Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowe Fresh minuty i złotówki w Programie Doładowań Play

Viewing 20 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

P4, operator sieci Play i usługi pre-paid Play Fresh, wprowadza od jutra nową ofertę na obniżenie kosztów o nazwie Program Doładowań. W ramach Promocji premiowane będą doładowania, co 30 zł kolejnym bonusem. Maksymalnie 3 bonusy miesięcznie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

Ja już nie chcę żadnych darmowych minut!!! bo ***Lucek*** i jego 50 milionów masohistów będą mieli pretensje!!!

• Anonymous
      Guest

Całkiem fajna promocje. Widać Play nie odpuszcza:)

• Anonymous
      Guest

połączenia z 1 nr w Play,to by było to nawet za 10zł

• Anonymous
      Guest

Szkoda że play idzie w kierunku rożnego rodzaju, promocji, bosnusów itp ogólnie nazwanej kombinacji. Lubię przejrzystość. Dla osoby której celem jest użytkowanie telefonu kłopotliwe staje się śledzenie ofert promocyjnych operatora. A tu trzeba już myśleć tak doładuje za 30 zł to mam 30 dni na wykorzystanie, później trzeba myśleć co pierwsze schodzi kapitał złotówek, może jakies bonusy z doładowań czy może minuty uzyskane z promocji za 2 minuty 1 minuta. Dodatkowe opłaty za jakieś abonamenty wysokości 1zł które znowu są ważne przez jakiś okres. Szkoda szkoda. Powiem tak "Play’u nie idzie tą drogą" 😉

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

Z takimi promocjami to jest podobnie jak z wieloma funkcjami w telefonie, można z nich nie korzystać na bieżąco ale kiedyś mogą się przydać 🙂 Jak operator dokłada mi 20zł to nie będe zgrzędził tylko grzecznie podziękuje 🙂 Zgodzę się jednak z tym że Play odchodzi od pierwotnych założeń: prosto,jedna stawka itd. ale to TYLKO dzięki Play "dzwonimy" coraz taniej.

• Anonymous
      Guest

~Fawu Nie jest prawdą , że to dzięki Playowi spadły ceny w telefonii komórkowej . To głównie zasługa nacisków KE i decyzji UKE .

O zgrozo – nawet rzecznik Playa p.Gruszka to potwierdza , cytuję : ""Wniosek jest chyba prosty: gdyby nie te diabelne niższe MTRy nie byłoby takiej ceny." ….

To samo tłumaczę różnym "nawiedzonym" neofitom "playreligii" – aż do znudzenia Przy tym nikt nie odbiera Playowi pierwszeństwa w tegorocznych obniżkach cen . Lecz widać że nie wszyscy potrafią zrozumiec biznesowe konieczności . Jak bowiem INACZEJ ten niewielki operator mógłby się rozwijać na nasyconym rynku ? Powtarzam – kuszenie niskimi cenami to nie ŁASKA tego operatora – to jego "być albo nie być" na trudnym rynku . Aktualnie – nie mogąc już epatować obiżaniem cen – robi dokładnie to co inny operatorzy – komplikuje taryfy . Choć oczywiście każda oferta obniżająca koszty dla klienta – jest pożądana .

• Anonymous
      Guest

Ja tylko kilka słów Lucek czym ty się podniecasz?Ile masz lat ? Nie żal Ci życia na takie pier…dolenie od kilku lat?Normalny to w/g mnie ty nie jesteś !!!

• Anonymous
      Guest

~Maxicom Masz coś ciekawego do powiedzenia w tym temacie , czy satysfakcjonuje cię jedynie bezinteresowna chamska agresja ?

• Anonymous
      Guest

Jak widać mam!Szkoda że tak śledzisz opisy innych i podniecasz się jak małolat ,chyba ż ty nim jesteś.Więcej luzu i pogody życia.

• Anonymous
      Guest

Coś długo smarujesz!Ile można czekać ?Bo nie odpiszę , nie będę czekać w życiu są fajniejsze rzeczy do robienia ,zgadza się?

• Anonymous
      Guest

Jaka tutaj przejrzystosc jak trzeba aktywywac, dostaje sie tylko raz w miesiacu itd. Play zrobil slaba oferte zeby ratowac sie bo konkurencja ma juz taka sama oferte…

• Anonymous
      Guest

wg mnie tez kiepska oferta…Play powinien isc bardziej w strone tanszego internetu bo konkurencja nie spi jesli chodzi o neta.

• Anonymous
      Guest

Zgadza się internet w play jest za drogi. Te nowe pakiety internetowe plusa powalają. Np. 100Mb za 10zł. Czy 500mb za 35zł. Dobrze by było żeby play wprowadził podobny cennlik za 1mb ale już bez pakietu tak jak to jest w Heyah.

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

Lucek powiedz mi dlaczego Mobilking ma jedna stawke do wszystkich bez * potrafi zrealizowac polaczenie za 0,39 pln do play a taka Heyah potrafi polaczyc mnie z komorka np w Hiszpani za 0,44 pln ale za to z sasiadem za miedza ktory ma playa kasuje 0,79 pln ?

• Anonymous
      Guest

~sebi Najlepiej zapytaj się w Mobilkingu , nie lubię gdybać (-: Zauważ tylko , czy Mobilking dobrze na tym wyszedł . A przecież były to wtedy nawet niezłe ceny .

• Anonymous
      Guest

Przekombinowana ta oferta, ale jak się pokombinuje i wydzwoni bonusy całkiem ciekawa. Ciekaw jestem tylko kolejności schodzenia minut i np. w którym miejscu bedzie "Zbieraj Minuty 2:1" oraz tej kwoty 20PLN. Oferta podobna do Simplusa 150=150+30 i ładowania w necie za 134 PLN. Ale tu jest lepiej bo mogś wykorzystać kasę prze 6 miesięcy, a nie 30 dni. Bonus nr jest śmieszny bo to raptem kwota 1,50PLN, drugi lepszy bo = 8,70PLN. Suma wszystkich daje 30,20PLN. Ładując przez neta z 10% rabatem możemy zyskać ok. 48% (za wydane 81PLN+1PLN/3msc dostaniemy 120,20PLN) i minutę na poziomie 20 gr. Jest tylko jeden warunek – trzeba wszystko wykorzystać w krótkim czasie. Zatem oferta -dla niektórych. Poza tym mam niestety wiele jeszcze wątpliwości przy róznych manewrach. Ale nie ma co narzekać. Za 33gr na miesiąc można coś mieć dodatkowo jak free smsy z których prawie nie korzystam. Przedłużenie abo w Plusie coraz bardziej się oddala dzięki walce na rynku prepaid. Z korzyścią dla wszystkich klientów bo następni muszą znowu coś wymyslić. Podoba mi się to i czekam na ofertę nowych graczy na rynku.

• Anonymous
      Guest

gdzie laduje sie w necie z 10% rabatem?

• Anonymous
      Guest

sebi właśnie w sposobie ładowania jest cały dowcip. Zależy co kto potrzebuje i ile wykorzysta w miesiącu. Np żeby mieć jak najdłużej smsy ostatnie ładowanie powinno być za 50 PLN żeby było 50 dni, jeżeli przez następne 2 miesiące nie zamierzasz doładować konta, ale wtedy w drugim miesiącu musisz wykorzystać 30 min do innych sieci i 20 PLN. Część z tych 20PLN można przedłużyć o kolejne 30 dni wykupując pakiety 100 minut lub internet. Chłopcy z Play dobrze przygotowali ofertę bo brak w 3 miesiącu 10 dni do pokrycia free smsów. I tak sobie można dalej kombinować na różne sposoby i kwoty wyższe nawet od 90PLN.

• Anonymous
      Guest

ten program doładowań wygląda jak nog w zetafonie, tam tez co jakis czas trzeba doładowywać, ale w zeta masz jeszcze telefon…

• Anonymous
      Guest

Strasznie to zagmatwane, kombinowanie kiedy co jak i za ile nie jest dla mnie. Ja wolę proste i klarowne oferty gdzie jest wszystko jasne, bliźniacza oferta orange która wyszła jakiś miesiąc wcześniej daje konkretnie 30.60,120 bezpłatnych minut za doładowanie 25,50,100złotych.

Viewing 20 reply threads
Reply To: Darmowe Fresh minuty i złotówki w Programie Doładowań Play
Your information: