Oznaczony: #BillonGroup, #BillonSolutions, #BitcoinScam, #CryptoScam, #FakeBroker, #NieDajSieOszukac, #OszustwoInwestycyjne, #PodszywanieSiePodFirme, #ScamAlert, #UwagaOszusci
-
AutorWpisy
-
-
-
plucinskasandra
Gość3 marca 2026 o 11:41Liczba postów: 137846 -
romanw
Gość3 marca 2026 o 13:53Liczba postów: 137846to ode mnie macie coś ciekawego, co warto przeczytać
pisali o kilkunastu scamach w ostatniej dobie
ode mnie selekcja tych scamów i oszustwalternatives.broker, bullishgroup.net, hedgefusioncapital.com, dalvexgroup.org
torvexfinance.com, ratos.capital, lambes.com, axiance.com
fenoxtrade.com, aurexion.cc, fxpn.com, bull360.com
vectradx.com, codartcapital.com, swallfx.com, martonsgroup.com
cuentafx.com, edenacapital.com, diamholdings.com, genesisedgeai.com
bxbmarket.com, investors.zenvia.com, canadatktrd.com, primetrading.pro
nbhash.com, viexs.co.uk, swayhorizonai.com, jdfnvestments.com
magnumway.com, pvaor.com, avtaraglobal.com, primewealthltd.io
bwrexploration.com, obais.com, brownbridgecapllc.com, willfordandthompson.com
immediateconnect-gb.com, eiscompare.com -
⚠️ PILNE OSTRZEŻENIE – PODSZYWANIE SIĘ POD BILLON GROUP
W ostatnim czasie pojawiły się sygnały, że nieznane osoby mogą podszywać się pod firmę Billon Group lub używać nazwy „Billon / Billon Solutions” w rozmowach dotyczących inwestycji w kryptowaluty lub Bitcoin.
To bardzo niebezpieczna sytuacja, ponieważ przestępcy często wykorzystują nazwy prawdziwych firm technologicznych, aby wzbudzić zaufanie i skłonić ofiary do wpłat pieniędzy lub przekazania danych osobowych.
⚠️ Jeśli ktoś kontaktuje się z Wami i twierdzi, że inwestuje pieniądze w Bitcoin lub kryptowaluty „w imieniu Billon”, „Billon Solutions” albo podobnej firmy – zachowajcie szczególną ostrożność.https://www.facebook.com/groups/2583143598502989/permalink/3371184136365594/
⸻
#BillonGroup, #BillonSolutions, #PodszywanieSiePodFirme, #OszustwoInwestycyjne, #CryptoScam, #BitcoinScam, #FakeBroker, #UwagaOszusci, #NieDajSieOszukac, #ScamAlert -
Justyna
Gość11 marca 2026 o 12:17Liczba postów: 137846teraz to jest finabel.top i robi dokładnie to samo, może komentarze porównać czy opinie
namawiają do wpłat, najpierw nie dużych, potem coraz większych i szybko bo jest oferta i tylko dziś i tylko dla nielicznych a później to inni skorzystają ale mniej zarobią i tak zrobili nas na 40tysięcy PLNów,
policja nic nie chciała pomóc, stwierdzili ze mam prawo handlować gdzie chcę i nic nie zrobią z tym że źle inwestowałam, ale tłumaczyłam, że to oszuści, ale jakoś nie słuchali. po przeczytaniu setek opinii i wpisów nie tylko o finabel, ale podobnych też sprawach oddaliśmy z chłopakiem się w ręce prawniczek. nic nam nie zostało przez finabel, a bez pieniedzy to wiemy jak jest, poczekamy na rezultaty, koszty sądowe nie były ogromne, wiec jeszcze mogliśmy sobie na nie pozwolić, czekamy … 696x718x446tu jest biuro prawne w którym byliśmy i do którego zleciliśmy naszą sprawę, gdyby ktoś chciał pojechać, albo zadzwonić i czegoś się dowiedzieć bo też został oszukany to można
Pozdrawiam, Justyna
-
-
AutorWpisy