Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowe startery Cyfrowego Polsatu

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 53

Cyfrowy Polsat rozpoczął akcję promocyjną pod nazwą „Rozdajemy startery”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135727

Zamówiłem, ciekawe, czy dojdzie ;]

• Anonymous
      Guest

no ładnie nawet pesel trzeba podawać?? to jakiś żart? 🙁 po co im pełne dane zainteresowanego he?

• Anonymous
      Guest

tak jak Orange, rejestruje numer na osobe zamawiajaca 🙂 wiec dane dla "poczty" to najnormalniej rejestracja prepaid u operatora 🙂

• Anonymous
      Guest

O to fajnie – będzie jakiś fajny numerek, to se przeniose do Mobilkinga ;].

• Anonymous
      Guest

niestety coś zakończyć transakcji się nieda 3 kroku występuje błąd że nieodnaleziono strony 🙁

• Anonymous
      Guest

coś stronka nie działa

• Anonymous
      Guest

Przed sekundą sprawdziłem i wszystko jest ok

• Anonymous
      Guest

Zamówiłem starter jakoś przed świętami i do dziś nie dotarł. Wcale mnie to nie dziwi, bo na zamówiony tuner który miał być w ciągu 2 tygodni czekałem ponad 2 miesiące 😉

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Nie ma co się dziwić jak tylko w grudniu im przybyło minimum pół miliona klientów w platformie 😉 bo przed "sezonem" mieli 1,8 mln a teraz 3…

• Anonymous
      Guest

Dalem specjalnie dane po to aby sprawdzic czy i jak beda przetwarzane moje dane.mam wsio na pismie.ciekawe czy beda dzwonic na nr play ktory podalem z oferta cp?w grudniu oglosza 0.5mln klientow-aktywnych kart sim

• Anonymous
      Guest

tak rozdają a później będą mogli się chwalić ze mają aż tyle abonentów, tylko ciekawe ile ludzi będzie na prawdę korzystać z tych kart

• Anonymous
      Guest

ta oferta byla dostepna od dosyc dawna dla abonentow CP posiadajacych tv- wystarczylo sie zalogowac w ica

• Anonymous
      Guest

A starter ma jakieś środki na koncie? w sumie w Polsce nie ma obowiązku rejestracji pre-paida, a tylko taka opcja. Tymczasme CP nie pozostawia wyboru – oczywiście oprócz opcji nie zgłaszania się po darmówkę do nabijania statystyk co ja czynię

• Anonymous
      Guest

moze ktos mi powiedziec co to sa te startery i do czego sluza?

• Anonymous
      Guest

16 dni od zamówienia a startera ni widu ni słychu

• Anonymous
      Guest

ten polsat cały to dziadostwo a jeszcze wypuszczają jakieś tam startery gówno jebać ten cały polsat nawet ciekawych programów niema

Viewing 16 reply threads
Reply To: Darmowe startery Cyfrowego Polsatu
Your information: