Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi CenterNet mobile 0,45 PLN cennik usług

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

„Edycja Specjalna”CenterNet mobile” jest pierwszą ofertą w sieci CenterNet. Połączenia głosowe do wszystkich sieci (oprócz PLAY i Cyfrowy Polsat) minuta 0,45 PLN, 1 SMS 0,25 PLN.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

100 zł /100 min do play = 1 zł /min

• Anonymous
      Guest

Nie przygotować się do startu w tak długim okresie hmm Nie sądzę żeby powtórzyli sukces Play raczej będzie to drugi Mobilking to znaczy wielki szum na początku a później jeszcze szybszy upadek. Wiem ze obecnie chodzi tylko o wypełnienie zobowiązań wobec UKE.

• Anonymous
      Guest

Centernet przygotowała ofertę dla Trwam w Toruniu i Prawdopodobnie tam znajdą wielu chętnych. Ojciec dyrektor powie to nasz operator więc owieczki pobiegną po startery.

• Anonymous
      Guest

kto by chciał coś takiego??? 😐 ceny z kosmosu, jak kolega wyżej dobrze zauważył 1zł/min do Play toż to masakra a na dodatek aktywacja 200zł

• Anonymous
      Guest

CenterNet dla wybranych! Takie powinno być hasełko reklamowe. Ciekawe czy pisiorki obowiązkowo będą musiały kupić starterki?

• Anonymous
      Guest

coś dziwnego jest w tej ofercie-ona raczej ma odstraszyć klientów -może o to chodzi. Chcieli wypełnić jakieś zlecenie…oferta jest i już…zobaczymy z czasem o co chodzi w tej sieci….

• Anonymous
      Guest

ciekawe czy UKE przygotuje także "Prezent" dla Ceternetu w postaci obniżonego MTRu. Może dlatego dopiero w lecie lepsza oferta gdy UKE zrówna ich szanse z Plaayem

• Anonymous
      Guest

Przeciez to widac ze to oferta nie po to aby ja kupic ale po to zeby wypelnic koncesje. Z tego co wiem to zapowiadali docelowa oferte na lato 2009 wiec pozostaje czekac

• Anonymous
      Guest

Przeciez to widac ze to oferta nie po to aby ja kupic ale po to zeby wypelnic koncesje. Z tego co wiem to zapowiadali docelowa oferte na lato 2009 wiec pozostaje czekac

• Anonymous
      Guest

Dobry pomysł! Wreszcie jakaś ELITARNA sieć nie dla każdego! Orange ze swoim prestiżem może się schować. Tu jest drożej a i charytatywnie kasa wydawana. Najlepsza sięc jak na razie dla wydających kasę inaczej.

Viewing 10 reply threads
Reply To: CenterNet mobile 0,45 PLN cennik usług
Your information: