Start Forum Inne Hydepark Czy temat giełdy i ewentualnego scamu jest komuś znany ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Michał Kaniewski
      Uczestnik
      Liczba postów: 3

jak w temacie, scam i oszustwo na giełdzie.
      Czy ktoś jest w temacie? Czy ktokolwiek wie jak można z tego wyjść? Od czego zacząć żeby stracone finanse odzyskać? Co dalej ??

• rafal67
      Gość
      Liczba postów: 137846

no to i ja się podepnę bo finabel mi namącił, to też taka giełda

• plucinskasandra
      Gość

no a wczoraj pisali o czymś takim, znalazłam dziś, że to też giełdy co oszukują
      Brown Bridge Capital LLC – brownbridgecapllc.com
      Willford & Thompson Partners LLC – willfordandthompson.com
      Immediate Connect / immediateconnect-gb.com
      EIS Compare – eiscompare.com

• romanw
      Gość

to ode mnie macie coś ciekawego, co warto przeczytać
      pisali o kilkunastu scamach w ostatniej dobie
      ode mnie selekcja tych scamów i oszustw

alternatives.broker, bullishgroup.net, hedgefusioncapital.com, dalvexgroup.org
      torvexfinance.com, ratos.capital, lambes.com, axiance.com
      fenoxtrade.com, aurexion.cc, fxpn.com, bull360.com
      vectradx.com, codartcapital.com, swallfx.com, martonsgroup.com
      cuentafx.com, edenacapital.com, diamholdings.com, genesisedgeai.com
      bxbmarket.com, investors.zenvia.com, canadatktrd.com, primetrading.pro
      nbhash.com, viexs.co.uk, swayhorizonai.com, jdfnvestments.com
      magnumway.com, pvaor.com, avtaraglobal.com, primewealthltd.io
      bwrexploration.com, obais.com, brownbridgecapllc.com, willfordandthompson.com
      immediateconnect-gb.com, eiscompare.com

https://steemit.com/alternativesbroker/@romanwicki/czy-to-oszustwo-lista-podejrzanych-platform-inwestycyjnych-brak-wyplat-opinie-uzytkownikow-jak-odzyskac-pieniadze

• Michał Kaniewski
      Uczestnik
      Liczba postów: 3

⚠️ PILNE OSTRZEŻENIE – PODSZYWANIE SIĘ POD BILLON GROUP
      W ostatnim czasie pojawiły się sygnały, że nieznane osoby mogą podszywać się pod firmę Billon Group lub używać nazwy „Billon / Billon Solutions” w rozmowach dotyczących inwestycji w kryptowaluty lub Bitcoin.
      To bardzo niebezpieczna sytuacja, ponieważ przestępcy często wykorzystują nazwy prawdziwych firm technologicznych, aby wzbudzić zaufanie i skłonić ofiary do wpłat pieniędzy lub przekazania danych osobowych.
      ⚠️ Jeśli ktoś kontaktuje się z Wami i twierdzi, że inwestuje pieniądze w Bitcoin lub kryptowaluty „w imieniu Billon”, „Billon Solutions” albo podobnej firmy – zachowajcie szczególną ostrożność.

https://www.facebook.com/groups/2583143598502989/permalink/3371184136365594/

#BillonGroup, #BillonSolutions, #PodszywanieSiePodFirme, #OszustwoInwestycyjne, #CryptoScam, #BitcoinScam, #FakeBroker, #UwagaOszusci, #NieDajSieOszukac, #ScamAlert

• daga
      Gość

a cco z nim ssatichio.cc można coź zrobić

• Justyna
      Gość

teraz to jest finabel.top i robi dokładnie to samo, może komentarze porównać czy opinie
      namawiają do wpłat, najpierw nie dużych, potem coraz większych i szybko bo jest oferta i tylko dziś i tylko dla nielicznych a później to inni skorzystają ale mniej zarobią i tak zrobili nas na 40tysięcy PLNów,
      policja nic nie chciała pomóc, stwierdzili ze mam prawo handlować gdzie chcę i nic nie zrobią z tym że źle inwestowałam, ale tłumaczyłam, że to oszuści, ale jakoś nie słuchali. po przeczytaniu setek opinii i wpisów nie tylko o finabel, ale podobnych też sprawach oddaliśmy z chłopakiem się w ręce prawniczek. nic nam nie zostało przez finabel, a bez pieniedzy to wiemy jak jest, poczekamy na rezultaty, koszty sądowe nie były ogromne, wiec jeszcze mogliśmy sobie na nie pozwolić, czekamy … 696x718x446tu jest biuro prawne w którym byliśmy i do którego zleciliśmy naszą sprawę, gdyby ktoś chciał pojechać, albo zadzwonić i czegoś się dowiedzieć bo też został oszukany to można
      Pozdrawiam, Justyna

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Czy temat giełdy i ewentualnego scamu jest komuś znany ?
Twoje informacje: