Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Dodatkowy pakiet 100 minut w Tak Tak i Heyah (aktualizacja)

Viewing 40 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Użytkownicy Tak Taka i Heyah oraz abonenci Tak Tak Fon przy jednorazowym doładowaniu konta kwotą 50 złotych lub większą, mogą otrzymać w prezencie pakiet 100 minut. Wystarczy by zainteresowani wysłali, w ciągu 5 dni od doładowania, Ekspresowy kod *106#.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135613

Lepsza oferta niz darmowe gadki w Play po doładowaniu:) Jak tak dalej pójdzie to Era wyprzedzi Orange już w 4kwartale.

• Anonymous
      Guest

Tak się odpowiada na próby Playa zawladnieciem rynku pre-paidowego. Brawo dla PTC

• Anonymous
      Guest

a dlaczego nie mogli bez kodu? 🙂

• Anonymous
      Guest

co wy pieprzycie za glupoty, w playu za 30 zl mamy nielimitowane rozmowy z jednym nr, a w erze za 50 zl takie gówno ze szkoda gadac

• Anonymous
      Guest

ja tam wolę 100 do wszystkich, niż do 1 osoby w Playu. zależy jak się dzwoni. jednak każdy bonus trzeba docenic, nic mogli nie dac

• Anonymous
      Guest

Z info wynika, że dodatkowe minuty będą dostępne też w taryfie TTHOT- świetne posunięcie. Benek, darmowy numer w Play to promocja, obowiązuje tylko do 15stycznia, więc nie jest to stały element oferty.

• Anonymous
      Guest

żal.pl we Freshu taki pakiet chodzi po pięć zyla.

• Anonymous
      Guest

a to pożal sie boze 100 minut w erze jest do 6 stycznia

• Anonymous
      Guest

wiadomo dlaczego trzeba kod, bo o promocji wie moze 5% uzytkownikow, a reszte dymaja jak moga

• Anonymous
      Guest

dają za darmo, więc lepiej niż w Play za 5 zeta. zawsze torchę mniej się wyda na rozmowy, po co tyle narzekac

• Anonymous
      Guest

To ma być w zamian za podwójne doładowanie na święta? :/

Co roku było podwójne doładowanie a kasę można było wydawać na wszystkie usługi a tu wewnątrz sieciowe lub na nr stacjonarne rozmowy w ilości tylko 100 minut 🙁

Widać PTC schodzi na dno

• Anonymous
      Guest

W zasadzie ten dodatkowy pakiet nie jest zły. Jak nie patrzeć dostajemy za free 100minut i to ważnych przez 30dni. Nie tak dawno było potrójne doładowanie, nie ma co narzekać.

• Anonymous
      Guest

Aż 50 zeta? :/ 20 powinno być a nie 50!

• Anonymous
      Guest

Matematyk, lepiej przeczytaj haczyki w ofercie PF, bo "darmowy numer" wyklucza np. pakiet minut. bonusowe doładowanie na pewno nie jest promocją świątczeną: za doładowanie dostaje się znowu, jak w przypadku potrójnego, możliwość darmowego porozumiewania się w sieci i na stacjonarki w TT. Oferta bardzo dobra, zwłaszcza dla użytkowników HOT’a.

• Anonymous
      Guest

I co z tego? I tak korzystniej wychodzi w Play, nawet gdy nie skorzystasz z darmowego numeru.

Jeżeli w czasie 10 dni wygadasz pakiet 100 minut, a chcesz znowu z niego korzystać, to znowu musisz zapłacić 50 zł. Ja nie widzę tutaj darmowości, tylko sprytny wybieg marketingowy. Już wolę 100 minut w Play i na stacjonarne za 5 zł niż 100 minut w Erze i na stacjonarne za 50 zł.

• Anonymous
      Guest

Jeżeli w czasie 10 dni wygadasz pakiet 100 minut, to nic nie da doładowanie za 50 zł ponowne, bo z promocji można skorzystać tylko raz….

• Anonymous
      Guest

Super, kolejna dobra promocja i to zaraz po podwójnym doładowaniu, które mam nadzieję, pojawi się jeszcze przed świętami.

• Anonymous
      Guest

matematyk:przewaga TT mam 29gr/godz,600sms za 6zl rewelacja, przewaga Play 15zl/500MB internet, te dwie oferty jak by polaczyc, wow

• Anonymous
      Guest

w PF nie muisz martwić się o koszt sms – one są dodawane gratis do doładowania i co najważniejsze są one ważne do wszystkich sieci a nie jak w TT tylko do ery.

Godzina za grosze kosztuje teraz 99 gr ale jak z kims rozmawiasz 40 sekund to również płacisz 99 groszy!

Play fresh jest najlepszy dla wszystkich którzy lubią za małe pieniądze mieć wszystko 🙂

• Anonymous
      Guest

Matematyk dokonał stronniczego, czyli nierzetelnego porównania- jak reklamy porównawcze PF 😉 W ofercie PF uwzględnił pakiety, które trzeba wykupywać, i porównał ofertę PF do Nowego Tak Taka, taryfy ukierunkowanej na rozmowy wewnątrz sieci i nie uwzględnił żadnych ofert dodatkowych, taryf czy pakietów. W TT od jakiegoś czasu- nawet dla bezpakietowego HOT’a, są darmowe rozmowy wewnątrz sieci, dzięki bonusowym doładowaniom. A darmowy numer w PF trzeba dezaktywować po 30 dniach od doładowania, bo potem za rozmowy sciąga z konta głównego, nie z pakietów.

• Anonymous
      Guest

@bruno. Trzeba przyznać, że Matematyk pośpieszył się z podawanymi przez siebie danymi oraz połączył ze sobą taryfy Nową z Happy.

Jego informacje byłyby prawdziwe dla okresu 8 miesięcznego w Nowym TT (4 miesiące minuty w sieci po 30gr i kolejne cztery po 15gr) pod warunkiem, że dzisiaj Era nie przedłużyłaby promocji pakiet lojalnościowy (150 minut po 14gr), ale na nieszczęście dla Matematyka tak się nie stało ;).

Co do samych pakietów to lepiej się nie czepiaj, gdyż Era i całe W3 pakietami stoi. Kiedyś przynajmniej były bezterminowe :(.

Ciekawi mnie tylko ilu użytkowników TT faktycznie wykupuje ten pakiet, gdyż przy ARPU wynoszącym 18zł oraz wydzwanianiu ok. 95 minut w sieci potrzeba średnio 13,5zł miesięcznie. Do tego gdy przyjmiemy, że w sieci przeprowadzane jest 80% rozmów to na połączenia zewnętrzne "potrzeba" ok. 13,3 zł (23,75 minuty po 56gr). Co daje w sumie 26,8zł i jest znacząco powyżej ARPU. Ale nikt z nas nie ma pojęcia ile faktycznie kart to są martwe dusze bądź jedynie utrzymywanie numeru za 10zł miesięcznie, aby móc odbierać połączenia z Godziny za Grosze ;).

• Anonymous
      Guest

@Erratum. Utrzymanie numeru kosztuje 12,5zł, gdyż doładowanie za 20zł nie przedłuża ważności konta jak dawniej :(.

• Anonymous
      Guest

No właśnie ten PF nie jest taki różowy, z innej beczki 100kB w Play kosztuje 12gr w Heyah 2gr jest różnica. Zresztą tak jak ktoś napisał matematyk zrobił bardzo stronnicze porównanie w sumie nie wiem co chciał tym wszystkim udowodnić, jak dla mnie obliczenia bezsensu.

• Anonymous
      Guest

@Ulys. Stawka 12gr za 100kb w Play wynika z wysokich opłat za roaming krajowy w Plusie. Mam nadziej, że uda się podpisać nową umowę (stara wygasa z końcem tego roku) na lepszych warunkach niż dotychczasowe.

Ja osobiście pisałem na blogu rzecznika P4, aby wprowadzili pakiety 50-100MB za 5zł nawet jedynie w strefie taniego internetu, bądź wprowadzili stawkę 1-2gr. za 100kb. Ale jak nie dali to znalazłem sobie ciekawszą ofertę w mBank Mobile, gdzie 50MB mam darmo, a stawka podstawowa do wszystkich (bez gwiazdek) to 19gr/minuta i 10gr za SMS. Właśnie teraz namawiam moją znajomą do skorzystania z promocji "Rozmówki Polskie 2", gdyż dostępna jest jedynie do 11 listopada. Dodatkowo doładowanie powyżej 5 zł przedłuża ważność konta na 60 dni. Dla kogoś kto potrzebuje telefonu komórkowego "awaryjnie" to jest świetne rozwiązanie. Ja akurat mam dwa numery w różnych sieciach, ale dzięki temu mogę mieć najniższe stawki dostępne na rynku bez konieczności ładowania kasy i gadania o pierdołach przez komórkę jak operator sobie tego zażyczy ;). Pogadać o przysłowiowej "dupie Maryny" to mogę przez VoIP.

• Anonymous
      Guest

Po przeczytaniu powyższego zacząłem poważnie zastanawiać się czy aby nie cierpię na rozdwojenie tożsamości w necie 😉 ale jest różnica – ja wysłałem juz do rozmowek dokumenty żony 🙂

• Anonymous
      Guest

@tl111. Jak to mówią jak ktoś się zna to ma ;P (najniższe stawki w pre-paidzie).

• Anonymous
      Guest

Hehehe ale jak mowa jest o MTR to piszecie że kogo to obchodzi że tyle wynosi ważne że tanio ma być. Tak samo teraz 12gr za 100kB ma być tanio a że mają drogi roaming co mnie potencjalnego klienta to obchodzi ? nic jest drożej o 10groszy niż w np Heyah więc wiadomo gdzie pójdę do Heyah.

• Anonymous
      Guest

@Ulys, jesteś kolejnym uzależnionym od internetu w komórce ;).

Ja powiem tylko tyle, że jak ktoś potrzebuje więcej niż 75MB transferu na miesiąc i nie przeszkadza mu ograniczony zasięg to weźmie Play Fresh i pakiet 500MB za 15zł. Jak ktoś potrzebuje maksymalnie 50MB i zasieg prawie wszędzie idzie do mBank Mobile z promocją "Rozmówki Polskie x". Reszta jest w Simplusie ;). Heyah może się wypchać ze swoimi "niskimi" stawkami i darmowymi SMS w sieci, która ma już mniej klientów niż Play.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Prawdopodobnie będzie to zastępca podwójnego doładowania. Ważne, że to 100 minut można wykorzystać również na połączenia na telefony stacjonarne, przyda się przed świętami kiedy będziemy dzwonić z życzeniami.

• zypolek
      Member

Prawdopodobnie będzie to zastępca podwójnego doładowania. Ważne, że to 100 minut można wykorzystać również na połączenia na telefony stacjonarne, przyda się przed świętami kiedy będziemy dzwonić z życzeniami.

• Anonymous
      Guest

Duży bonus za free to dobra oferta. Gormar, kiedyś w TT pakiety były bezterminowe, ale jeśli chodzi o pakiet lojalnościowy-można go przedłużyć mniejszym pakietem. Czyli de facto można wykorzystać 150minut w ciągu 2 miesięcy. Zresztą Nowy TT jest tak rozbudowany, że jest to pakiet odpowiadający tym, dla których mniejsze pakiety nie są wystarczające, dzwonią dużo, ale nie tak dużo i długo, żeby wykupywać Godziny za Grosze. Do tego ostatnie bonusy typu potrojenie czy teraz 100 minut- to rozmowy w sieci za free od września.

• Anonymous
      Guest

Generalnie PF nie jest taki różowy, jako jeden z pierwszych wprowadził stawkę 29 gr, ale teraz niewiele się tam dzieje. No i z pewnością nie ma takich bonusów jak Era i Heyah.

• Anonymous
      Guest

@Boca, nie powiedziałbym, że w PF mało się dzieje. Tak to możesz powiedzieć o ofercie Simplus ;). Co prawda wprowadzają oferty nie dla każdego i często z niemiłymi ograniczeniami, ale jednak wprowadzają nowości.

1. Od października dostępne są pakiety internetowe od 15zł za 500MB w strefie taniego internetu (własny zasięg P4). Ale niestety za duże i tylko w obrębie własnych nadajników (na szczęście szybko ich przybywa). Dla mnie optymalnym byłby pakiet 100MB za 5zł. Ale nie chcieli zmniejszać ARPU to nie dali, ja znalazłem sobie taką ofertę gdzie indziej :).

2. Od listopada dostępny jest darmowy numer przy doładowaniu za 30zł. Co prawda z kilkoma ograniczeniami i nie można go dokupić oddzielnie, ale sporo osób na to czekało i teraz mają.

• zypolek
      Member

Jeśli już chciałbym bardzo mocno dzwonić do jednego darmowego numeru to zamówił bym darmowy duostarter z dwoma numerami. Podejrzewam, że wciąż duży procent klientów Play to pięciozłotowcy, którzy mają numer bo czemu nie skoro utrzymanie jego aktywności kosztuje 5 zł rocznie. Darmowy numer za doładowanie kwotą 30 zł to żaden szał

• Boca
      Member
      Liczba postów: 34

Ok, ale to i tak znacznie mniej niż w Heyah czy Erze. Darmowy numer, ale z haczykiem, trzeba dezaktywować usługę po zakończeniu promocji, inaczej będziemy płacić dodatkowo. Co do pakietów internetowych to rzeczywiście są ok. Ale jeśli o obniżanie stawki podstawowej bonusami chodzi, to trochę słabo.

• Anonymous
      Guest

Boca, w Heyah darmowy numer też jest przy doładowaniu za 30zł, potem można go zamówić za 5,90, bez doładowania. W TT masz naprawdę darmowe połączenia w ramach duostartera. Bonusowe doładowanie- kolejne ekstra minuty do wykorzystania w sieci i na stacjonarki. W TT ostatnio co chwilę coś się dzieje.

• Anonymous
      Guest

Czekam na podwójne doładowanie w TT na święta

• Anonymous
      Guest

A może zasypać pytaniami o podwójne doładowanie ERE

• Anonymous
      Guest

Mam darmowe 100 min. i mimo to, ,,zjada” mi kasę z konta a nie odlicza minut (sprawdziłam, straciłam ponad 6zł. a dalej mam 100 min). Dlaczego?

• Anonymous
      Guest

a ja w Orange przy "doładowaniu" 30,00zł mam

0,17zł/min w wszystkich

0,12zl/min do Orange

0,05zł/sms do wszystkich

0,00zł/sms/mms do Orange

0,00zł/min z Wybranym numerem w Orange

0,00zł/po drugiej minucie w Orange

Zdziwiony? 🙂

Viewing 40 reply threads
Reply To: Dodatkowy pakiet 100 minut w Tak Tak i Heyah (aktualizacja)
Your information: