Start Forum Sprzęt LG Dwa nowe modele dual SIM- LG GX500 oraz Alcatel C60

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 698

Rynek telefonów Dual SIM nie jest zbyt obfity. Dla tych, którzy planują zakup telefonu obsługującego dwie karty SIM jednocześnie mam dobrą wiadomość, LG oraz firma Alcatel planują wydanie własnych modeli telefonów Dual SIM.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

No mam wrażenie, że dla Alcatela to czas sie zatrzymał jakieś 10 albo więcej lat temu. W designie to się nie posunęli od tamtego czasu… Rozumiem, że to ma być prosty i tani telefon – ale dlaczego do tego IMHO brzydki?

• Anonymous
      Guest

piękno to pojęcie nie obiektywne dlatego wszyscy nie mają takich samych żon i butów 🙂 A telefon jak telefon – jeśli będzie tani to będzie miał zbyt.

• Anonymous
      Guest

W tym zestawiniu zdecydowanie lepiej prezentuje sie LG więc gdybym stanęła przed wyborem to nie zawachałabym sie kupiłabym raczej LG

• Anonymous
      Guest

LG jest zdecydowanie lepszy niż Alcatel, też bym wziął ten pierwszy telefon

• Anonymous
      Guest

a ja ziołem ten LG, naprawdę wypasiony nie tylko dual sim ale i dual standby zainteresowani wiedzą o co chodzi, i to WiFi wypas.
      dodatkowo:
      tam gdzie inne aparaty są poza zasięgiem tem ma jeszcze dwie kreski i działa 😀

Viewing 5 reply threads
Reply To: Dwa nowe modele dual SIM- LG GX500 oraz Alcatel C60
Your information: