Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Ekstra 100 minut w TT i Heyah za doładowanie
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest24 listopada 2009 at 18:18Liczba postów: 135625 -
Anonymous
Guest27 listopada 2009 at 17:19Liczba postów: 135625Megadoładowanie w Tak Taku obowiązuje do 6 stycznia. Do tego czasu raczej nie będzie żadnego innego bonusowego doładowania, bo jak to rozliczyć, jesli ktoś nie skorzystał jeszcze z żadnej z tych opcji? Za jednym doładowaniem brał by udział w dwóch promocjach?
Na początku grudnia kończą mi się środki z potrojenia, bonus 100 minut do sieci i na stacjonarne będzie w sam raz -
Anonymous
Guest18 grudnia 2009 at 11:40Liczba postów: 135625Właśnie jest to idealny moment na wydzwonienie kasy z konta, bo pewnie 90% olaków w tym właśnie czasie dzwoni do swoich rodzin z życzeniami, zatem opróżnienie konta nie jest żadnym problemem. Mi jeszcze 3 złote zostały do wydania i mogę doładowywać. Mam na doładowanie 70 zł, a jego, że nie korzystałem jeszcze z megadoładowania to upiekę dwie pieczenie przy jednym ogniu
-
Anonymous
Guest20 grudnia 2009 at 17:33Liczba postów: 135625 -
Anonymous
Guest23 grudnia 2009 at 20:49Liczba postów: 135625Ogólne zapowiedzi operatorów wskazują, że nie będzie dalszych obniżek cen połączeń. Może jakaś wojna na inetrnet pre? Tu chyba ciągle Heyah prowadzi ze stawką 2gr/100kb bez pakietów.
W tym roku było dużo bonusów w TT- co chwilę, regularnie podwójne doładowanie, do tego potrójne doładowanie czy bonus 100 minut. Życzyłbym sobie podobnych ofert w podobnym natężeniu w 2010 -
Anonymous
Guest28 grudnia 2009 at 18:52Liczba postów: 135625Boca, blueconnect w opcji prepaid jest dostępny od dawna. I stawka 3gr/100kb jest standardową – bo jest też w m.in. w Simdacie Plusa. BC to osobny starter, a Era wprowadziła dla tej oferty promocje: można kupić zestaw z tanim modemem i można było skorzystać z podwójnego doładowania.
Heyah nie ma osobnego startera prepaidowego- stawkę 2gr/100kb ma w zwykłej taryfie głosowej. -
Anonymous
Guest31 grudnia 2009 at 16:36Liczba postów: 135625Zypolek, Heyah nie ma osobnej linii starterów przeznaczonych tylko do neta. Po prostu, wprowadzili startery z Nową Heyah i stawką 2gr/100kb z modemem. To taryfa głosowa, więc obowiązują na wszystko te same stawki co w Nowej Heyah i można zmienić taryfę na Multipakiet.
Internet prepaidowy w Erze to blueconnect- stawka 3gr/100kb, ale nie opłaca się z niego dzwonić. Konto doładowujesz jak Tak Taka, ale to nie jest starter TT. W TT płacisz 72gr/100kb. Sądzę, że na początku Nowego Roku TT wprowadzi jakąś nową ofertę internetową Na rewolucje w stricte internecie na kartę pewnie jeszcze trochę poczekamy. -
Anonymous
Guest8 stycznia 2010 at 10:46Liczba postów: 135625Czy ktokolwiek z was spodziewał się, że dwa dni po zakończeniu bonusu mega doładowania i po otrzymaniu środków z podwójnego doładowania w ofercie pojawi się kolejne podwójne? Teraz rzeczywiście czekamy na jakieś kroki z internet, bo wprawie podwójne obniża koszty o połowę, ale przecież zawsze może być lepiej
-
Anonymous
Guest28 stycznia 2010 at 19:45Liczba postów: 135625[quote="Bajadurka":bhgdor5d]im prościej tym lepiej minus poprzedniego był taki, że trzeba było wygadać te 25 zł, tu tego warunku nie ma [/quote:bhgdor5d]
Nie trzeba było wygadać 25zł- można było je wydać wedle uznania. Zrezygnowałem z Godzin za Grosze, kupiłem pakiet lojalnościowy w NTT za 21 zł, reszta, czyli 4 zł, sama zniknęła. I dostałem jeszcze zwrot opłaty aktywacyjnej za niewykorzystany okres w usłudze Godziny za Grosze
-
Anonymous
Guest29 stycznia 2010 at 10:52Liczba postów: 135625 -
Anonymous
Guest5 lutego 2010 at 11:02Liczba postów: 135625Bruno jesteś dowodem na to, że jak się myśli to na promocjach zyskuje się na prawdę wiele, a wystarczy tylko przeanalizować zasady poszczególnych pakietów, ale szczerze mówiąc sam bym nie wpadł na to co ty, zresztą sam zwyczajny bonus z podwójnego jest już duży, ale skoro jeszcze można oszczędzić to czemu nie… Apropo… podwójne kończy się w poniedziałek, to ostatnie dni na skorzystanie…
-
Anonymous
Guest16 marca 2010 at 12:35Liczba postów: 135625Powiem tak – pod na prawdę wieloma względami Heyah jest najlepszą ofertą, jednak trzeba brać poprawkę, że nie ma oferty idealnej i znajdą się takie osoby, którym lepiej będzie w innej sieci. Nie ma na to rady. Tak działa konkurencja. Ale faktem jest, że Heyah oferuje dla każdego coś miłego – dla zwolenników długich rozmów gzg albo darmowe rozmowy, dla miłośników tekstu pisanego darmowe smsy i tak dalej i tak dalej…
-
Anonymous
Guest17 marca 2010 at 23:07Liczba postów: 135625 -
Anonymous
Guest30 marca 2010 at 20:40Liczba postów: 135625 -
Anonymous
Guest3 kwietnia 2010 at 12:30Liczba postów: 135625 -
Anonymous
Guest7 kwietnia 2010 at 12:19Liczba postów: 135625O, chociażby niepotrzebne niby, ale nie ma wówczas wrażenia niewykorzystania czegoś co przyszło za darmo ja tam mms’y ostatnio wysyłam często gęsto przeprowadziłam się i ciągle albo wysyłam jak mój kot siedzi na nowej pralce znajomym i mamie, albo jak sobie książki poukładałam ładnie na półkach o.O już ja wymyślę jak to spożytkować ;P
-
Anonymous
Guest8 kwietnia 2010 at 15:47Liczba postów: 135625No ja jakoś tez nigdy nie korzystałam, ale nauczyła mnie koleżanka, która non stop mi coś mms’em wysyłała – konsultowałyśmy jej stroje na wyjście w taki sposób, że potrafiła właśnie mms’em wysłać mi przebierając się co chwilę z 4 propozycje i pytać co lepsze Jakoś podłapałam temat i teraz właśnie też mam takie zrywy.
-
Anonymous
Guest11 kwietnia 2010 at 20:00Liczba postów: 135625ja ostatnio wyoutowana trochę jestem, więc dla mnie to fajna opcja zakomunikowania komuś różnych rzeczy. Potrafię wysłać komuś mojego kota rozwalającego mi się na kolanach na książce z dopiskiem "uczymy się z kicią". Totalnie nie mam czasu ostatnio na kontakty z ludzmi więc tak sobie kompensuję Ot, potrzeba dzielenia się codziennością z ludźmi
A skoro majątku nie kosztuje to już w ogóle jest bosko. -
Anonymous
Guest15 kwietnia 2010 at 14:27Liczba postów: 135625W Numerkach za Grosze w Hot to tylko 3 gr, teraz za darmo 100 minut do sieci i na stacjonarne. Pewnie niedługo jeszcze dalej rozbudują Hot’a i może pojawi się jakiś kolejny pakiet minut? No, i oczywiście podwójne doładowania- nawet o połowę można obniżyć stawkę 29gr/min do wszystkich.
-
Anonymous
Guest15 kwietnia 2010 at 18:57Liczba postów: 135625 -
Anonymous
Guest18 kwietnia 2010 at 20:04Liczba postów: 135625To raz, a dwa – nie każdy będzie to w ten sposób kalkulował i zauważy tę oszczędność. To przede wszystkim regularne bonusy – to najważniejsze – więc można je w kalkulować w rozbiciu na miesięczne realne obniżenie kosztów połączeń. Poza tym kasa z podwójnego jest do wykorzystania na absolutnie wszystkie usługi nawet na połączenia do znienawidzonego przez wszystkich przez wysokie stawki Playa
-
Anonymous
Guest21 kwietnia 2010 at 20:34Liczba postów: 135625Jeśli o nim wiedzą to owszem Jak się patrzy pobieżnie i śledzi tylko stawki i tak dalej, a nie szuka ofert w bonusach i promocjach to może być różnie. Ja długi czas nie zwracałam uwagi na takie promocje, teraz mi się jakoś oczy otworzyły i ocieliłam się z tym, ze warto się interesować ofertami i wiedzieć co i kiedy się dzieje.
-
Anonymous
Guest26 kwietnia 2010 at 21:17Liczba postów: 135625Dokładnie. Podwójne przecież strasznie wiele dają. W zasadzie nie ma takich momentów, żeby aktualnie nie było niczego ciekawego do wykorzystania jeśli chodzi o bonusy. To się ceni jak się na codzień korzysta z takiej oferty. Teraz w TT wszedł pakiet 1000 minut sieciowych do wykupienia za 6 zł – bardzo fajna promocja.
-
AuthorPosts