Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Droższe doładowania telefonów Ery w Inmedio

Viewing 15 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Firma HDS Polska, do której należą salony prasowe Inmedio do kwoty każdego doładowania telefonow komórkowych Polskiej Telefonii Cyfrowej, operatora sieci Era i Heyah, pobiera dodatkowe 50 gr.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

Jaka usługa! Pobierają opłate, za co -za podanie kuponu? Co na to inspekcja handlowa?

• Anonymous
      Guest

W Lublinie ludzie się buntują i bojkotują zakupy w tej sieci. Smi sobie w kolano strzelili

• Anonymous
      Guest

Klient ma prawo kupić towar po cenie jaka widnieje przy towarze.

• Anonymous
      Guest

Ludzie pracujący w kioskach Ruchu, Kolportera czy choćby Inmedio też chcą zarobić. Tam kokosów nie ma a Era obcieła ostatnio prowizje. 50 gr to i tak bardzo tanio. Gdybym prowadził taki sklepik to byłoby co najmniej 2zł.

• Anonymous
      Guest

Te Inmedio to trochę śmieszne. Przecież ludzi ich zbojkotują. Wszyscy operatorzy mają takie same stawki tzn marże więc nie wiem po co komplikują takie rzeczy. Ale to ich sprawa stracą klientów.

• EgeSzmege
      Member
      Liczba postów: 76

W takich okolicznościach znowu fantastycznie broni się forma online doładowania 🙂 nie dość, ze bez dodatkowych opłat, to jeszcze dostaje się 10% kwoty doładowania w bonusie do wykorzystania na cokolwiek tylko chcemy.

Słyszałam, ze mają być renegocjacje umów z Ruchem – zobaczymy co z tego wyjdzie.

• Anonymous
      Guest

Doliczają po 50 groszy? Śmieszni są i chcą chyba doprowadzić do maksymalnego ograniczenia sprzedaży. W końcu wszyscy zaczną doładowywać konto przez sklepik Ery, co zresztą jest bardziej opłacalne – otrzymuje się przecież 10% gratis.

• Anonymous
      Guest

Doładowania online są najbardziej korzystne i właściwie nie zabierają czasu. Gdy korzystałem z telefonu na kartę że tak to ujmę korzystałem właściwie tylko z takiego rodzaju doładowania. Teraz promują je wszystkie dodatkowymi bonusami. No ale przecież jest cała masa osób która korzysta tylko z doładowania poprzez kiosk. I takie zagrania raczej zbyt dobre nie są. Widzę że z ogłoszenia wynika że nie tylko Ery ale do wszystkich doliczają te 50groszy. Konkurencja tego nie robi i sądzę że jednak klienci będą doładowywać gdzie indziej karty.

• EgeSzmege
      Member

No cóż, ciekawe kto to wymyślił i skąd sobie to wzięli. Albo ich klienci zbojkotują, albo po prostu sieci będą interweniować. Pewnie im się warunki umowy po podpisaniu nie podobały, to ktoś wymyślił, ze tak natłuką na kartach więcej kasy 🙂 heh, tez mi sposób.

• Anonymous
      Guest

Wg mnie trochę dziwna zagrywka. Doliczanie do wszystkich doładowań 50groszy może i niezbyt dużo ale jednak. Inne kioski tego nie robią. Więc dziwne, dziwne. Tak czy siak opcja z Erą się wyjaśniła.

• EgeSzmege
      Member

Ich strata. Lud pójdzie tam, gdzie nie doliczają, a Era nie ma z tym nic wspólnego 🙂

Lud powinien zacząć robić doładowania online tak naprawdę – bo lud traci 10% bonusu, kóry dają do każdego takiego doładowania.

• Anonymous
      Guest

Do każdego doladowania ze wszystkich sieci, nie tylko Ery, doliczali 50gr! Dlaczego taki tytul news’a? Era porozumiała się z ruchem, do tego doładowania online Tak Taka są bardziej opłacalne…

• EgeSzmege
      Member

No właśnie! nawet nie zauważyłam, że taka bzdura jest w tytule. Wprowadzają ludzi w błąd ewidentnie.

• Anonymous
      Guest

Do play i do orange nie doliczają. Z czegoś to musi wynikać, że do Plusa i Ery tak.

• Anonymous
      Guest

Prowadzę sprzedaż kart i pobieram 0,50 groszy za 5 zł ,,. a do pozostałych naliczam marżę 5% …….Jeżeli nic nie zarobię na tej sprzedaży to za co mam kupować papier do wydruku ? zapłacić za prą ? może jakiś mądry mi to powie !!!! chciałbym zaznaczyć że normalnie na sprzedaży bez tej prowizji nie starczy nawet na papier 🙂 przy kwocie ok 2 tyś miesięcznie zarabiam 20 zł śmiech na sali … nie kupujcie to i ja zrezygnuję wówczas z usług bez wątpienia nic nie stracę a gdy spadnie sprzedaż może wówczas sieci dadzą więcej mi zarobić bez utyskiwania takich jak wy 🙂

Viewing 15 reply threads
Reply To: Droższe doładowania telefonów Ery w Inmedio
Your information: