Start Forum Operatorzy Internet stacjonarny Cennik usługi Orange Freedom Pro

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Usługa Orange Freedom Pro to radiowy szerokoposmowy dostęp do internetu w technologii CDMA, o częstotliwości 450 MHz. Technologia CDMA (ang. Code Division Multiple Access) pozwala na dostęp do internetu za pomocą bezprzewodowego połączenia z siecią komórkową.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

router WiFi Axesstel MV410 na 36 miesięcy kosztuje 89 zł

• Anonymous
      Guest

to żaden news. to stara usługa. działa dobrze ale za te pieniądze 3 giga limitu to żaden rarytas. Nie wiedziałem że na moim terenie weszła Netia z podobną usługą ale dużo lepszą ofertą czyli szybkość 4Mb/s i bez limitu transferu.

Gdyby wcześniej dotarła do mnie ta reklama podziękował bym Orange i wybrał Netię. Telix schodzi na psy stare oferty operatorów podając za nowinki

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

mogli by też zrobić wyższą taryfę jakąś…

• Anonymous
      Guest

Netia oferuje podobny ruter za złotówkę. spadek cen rutera to żadna nowość.

• Anonymous
      Guest

Ceny nie są złe, dobrze że cos zmieniają bo nawet usługi które już od dłuższego czasu są na rynku trzeba modyfikować

• Anonymous
      Guest

Beznadziejne. Trzeba podpisywać cyrograf.

• Anonymous
      Guest

Tanio też nie jest. Generalnie na rynku bój jest teraz w segmencie abonament i internet. Więc jest dużo innych tańszych i niekoniecznie gorszych ofert niż ta Plusa. Wg mnie za droga.

• Anonymous
      Guest

Może ja się mylę ale zdanie:

"pozwala na dostęp do internetu za pomocą bezprzewodowego połączenia z siecią komórkową".

Nie brzmi zbyt poprawnie.

Chodzi mi w sensie z siecią komórkową – jest wyżej wspomniane że jest to CDMA czyli 450MHz – jak dobrze pamiętam ta technologia zapewnia tylko transmisje danych.

Nie wiem czy jasno się wyraziłem 🙂

• Anonymous
      Guest

pozytywem jest to że idzie to przez CDMA czyli w wielu miejscach gdzie nie ma żadnej infrastruktury a inne radiówki nie dają rady ten net może działać całkiem sprawnie.

• Anonymous
      Guest

i działa. pobieranie plików do wyczerpania limitu nieżadko osiąga 300 kb/s a 150-200 to norma gożej jak się wyczepoe limit 3 giga. tylko 8-10 kb/s

• Anonymous
      Guest

witam.może ktoś wie i czy w ogóle jest taki program(darmowy)do kontroli limitu tronsferu.mam limit 3GB i pod koniec miesiąca nie wiem ile mi jeszcze zostało.Pomocy

Viewing 11 reply threads
Reply To: Cennik usługi Orange Freedom Pro
Your information: