Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Dialog udostępnił internet o prędkości 100 Mb/s

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Dialog z początkiem lutego 2010 zaoferował internet o prędkość 100 Mb/s. W ofercie Internet DialNet Mega 100 Mb/s klient otrzyma łącze o przepustowości 100 Mb/s (download) i 4 Mb/s (upload), z możliwością wyboru długości umowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141101

Bardzo fajnie! Korzystałem z Dialogu… niestety potem nie chcieli się podłączyć do mojego nowego domu i pozostała mi jedynie TP… 🙁

• Anonymous
      Guest

no własnie i to jest chyba lekka przewaga TP że kable staraja się kłaść wszędzie, dlatego tak dobrze się trzymają. Nie potrzeba im netu 100mb tylko spokojnie dadzą 20mb/s zapewnia niskie abo i pewność działania i działa. Dobra staregia

• Anonymous
      Guest

teraz jest tak, że pod nowe osiedla są rozgrywane przetargi- kto założy tam kable ( powinny być światłowody) i oni dostarczają neta, telefon itp.

• Anonymous
      Guest

>>>>>jurny

szczerze to nie wiem czy promocje sa na linaich tp, napewno na dialogowych, ale to tez zalezy o jakich promocjach mowimy? konkretnie jakie Cie interesuja? bo mi sie wydaje ze rozna beda na jednych liniach i na innych

pozdr

Viewing 4 reply threads
Reply To: Dialog udostępnił internet o prędkości 100 Mb/s
Your information: