Start Forum Operatorzy Internet mobilny Czym tak naprawdę jest LTE wg. Orange?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

O tym, czym tak naprawdę jest LTE i jakie możliwości oferuje w porównaniu z innymi technologiami mobilnego dostępu do Internetu mówią eksperci z Orange Labs.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139183

Orange raczej w to nie wejdzie, bo to są prędkości nierealne w Polsce, i nie oszukujmy się chyba też niepotrzebne. Wystarczy, że rozwiną HSPA+ które wdrażają i będzie dobrze. Nic na siłę..

• Anonimowy
      Gość

Orange swego czasu miało podpisany list intencyjny z Play w sprawie LTE, rozumie się samo przez się, że ze strony Play to nieaktualne, hmm. A więc pozostaje porozumienie z PTC, więc myślę że tu to się jednak może sprawdzić i zadziałać.

• Anonimowy
      Gość

Jeżeli dojdzie do porozumienia Orange z PTC to mogą na tym skorzystać klienci. Będzie więcej stacji bazowych, chętniej będą inwestować i szybciej pokryją cały kraj. Jak dla mnie wejście z HSPA+ przez Orange było idealnie wycelowane, zaczyna się walka na prędkości

• Anonimowy
      Gość

Moim skromnym zdaniem po co mi prędkość 10 mbit/s skoro limit jest na poziomie 5 gb?
      Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

To że masz limit 5Gb to nie znaczy że go stracisz dzięki większej prędkości. Dzięki szybszej transmisji danych poprawia Ci się jedynie komfort, no chyba że będziesz więcej korzystał

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Czym tak naprawdę jest LTE wg. Orange?
Twoje informacje: