Start Forum Operatorzy Internet mobilny Compressor Mini (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Compressor Mini sieci Era pozwala na wygodne korzystanie z internetu w telefonie komórkowym. Skraca czas ładowania stron WWW poprzez ich adaptację dla urządzeń z mniejszymi wyświetlaczami i oszczędza cenne dane z pakietu nawet o 70%.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Pewnie działa to na tej samej zasadzie co Opera Mini. Jak dla mnie opera jest wygodniejsza w obsłudze i są większe możliwości ustawień.

• Anonimowy
      Gość

Świetnie. Ze 100 MB szybkiego transferu danych w blueconnect Max można wyciągnąć do 300 MB.

• Anonimowy
      Gość

Tego badziewia nie da się wyłączyć! Po co mi kompresja przy pakiecie 2GB i telefonie z Androidem, który zwykłe desktopowe strony wyświetla bez problemów!?!
      Nawet po wyłączeniu kompresji na górze zostaje nikomu niepotrzebny pasek z ikonkami.

• Anonimowy
      Gość

@badziwie to po co włączałeś przy takim pakieci netowym. Dla kogoś, któ ma 500 mb, czy nawet 1 gb, komprersja jest bardzo przydatna i nie wiem co robia inne opy, że tego jeszcze nie wprowadzili.

• Anonimowy
      Gość

W telefonie to ja mam opera mini. Wydaje mi się że lepiej działa.

• Anonimowy
      Gość

@webis- masz racje, miałam na myśli kilobity. Orange World faktycznie daje możliwość wchodzenia na wybrane serwisy , ale jednak są to chyba serwisy , które są w chwili obecnej najpopularniejsze (Facebook), więc wydaje mi się , że komfortowo jest mieć dostęp nieograniczony, niż mieć opcje gdzie należy pilnować limitów.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Compressor Mini (video)
Twoje informacje: