Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Cyfrowy Polsat z nowym dekoderem HD

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Cyfrowy Polsat wprowadził do oferty nowy dekoder do odbioru telewizji wysokiej rozdzielczości EchoStar HDS – 400E. . Udostępniany jest wraz z wybraną ofertą programową już od 49 zł opłaty aktywacyjnej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137182

O kur… ale news!!! Ten dekoder to jest od pażdziernika :)))

Stoi u mnie pod TV hahahaha :))

• Anonymous
      Guest

Polsat wprowadził ten model z myślą o zastąpieniu wysłużonego już Echostara 7200HD. Dobrze, że pojawia się kolejny tuner HD w polsacie.

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

a od 7200 różni się rozmiarem… W Familijnym kosztuje 99. Nie ma opcji kupna na własność.

• Anonymous
      Guest

Kolejny nowość w Cyfrowym Polsacie. Właśnie za to lubię to platformę, że cały czas do przodu a nie stoi w miejscu. Dobry dekoder w dobrej cenie, nie ma co.

• Anonymous
      Guest

Plus dla Cyfrowego Polsatu, konczy mi sie umowa w marcu to chetnie sobie wymienie na ten nowy dekoder.

• Anonymous
      Guest

Ciekawe urządzenie, dobra specyfikacja, kilka niezłych funkcji – wydaje mi się, że warto przemyśleć – tak czy inaczej, coś trzeba dobrać, bo jeśli chodzi o ofertę programową zdecydowanie stawiam na CP.

• Anonymous
      Guest

Kicha jakich mało, przestawiać kanałów nie można, listę ulubionych możesz zrobić powyżej kanału 200.
      Kto to słyszał żeby mieć listę programów wedle widzimisie nadawcy. Jak to się nie zmieni rezygnuję!

• Anonymous
      Guest

co za idiotyzm ze nie można przestawi listy kanałów po swojemu

Viewing 8 reply threads
Reply To: Cyfrowy Polsat z nowym dekoderem HD
Your information: