Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Cennik usług telekomunikacyjnych w ofercie abonamentowej Internet w CP

Viewing 25 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Abonament za 1 zł na zawsze, modem od 1 zł, oprogramowanie antywirusowe za darmo – dla wszystkich abonentów Cyfrowego Polsatu, nowych i obecnych Bez ryzyka 7 dni na testy usługi bez dodatkowych opłat i zobowiązań. Regulamin i Cenniki usług telekomunikacyjnych w ofercie Internet w Cyfrowym Polsacie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 229

Hm, niezbyt ciekawie 200MB za 29zł i to abo! W mobile mBanku 100MB za 5zł + 20MB gratis co 30 dni i pre-paid, chyba,że czegoś nie rozumiem!!!?

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 229

Play Fresh: 15 zł za 500MB

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141109

W GaduAir 300MB za 11zł :).

• Anonymous
      Guest

Atuty: zasięg, szybkość. Pod względem cenowym raczej od konkurencji nie odstaje. Oferta CP nie jest zła.

• Anonymous
      Guest

Na chwile obecna to DNO.

• Anonymous
      Guest

Dokladnie oferta glownie dla abo CP i mysle ze nie jest wcale zla. Cenowo nie powala ale szybkosc i zasieg robi swoje. Poza tym pamietajmy ze jezeli beda mieli szybka i rozlegla siec to z czasem limity sie napewno zmienia. Konkurencja to wymusi.

• Anonymous
      Guest

Tak sie zastanawiam nad tym? Czytalem gdzies tutaj artykul o testach tego cuda i mi to odpowiada. Oczywiscie cenowo mogliby sie poprawic ale rzeczywiste transfry na poziomie 3-4mb/s sa ok. Nie napalam sie na te 21 bo musialbym miec cos z glowa zeby w to uwierzyc ale jak nie mam innych mozliwosci to co zrobic.

• Anonymous
      Guest

Duzo przebywam poza domem w trasie wiec propozycja tego internetu Cyfrowego Polsatu mocno mnie zaciekawila. Testowalem playa ale tracil czesto zasieg. Po kilku dniach z CP jestem zadowolony z zasiegu i plynnosci dzialania. Ceny na poziomie konkurencji.

• Anonymous
      Guest

Oferta CP najkorzystniej wypada przy zastosowaniu zintegrowanych usług. A sam internet hula pięknie – widziałem na własne oczy.

• Anonymous
      Guest

Mój znajomy nabył internet od CP jako abonent ich platformy TV i rzeczywiście wygląda on bardzo ciekawie. Co prawda nie osiągnął magicznej prędkości 21, ale średnio w granicach 15 MB/s co jest naprawdę prędkościa kosmiczną jak na mobilny net. W dodatku zaletą jest totalnie bezproblemowa instalacja na dowolnym sprzęcie.

• Anonymous
      Guest

Ogolnie chwalenie czegokolwiek jest nie po polsku ale ja musze sie wylamac. Internecik od Cyfrowego Polsatu naprawde szybko smiga. Cena i limity sa takie jak u innych ale za to duzo lepszy zasieg.

• Anonymous
      Guest

Niech się wypowiadają ci, którzy mieli okazję wypróbować internet w CP. Ja miałem i mogę powiedzieć, że jest w porządku. Na podstawie korzystania z konkurencyjnych usług trudno to ocenić.

• Anonymous
      Guest

No to w takim razie ja. Przybyłem, zobaczylem, zakupilem i dziala bez zarzutu. Z limitami trzeba uwazac zeby sie nie zapomiec ale poza tym jest okejos.

• Anonymous
      Guest

Ja tylko jedną rzecz chciałbym do tej rozmowy dorzucić: internecik działa bez zarzutu – CP fajnie to wymyślił.

• Anonymous
      Guest

Ja tylko jedną rzecz chciałbym do tej rozmowy dorzucić: internecik działa bez zarzutu – CP fajnie to wymyślił.

• Anonymous
      Guest

Pewnie ktos mnie zaraz bedzie obrazal ale mam ten internet CP i dziala rewelacyjnie. O limitach nie bede pisal bo podobno maja sie zmienic.

• Anonymous
      Guest

Ani mi to w głowie. Też mam. I cieszę się że dzięki CP nie muszę się już oglądać na kaprysy tpsa.

• Anonymous
      Guest

Widac ze Cyfrowy Polsat zbiera wiele pochwal za swoj internet a do tego jeszcze czytala ze dostali za to jakas nagrode, fiu, fiu. 🙂 Jestem wlasnie na kupnie neta i powaznie zastanawiam sie nad ta oferta ale chyba poczekam az przedstawia laczona oferte.

• Anonymous
      Guest

Testuje internet Cyfrowego Polsatu od kilku dni i jak na razie jestem bardzo zadowolony.

• Anonymous
      Guest

Zdecydowałem się, bo z Cyfrowym Polsatem jestem już ładnych kilka lat. Przez ten czas zero problemów, ciekawe promocje – liczę, że tak pozostanie, tym razem już w ramach usług łączonych.

• Anonymous
      Guest

Okolice Radzionkowa – zasięg 75% i parametry bardzo przyzwoite – 17 Mb/s down i 5 up. Mam go dopiero dwa dni ale chyba zostawię. Zgodnie z umowa mogę go oddać do 7 dni. Zastanawiam się czy czasami nie poczekać jeszcze z dwa tygodnie jak pojawi sie oferta łaczona, a świeta tuż tuż.

• Anonymous
      Guest

Wlasnie rozgladam sie za telewizja cyfrowa i szczerze powiem ze bardzo zaciekawily mnie zapowiedzi oferty laczonej z Cyfrowego Polsatu. Zastanawiam sie nad CP przedewszystkim ze wzgledu na sport (F1) a teraz jeszcze ten net i fajna oferta telefoniczna przwazaja szale na korzysc CP.

• Anonymous
      Guest

Mam CP od jakichś trzech lat – mogę z czystym sumieniem polecić, sam też rozważam wzięcie internetu, ale w ramach usług łączonych, czy jak to tam się nazywa – nie wiem, czy to już jest w ofercie, czy dopiero ma się pojawić.

• Anonymous
      Guest

A ja znalazłem serwis jak nie montować anten do GSMów
      http://www.uryna.net

• Anonymous
      Guest

Spoko stronka 😛

Viewing 25 reply threads
Reply To: Cennik usług telekomunikacyjnych w ofercie abonamentowej Internet w CP
Your information: