pojawiło, ale przecież Era proponuje również inne atrakcje, bo przecież za coś takiego uznać należy choćby pakiet smsów i mmsów w Tak-Tak HOT. Nie gdybajmy, po prostu poczekajmy na dalsze wydarzenia.

• Anonymous
      Guest

Megadoładowanie w Tak Taku obowiązuje do 6 stycznia. Do tego czasu raczej nie będzie żadnego innego bonusowego doładowania, bo jak to rozliczyć, jesli ktoś nie skorzystał jeszcze z żadnej z tych opcji? Za jednym doładowaniem brał by udział w dwóch promocjach?
      Na początku grudnia kończą mi się środki z potrojenia, bonus 100 minut do sieci i na stacjonarne będzie w sam raz

• Anonymous
      Guest

Może będzie na innych zasadach, to znaczy trzeba będzie wysłać smsa pod inny numer bądź z innym hasłem żeby dostać bonus świąteczny. Ciekawe..

• Anonymous
      Guest

Czekać i tak musimy, ale od gdybania jesteśmy specami

• Anonymous
      Guest

No cóż , opinie użytkowników mogą być dla operatora niezwykle cenne.

• Anonymous
      Guest

dlatego staram się moimi genialnymi pomysłami dzielić też na forum Heyah, wierzę, że je czytają regularnie

• Anonymous
      Guest

Era cały czas pracuje nad nowymi możliwościami. O bakupie pisałem już w innym wątku. W grudniu nie spodziewałbym się już kolejnej promocji. Korzystajcie z megadoładowania i cieszcie się z darmowych minut.

• Anonymous
      Guest

Pewnie po nowym roku zrobią małą przerwę i rzucą kolejny bonus, np. podwójne.

• Anonymous
      Guest

zypolek, a widzisz, a jednak coś dali na święta

• Anonymous
      Guest

Fakt, ciekawe czy w Heyah też dadzą, w końcu sprawiedliwość musi być:)

• Anonymous
      Guest

no ja myślę!

• Anonymous
      Guest

Na razie cisza, niestety.

• Anonymous
      Guest

no wiesz, na święta to się prezenty w wigilię daje

• Anonymous
      Guest

No już całkiem niedługo się przekonamy co tam dla nas Heyah szykuje.

• Anonymous
      Guest

Mieliście już podwójne doładowanie na starych zasadach, wtedy co my w TT potrójne więc nie macie na co narzekać. Po za tym Era wam dorzuciła przecież ostatnio Godziny za Grosze w Heyah.

• Anonymous
      Guest

no dobra, ale w TT mieliście wcześniej GzG, a ciężko porównywać wyższość podwójnego nad potrójnym lub odwrotnie bo to bardzo indywidualna sprawa żeby było fair to w heyah też powinni teraz coś dać

• Anonymous
      Guest

Nie narzekamy, ale w ostatnim czasie Heyah i Era miały wszystkie bonusy równocześnie, a teraz tylko TT.

• Anonymous
      Guest

Ale niespodzianka, na nich naprawdę można liczyć, świetne podsumowanie roku:)

• Anonymous
      Guest

idealne wręcz te 25 zł wydzwonię i tak dzwoniąc z życzeniami do rodzinki więc oferta jest akurat

• Anonymous
      Guest

Właśnie jest to idealny moment na wydzwonienie kasy z konta, bo pewnie 90% olaków w tym właśnie czasie dzwoni do swoich rodzin z życzeniami, zatem opróżnienie konta nie jest żadnym problemem. Mi jeszcze 3 złote zostały do wydania i mogę doładowywać. Mam na doładowanie 70 zł, a jego, że nie korzystałem jeszcze z megadoładowania to upiekę dwie pieczenie przy jednym ogniu

• Anonymous
      Guest

Ja właśnie dziś skorzystałam, a że do większości już dzwoniłam, żeby wydać te 25 zł to teraz kasa spokojnie na początek nowego roku starczy:)

• Anonymous
      Guest

Dziś doładowałem, bonus 100 minut do sieci i na stacjonarne w TT skoczył, poczekam sobie na podwojenie. Jednak Era pokazała jak co roku klasę i tak, jak na wszystko w okresie świat schodzi mi znacznie więcej kasy, tak z telefonem nie ma problemu.

• Anonymous
      Guest

To fakt, jedyna rzecz, która w miarę wolno schodzi z konta, ale t wszystko dzięki bonusowym, oby nowy rok w Erze i Heyah był równie dobry.

• Anonymous
      Guest

Ogólne zapowiedzi operatorów wskazują, że nie będzie dalszych obniżek cen połączeń. Może jakaś wojna na inetrnet pre? Tu chyba ciągle Heyah prowadzi ze stawką 2gr/100kb bez pakietów.
      W tym roku było dużo bonusów w TT- co chwilę, regularnie podwójne doładowanie, do tego potrójne doładowanie czy bonus 100 minut. Życzyłbym sobie podobnych ofert w podobnym natężeniu w 2010

• Anonymous
      Guest

Być może, skoro teraz Era wystartowała z internetem w prepaidzie, chociaż nadal jest drożej niż w Heyah. A jeśli o bonusy chodzi to życzyłabym ich sobie także z podobnym natężeniem.

• Anonymous
      Guest

Boca, blueconnect w opcji prepaid jest dostępny od dawna. I stawka 3gr/100kb jest standardową – bo jest też w m.in. w Simdacie Plusa. BC to osobny starter, a Era wprowadziła dla tej oferty promocje: można kupić zestaw z tanim modemem i można było skorzystać z podwójnego doładowania.
      Heyah nie ma osobnego startera prepaidowego- stawkę 2gr/100kb ma w zwykłej taryfie głosowej.

• Anonymous
      Guest

no stawka w heyah z modemem jest taka sama jak za net w telefonie… nie bardzo rozumiem te nieścisłości tutaj…

• Anonymous
      Guest

Wychodzi z tego, że istnieje starter przeznaczony do internetu w Heyah, chociaż zbyt głośno o nim nie było. Różnica tkwi w stawce i cenie modemu, tylko czy wciąż obowiązuje ta sama oferta? News jest dosyć stary.

• Anonymous
      Guest

Zypolek- do tej pory nie pojawiła się żadna nowa oferta, więc pewnie ta nadal obowiązuje, Bajadurka- jakie nieścisłości?

• Anonymous
      Guest

Zypolek, Heyah nie ma osobnej linii starterów przeznaczonych tylko do neta. Po prostu, wprowadzili startery z Nową Heyah i stawką 2gr/100kb z modemem. To taryfa głosowa, więc obowiązują na wszystko te same stawki co w Nowej Heyah i można zmienić taryfę na Multipakiet.
      Internet prepaidowy w Erze to blueconnect- stawka 3gr/100kb, ale nie opłaca się z niego dzwonić. Konto doładowujesz jak Tak Taka, ale to nie jest starter TT. W TT płacisz 72gr/100kb. Sądzę, że na początku Nowego Roku TT wprowadzi jakąś nową ofertę internetową Na rewolucje w stricte internecie na kartę pewnie jeszcze trochę poczekamy.

• Anonymous
      Guest

Najwyższy czas na internet skoro stawka podstawowa uz niska, bonusy są , połączenia międzynarodowe tez coraz tańsze;)

• Anonymous
      Guest

oj oby oby mają do wyboru net albo roaming hihi

• Anonymous
      Guest

Najlepiej jedno i drugie;)

• Anonymous
      Guest

ale nie można być tak zachłannym

• Anonymous
      Guest

Czy ktokolwiek z was spodziewał się, że dwa dni po zakończeniu bonusu mega doładowania i po otrzymaniu środków z podwójnego doładowania w ofercie pojawi się kolejne podwójne? Teraz rzeczywiście czekamy na jakieś kroki z internet, bo wprawie podwójne obniża koszty o połowę, ale przecież zawsze może być lepiej

• Anonymous
      Guest

To mega zaskoczenie, tym bardziej, że dopiero co dostałam kasę za świąteczne podwójne a tu już kolejne czeka, dobrze, że aż do 8 lutego.

• Anonymous
      Guest

zypolek, odpowiadając na twoje pytanie – ja się nie spodziewałam i podejrzewam, że nikt inny też nie

• Anonymous
      Guest

No i nie trzeba spełniać żadnych innych warunków, obniżać stanu konta itp. tak ja to było w przypadku świątecznego doładowania.

• Anonymous
      Guest

i bardzo dobrze wrócili do prostych zasad – to mi się podoba. Oby wszystkie podwójne były takie

• Anonymous
      Guest

Świąteczne nie było aż tak skomplikowane, ale fakt- teraz już prościej być nie może;)

• Anonymous
      Guest

im prościej tym lepiej minus poprzedniego był taki, że trzeba było wygadać te 25 zł, tu tego warunku nie ma

• Anonymous
      Guest

Dlatego jestem podwójnie zaskoczona- odstępem czasowym pomiędzy podwójnymi i warunkami, na jakiś można je otrzymać;)

• Anonymous
      Guest

ale takie warunki już wcześniej przecież też były

• Anonymous
      Guest

Były, ale czasem pojawia się konieczność obniżenia stanu konta w celu otrzymania bonusu.

• Anonymous
      Guest

chyba tylko raz, no może dwa razy tak było… dokładnie nie pamiętam, wiem że raz stan konta obniżałam, ale właściwie to samoistnie się obniżył, specjalnie starać się nie musiałam

• Anonymous
      Guest

Ja też nie miałam tego problemu. Generalnie Heyah i Era idą swoim użytkownikom jak najbardziej na rękę.

• Anonymous
      Guest

[quote="Bajadurka":bhgdor5d]im prościej tym lepiej minus poprzedniego był taki, że trzeba było wygadać te 25 zł, tu tego warunku nie ma [/quote:bhgdor5d]

Nie trzeba było wygadać 25zł- można było je wydać wedle uznania. Zrezygnowałem z Godzin za Grosze, kupiłem pakiet lojalnościowy w NTT za 21 zł, reszta, czyli 4 zł, sama zniknęła. I dostałem jeszcze zwrot opłaty aktywacyjnej za niewykorzystany okres w usłudze Godziny za Grosze

• Anonymous
      Guest

Wygadać, tak się już chyba z przyzwyczajenia mówi, o wiadomo, że kasę w Erze i Heyah można wydać na dowolny cel, internet , pakiety itp;)

• Anonymous
      Guest

No, ale nie zawsze można na wszystko. Przecież nie na wszystko było potrójne doładowanie, nie na wszystko było również megadoładowanie. Te 25 zł po prostu musiało w grudniowym podwójnym po prostu zniknąć z konta, a w jaki sposób to już mało istotne.

• Anonymous
      Guest

[quote="bruno":vm06tpz6]

Zrezygnowałem z Godzin za Grosze, kupiłem pakiet lojalnościowy w NTT za 21 zł, reszta, czyli 4 zł, sama zniknęła.[/quote:vm06tpz6]
      Sprytnie

• Anonymous
      Guest

No proszę, nawet to nie stoi na drodze, żeby zyskać na podwójnym.

• Anonymous
      Guest

Bruno jesteś dowodem na to, że jak się myśli to na promocjach zyskuje się na prawdę wiele, a wystarczy tylko przeanalizować zasady poszczególnych pakietów, ale szczerze mówiąc sam bym nie wpadł na to co ty, zresztą sam zwyczajny bonus z podwójnego jest już duży, ale skoro jeszcze można oszczędzić to czemu nie… Apropo… podwójne kończy się w poniedziałek, to ostatnie dni na skorzystanie…

• Anonymous
      Guest

Ja właśnie skorzystałam, dawno nie miałam tyle kasy na koncie, ale pewnie sporo wykorzystam na internet, jak tyle kasy to nawet więcej dzwonić się chce.

• Anonymous
      Guest

załapałeś się jeszcze no niemal w ostatniej chwili

• Anonymous
      Guest

To było zaplanowane;p

• Anonymous
      Guest

domyślam się ale promocja, promocja i po promocji ciekawe co następne

• Anonymous
      Guest

I już wiadomo- darmowy numer:)

• Anonymous
      Guest

no strzał w dziesiątkę

• Anonymous
      Guest

Idealnie, teraz w Nowej Heyah jest już wszystko.

• Anonymous
      Guest

dokładnie. koniec z przeskakiwaniem z jednej taryfy na drugą

• Anonymous
      Guest

Oczywiście dla wszystkich amatorów zmian taryf nadal istnieje taka możliwość, ale po co?

• Anonymous
      Guest

ja myślę, że taryf nikt nie zmienia dla jakiejś dziwnej przyjemności tylko po to, żeby obniżyć koszty – po to już nie trzeba skakać po taryfach

• Anonymous
      Guest

Chyba, że ktoś ma jakieś specyficzne wymagania, możliwości wyboru jest teraz mnóstwo.

• Anonymous
      Guest

oj, ale to musiałby mieć bardzo specyficzne te wymagania

• Anonymous
      Guest

Myślę, że Heyah byłaby teraz w stanie spełnić nawet wymagania najbardziej wymagających klientów.

• Anonymous
      Guest

Powiem tak – pod na prawdę wieloma względami Heyah jest najlepszą ofertą, jednak trzeba brać poprawkę, że nie ma oferty idealnej i znajdą się takie osoby, którym lepiej będzie w innej sieci. Nie ma na to rady. Tak działa konkurencja. Ale faktem jest, że Heyah oferuje dla każdego coś miłego – dla zwolenników długich rozmów gzg albo darmowe rozmowy, dla miłośników tekstu pisanego darmowe smsy i tak dalej i tak dalej…

• Anonymous
      Guest

Sądzę, że Heyah nie będzie w stanie zadowolić jedynie użytkowników, którzy rozmawiają głównie z osobami z jednej sieci, która nie jest Heyah, wtedy najbardziej opłacalne byłyby dla nich pakiety wewnątrz sieci. Pozostali pewnością znajdą coś dla siebie w czerwonej łapie.

• Anonymous
      Guest

a to akurat prawda. Jeśli ktoś dzwoni do różnych sieci, a nie tylko do jednej to ofertę Heyah można sobie bardzo fajnie dopasować.

• Anonymous
      Guest

Dokładnie, ale tak będzie już chyba zawsze, bonusy wewnątrz sieci będą bardziej korzystne niż do wszystkich- pomijam tutaj podwójne doładowania;)

• Anonymous
      Guest

Pięknie idelany prezencik. Powiedzcie mi jedno, może nie do końca w temacie będę, ale jak skożystać z 20% bonusu przy doładowaniu Heyah? wydaje mi się, że chyba będąc w klubie Heyah i ładując przez internet się coś takiego dostaje, mam ci ja rację?

• Anonymous
      Guest

20% było do 15.03, chyba, że jest znów a ja nic o tym nie wiem;p

• Anonymous
      Guest

Faktycznie już sprawdziłam. Często się pojawiają takie bonusy? W TT w zasadzie ma się permanentnie 10% – przy każdym ładowaniu przez sklepik ery Najłatwiejszy sposób a jeszcze bonusy są. Na dłuższą metę naprawdę spoty zysk.

• Anonymous
      Guest

Często, jeśli nie jest to podwójne doładowanie, to pojawia się taki bonus jak ostatnie 20% czy dodatkowe minuty do wykorzystania w sieci.

• Anonymous
      Guest

No to spoko w nowej heja stawki są już i tak stosunkowo niskie, jeszcze przy takich bonusach to w ogóle pewnie można zjechać z kosztami na łeb na szyję Pytałam o szczegóły podwójnego w innym wątku już, więc nie będę się powtarzać poczekam tam na odp

• Anonymous
      Guest

Dokładnie, jak skorzystasz z podwójnego to naprawdę można szaleć i nie myśleć wcale o stanie konta- tego komórkowego oczywiście;p

• Anonymous
      Guest

No najlepiej wziąć to drugie 150 zł wóczas wykorzystujesz w zasadzie 100% bonusu. No i to jest kasa do wybębnienia na wszystko, a nie np tylko połączenia w sieci czy coś takiego – to mi się najbardziej podoba

• Anonymous
      Guest

W razie czego można je zawsze na internet wykorzystać.

• Anonymous
      Guest

O, chociażby niepotrzebne niby, ale nie ma wówczas wrażenia niewykorzystania czegoś co przyszło za darmo ja tam mms’y ostatnio wysyłam często gęsto przeprowadziłam się i ciągle albo wysyłam jak mój kot siedzi na nowej pralce znajomym i mamie, albo jak sobie książki poukładałam ładnie na półkach o.O już ja wymyślę jak to spożytkować ;P

• Anonymous
      Guest

Dobry pomysł, fajna funkcja a mało z niej korzystam- chyba z przyzwyczajenia, że drogo;p

• Anonymous
      Guest

No ja jakoś tez nigdy nie korzystałam, ale nauczyła mnie koleżanka, która non stop mi coś mms’em wysyłała – konsultowałyśmy jej stroje na wyjście w taki sposób, że potrafiła właśnie mms’em wysłać mi przebierając się co chwilę z 4 propozycje i pytać co lepsze Jakoś podłapałam temat i teraz właśnie też mam takie zrywy.

• Anonymous
      Guest

Ja też już zaczynam, tym bardziej, że dzięki darmowym w Heyah, mam teraz na koncie całkiem sporo kasy.

• Anonymous
      Guest

ja ostatnio wyoutowana trochę jestem, więc dla mnie to fajna opcja zakomunikowania komuś różnych rzeczy. Potrafię wysłać komuś mojego kota rozwalającego mi się na kolanach na książce z dopiskiem "uczymy się z kicią". Totalnie nie mam czasu ostatnio na kontakty z ludzmi więc tak sobie kompensuję Ot, potrzeba dzielenia się codziennością z ludźmi
      A skoro majątku nie kosztuje to już w ogóle jest bosko.

• Anonymous
      Guest

No dzięki tak tanim rozmowom możesz być w kontakcie ze wszystkimi ie wychodząc z domu;)

• Anonymous
      Guest

Dokładnie. Z rodziną mam połączenia śmiesznie tanie, a i do reszty w TT Hot mam niską stawkę. Bonusy tez robią swoje – cuda wręcz

• Anonymous
      Guest

W Numerkach za Grosze w Hot to tylko 3 gr, teraz za darmo 100 minut do sieci i na stacjonarne. Pewnie niedługo jeszcze dalej rozbudują Hot’a i może pojawi się jakiś kolejny pakiet minut? No, i oczywiście podwójne doładowania- nawet o połowę można obniżyć stawkę 29gr/min do wszystkich.

• Anonymous
      Guest

Wykorzystując na maksa podwójne doładowanie chyba nawet bardziej 15 groszy za minutę brzmi naprawdę szokująco, tylko nie jest to po prostu stawka oficjalna, tylko osiągnięta wykorzystywaniem każdego istniejącego bunosu jaki się nawija.

• Anonymous
      Guest

Dokładnie i chociaż reklamy są całkiem często, to nadal nie wszyscy o tych doładowaniach wiedzą.

• Anonymous
      Guest

To raz, a dwa – nie każdy będzie to w ten sposób kalkulował i zauważy tę oszczędność. To przede wszystkim regularne bonusy – to najważniejsze – więc można je w kalkulować w rozbiciu na miesięczne realne obniżenie kosztów połączeń. Poza tym kasa z podwójnego jest do wykorzystania na absolutnie wszystkie usługi nawet na połączenia do znienawidzonego przez wszystkich przez wysokie stawki Playa

• Anonymous
      Guest

Może nie każdy kalkuluje w ten sposób, ale większość zdaje sobie sprawę, na jak dużą obniżke kosztów pozwala podwójne doładowanie;)

• Anonymous
      Guest

Jeśli o nim wiedzą to owszem Jak się patrzy pobieżnie i śledzi tylko stawki i tak dalej, a nie szuka ofert w bonusach i promocjach to może być różnie. Ja długi czas nie zwracałam uwagi na takie promocje, teraz mi się jakoś oczy otworzyły i ocieliłam się z tym, ze warto się interesować ofertami i wiedzieć co i kiedy się dzieje.

• Anonymous
      Guest

No tak, bo można sobie koszty nawet o połowę poobniżać;)

• Anonymous
      Guest

Dokładnie. Podwójne przecież strasznie wiele dają. W zasadzie nie ma takich momentów, żeby aktualnie nie było niczego ciekawego do wykorzystania jeśli chodzi o bonusy. To się ceni jak się na codzień korzysta z takiej oferty. Teraz w TT wszedł pakiet 1000 minut sieciowych do wykupienia za 6 zł – bardzo fajna promocja.

Viewing 110 reply threads
Reply To: Ekstra 100 minut w TT i Heyah za doładowanie
Your information: