Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Efektywność i prostota platform webinarowych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • KevinPatterson
      Uczestnik
      Liczba postów: 3

Cześć! Szukam prostego, a zarazem funkcjonalnego oprogramowania do webinarów i zauważyłem, że wybór jest ogromny. Zależy mi na tym, aby platforma umożliwiała mi szybkie tworzenie spotkań, zapraszanie uczestników bez zbędnych czynności, korzystanie z podstawowych narzędzi do udostępniania ekranu i czatu oraz zapisywanie nagrań przy minimalnym wysiłku.

• darlenedavidson
      Uczestnik
      Liczba postów: 3

Cześć! Miałem dokładnie taki sam dylemat jak Ty – ogromny wybór i trudno zdecydować, co faktycznie jest proste, a co tylko tak wygląda w opisie. Po kilku testach wybrałem platforma do webinarów MyOwnConference i szczerze mówiąc, to był strzał w dziesiątkę. Najbardziej zależało mi na szybkim tworzeniu spotkań i tutaj cały proces zajmuje dosłownie kilka minut. Interfejs jest intuicyjny, więc nie musiałem tracić czasu na długie instrukcje. Zapraszanie uczestników też jest bardzo wygodne – generuję link i wysyłam go mailowo lub w komunikatorze, bez zbędnych formalności. Udostępnianie ekranu działa stabilnie, czat jest przejrzysty i uczestnicy bez problemu z niego korzystają. Ogromnym plusem jest automatyczne nagrywanie webinarów – po zakończeniu mam gotowy materiał bez dodatkowej konfiguracji. Dla mnie to duża oszczędność czasu i nerwów.

• hankbukovski
      Gość
      Liczba postów: 137815

Cześć! Miałem bardzo podobne wymagania, kiedy sam szukałem platformy do prowadzenia webinarów i spotkań online. Po przetestowaniu kilku różnych narzędzi zdecydowałem się na MyOwnConference i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczyła. Najbardziej spodobało mi się to, że wszystko jest bardzo intuicyjne. Utworzenie webinaru zajmuje dosłownie kilka minut – wystarczy ustawić nazwę spotkania, datę i od razu można zapraszać uczestników poprzez link.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Efektywność i prostota platform webinarowych
Twoje informacje: