Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi dziś zmienia się z Orange: informacja prasowa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Orange wprowadza nową platformę komunikacji z klientami i podpis: „today changes with Orange”, czyli „dziś zmienia się z Orange”. Odzwierciedlają one zaangażowanie marki w zmienianie na lepsze życia klientów, zapewnianie im dostępu do najnowszych rozwiązań technologicznych i pomoc w zrozumieniu współczesnego, cyfrowego świata.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138851

Oto część hasła roku- (pomoc w zrozumieniu współczesnego, cyfrowego świata). :lol Orange brawo,i dziękuje za pomoc.

• Anonimowy
      Gość

Nowe hasło musiało być szykowane jakiś czas temu, bo zgranie w tym samy czasie wprowadzenia HSPA+ nowych taryf biznesowych i innych promocji nie jest przypadkowe.

• Anonimowy
      Gość

hasło jak hasło. Mnie zastanawia bardziej, jak wygląda sprawa z dostępnością wprowadzonego nie dawno BB Bold, czy HTC Wildfire, promowanego m.in ofercie dopasowanej. Czy od ręki w salonie operatora, je dostanę?

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

Coś tam dziubią w Orange. Nie wiem tylko za bardzo czy ta akcja jest związana ze zmianami w ofercie, czy z budowaniem platformy społeczeństwo edukującej w nowych technologiach. Dostaję sprzeczne komunikaty.

W każdym razie dobrze, że w Orange coś się dzieje, bo przespali sporo wydarzeń u konkurencji, jak chociażby podwójne doładowania (2xTak Tak) w TT czy Plusikowe w pre-paidach plusa.

• Anonimowy
      Gość

czy ja wiem czy przespali. Wydaje mi się że każda sieć (Orange, Era, Play itd) ma po prostu inną strategię działania. Np. Orange dość mocno (z tego co pamiętam), działało w pre-paidzie w okresie świątecznym, po nowym roku najwyraźniej chcieli się skupić na post-paidzie i ofertach biznesowych. Przy okazji wprowadzając nowe telefony na rynek.

• Anonimowy
      Gość

Z tego, co się orientuję, to w ostatnim czasie w Orange było tylko jeden bonus- 20% więcej za doładowanie 40zł- do wykorzystania przez 7 dni w sieci. A tak jak mówisz, w Erze i Heyah były w tym czasie dwa podwójne doładowania do wykorzystania na wszystko i w dowolnym czasie.

• Anonimowy
      Gość

kojarzę że coś było, ale szczerze mówiąc co, na jakich zasadach oferowane itp to dokładnie tego nie analizowałem. Korzystam z usług Orange w całkiem innym segmencie – klientów biznesowych. I jeżeli o to chodzi, to zmian w ofertach tu raczej nie brakuje. Np. z tego co się orientuje, to żadna inna sieć nie daje użytkownikowi możliwości dopasowania wysokości swojego abonamentu co do złotówki.

• Anonimowy
      Gość

ogólnie mówiąc z ofertami operatorów komórkowych jest jak z telefonami znanych marek. Każdy model ma swoją słabszą i silniejsza stronę. Wiadomo że, każdy wybiera rodzaj oferty indywidualnie do swoich potrzeb. I jednej osobie bardziej odpowiada np. oferta firmowa Orange w promo na Nokie N8, a drugiej osobie już oferta Ery na kartę. Najważniejsze że, jest duży wybór różnych ofert dostępnych obecnie na rynku.

• Anonimowy
      Gość

Dużo krzyku,bo technologia,ale dlaczego sieć nic nie robi w sprawie ofert,obsługi klienta,ucieczek abonentów do innych sieci-orange ogólnie OGRANICZA swoich użytkowników,sieć nie przyjazna klientowi-to tylko hasła, slogany-jaka zmiana na lepsze?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: dziś zmienia się z Orange: informacja prasowa
Twoje informacje: