Start Forum Inne Bezpieczeństwo Czy warto zainteresować się nieruchomościami za granicą?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Nevert Majz
      Uczestnik
      Liczba postów: 10

Zastanawiam się nad opcjami inwestycyjnymi i coraz częściej trafiam na oferty z innych krajów. Wydają się być ciekawsze niż w moim mieście i jest więcej perspektyw. Natknąłem się na międzynarodową firmę o globalnym zasięgu — na stronie pod linkiem duży wybór nieruchomości zagraniczne i wszystko jest jasno wytłumaczone. Kto myśli w tym kierunku — można zerknąć.

• gk tuz
      Uczestnik
      Liczba postów: 6

Myślę, że teraz można dobrze sobie radzić z nieruchomościami zagranicznymi, zwłaszcza jeśli szuka się ich w obszarach turystycznych. Czynsz jest tam stabilny. Najważniejsze to nie spieszyć się i wszystko sprawdzić.

• FAZAS GAJ
      Uczestnik
      Liczba postów: 5

Wynajmowałbym za granicą, ponieważ w niektórych krajach podatki są nawet niższe. Poza tym w razie czego zawsze można wynająć lub odsprzedać. W naszym kraju wszystko dzieje się powoli.

• Aubrey Sims
      Uczestnik
      Liczba postów: 3

Zdecydowanie warto zainteresować się nieruchomościami za granicą — zwłaszcza jeśli już odwiedziło się jakieś miejsce i poczuło, że mogłoby się tam zamieszkać na stałe. Mnie osobiście coś takiego spotkało niedawno. Wynająłem auto, żeby na spokojnie pozwiedzać okolicę, bez pośpiechu i ograniczeń. I właśnie dzięki temu odkryłem mnóstwo urokliwych miejsc, do których normalnie bym nie dotarł. Już wtedy pomyślałem sobie, że gdybym miał taką możliwość, to chętnie kupiłbym tam coś swojego — niekoniecznie jako inwestycję, ale po prostu dla siebie. Jeśli też planujecie taki wyjazd, to warto rozważyć wynajem samochodu – ja korzystałem z https://auto-travel.me/pl/wynajem-samochodu-budva/ i naprawdę polecam. Daje to zupełnie inną perspektywę na miejsce, które odwiedzamy, i czasem może nawet rozbudzić marzenia o czymś więcej niż tylko wakacjach.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Czy warto zainteresować się nieruchomościami za granicą?
Twoje informacje: