Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Droższe doładowania telefonów Ery w Inmedio
-
AuthorPosts
-
-
-
W takich okolicznościach znowu fantastycznie broni się forma online doładowania 🙂 nie dość, ze bez dodatkowych opłat, to jeszcze dostaje się 10% kwoty doładowania w bonusie do wykorzystania na cokolwiek tylko chcemy.
Słyszałam, ze mają być renegocjacje umów z Ruchem – zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
Anonymous
Guest13 kwietnia 2010 at 10:04Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest13 kwietnia 2010 at 19:59Liczba postów: 135812Doładowania online są najbardziej korzystne i właściwie nie zabierają czasu. Gdy korzystałem z telefonu na kartę że tak to ujmę korzystałem właściwie tylko z takiego rodzaju doładowania. Teraz promują je wszystkie dodatkowymi bonusami. No ale przecież jest cała masa osób która korzysta tylko z doładowania poprzez kiosk. I takie zagrania raczej zbyt dobre nie są. Widzę że z ogłoszenia wynika że nie tylko Ery ale do wszystkich doliczają te 50groszy. Konkurencja tego nie robi i sądzę że jednak klienci będą doładowywać gdzie indziej karty.
-
-
Anonymous
Guest26 stycznia 2012 at 14:53Liczba postów: 135812Prowadzę sprzedaż kart i pobieram 0,50 groszy za 5 zł ,,. a do pozostałych naliczam marżę 5% …….Jeżeli nic nie zarobię na tej sprzedaży to za co mam kupować papier do wydruku ? zapłacić za prą ? może jakiś mądry mi to powie !!!! chciałbym zaznaczyć że normalnie na sprzedaży bez tej prowizji nie starczy nawet na papier 🙂 przy kwocie ok 2 tyś miesięcznie zarabiam 20 zł śmiech na sali … nie kupujcie to i ja zrezygnuję wówczas z usług bez wątpienia nic nie stracę a gdy spadnie sprzedaż może wówczas sieci dadzą więcej mi zarobić bez utyskiwania takich jak wy 🙂
-
-
AuthorPosts