Start Forum Sprzęt Samsung Cena Samsung Galaxy S II nie zachwyca, model droższy od Apple iPhone 4

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 698

Jednym z najlepiej zapowiadających się smartfonów z Androidem jest Samsung Galaxy S II. Jeśli jesteście ciekawi ceny nadchodzącego supertelefonu zapraszamy do przeczytania rozwinięcia wiadomości. Powiem jednak krótko nie spodziewajcie się, że mówimy o telefonie tanim…

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

proste doświadczenie: odpal na androidzie i iOS jakąkolwiek przewijaną listę… zrobiłem to parę tygodni temu. Trzymając po jednym z konkurencyjnych telefonów w dłoni i przewijając tę durną listę na obu równocześnie nie pozostaje gram wątpliwości: Apple już na tak banalnym algorytmie poraża płynnością i współpracą z palcem…. po co więc zagłebiać się dalej w androida? mój wybór jest prosty. uważam, że oprócz designu, to właśnie oprogramowanie stanowi sukces jabłka, które realnie nie ma żadnej konkurencji.

• Anonymous
      Guest

Oczywiście technologicznie, góruje zdecydowanie SAMSUNG. Tu nie ma porównania. Począwszy od najlepszego na świecie ekranu, poprzez doskonałej jakości filmy w 1080 p. ( zresztą jest to jedyny telefon na rynku, który nagrywa full HD, w 30 kl/s. Inne tel. z procesorem dwurdzeniowym tylko 24 kl/s.), a skończywszy na nowoczesnych użytecznościach, takich jak płatności zbliżeniowe i inne.
      Teraz porównanie Galaxy S II do najlepszego smartfona Apple, nie ma logicznego sensu. Tu jest ogromna różnica technologii. Iphone 4, to telefon z poprzedniej epoki z jednym rdzeniem… Myślę, że nowego SAMSUNGA, należy porównywać z produktami podobnej generacji LG, czy Motoroli. Więc jest zrozumiałe, że nowy Galaxy jest droższy, od iPhone 4. Natomiast czy jest za drogi? Dla mnie na pewno, jednak znajdą się ( szczególnie w krajach zachodnich) ludzie, którzy będą chcieli mieć najszybszy systemowo telefon i jednocześnie najlepszy.

• Anonymous
      Guest

Za rok będzie chodził za 1500zł. tak ja uważam.

• Anonymous
      Guest

samsung najlepszy lepszy od iPhone wolne żarty może od 4 tak tylko kiedy 4 wyszła a kiedy samsung jak tylko wyjdzie 5 to samsung się schowa i powie no cóż ustępujemy najlepszym

• Anonymous
      Guest

Obecnie, najlepszy telefon, jakim jest SAMSUNG GALAXY S, kosztuje równowartość 3.200 zł. Owszem jest to drogo, ale przecież jest naszpilkowany najnowszą technologią i posiada najbardziej zaawansowane funkcje. Pamiętam czasy ( koniec lat dziewięćdziesiątych), kiedy pierwsze, niezwykle prymitywne aparaty komórkowe, posiadające jedynie funkcję telefonowania, kosztowały grubo ponad 4 tysiace zł.

• Anonymous
      Guest

Dziś ten Samsung, jest najbardziej zaawansowanym urządzeniem. Za rok inny SAMSUNG, lub telefon innego producenta, będzie najbardziej zaawansowany i ceny ulegną zmianie…

• Anonymous
      Guest

Apple jest do bani

• potter28
      Participant
      Liczba postów: 168

Ja mam SE Cedar i nie potrzebuje do szczęscią IP4 czy innych, ale pomażyć mogę;)

• Anonymous
      Guest

Ci którzy narzekają na wysoką cenę Galaxy S, niech sobie przypomną ceny Iphona 4 na początku sprzedaży. Na tym polu Samsung im nie dorówna! :lol Nawet po roku trudno kupić Ipnona za mniej niż 2000 zł. Inaczej jest natomiast z Galaxy, którego można kupić za ok. połowę tej ceny. Prawda jest jedna: Iphone zawsze był i będzie dla bogatych.

• Anonymous
      Guest

Proszę o usunięcie tego tematu , ponieważ jest to nieprawda co wy tu wypisujecie , dlatego że Euro Rtv Agd sprzedaje go za 2299zł.

• Anonymous
      Guest

„model droższy od Apple iPhone 4”?? iPhone4 przy S II to zabawka! poczytajcie specyfikacje.

• Anonymous
      Guest

co wy gadacie ludzie dzis jest 2011-06-20 i cena samsung galaxy s 2 jest rowna ok. 1700 zł najmniej. drogie telefony sa dla bogatych dupkow idiotow ktorym sie poprzewracalo w dupie i ulegaja luksusowym sklepom i ktorzy nie chca sie sprzeciwic wysokim cenom bo nie ma u nich mody na kupno przez internet i wszystkie do drogich galerii chodza. normalny czlowiek poszpera (znalazlem latwo tanie oferty bez abonamentu) i na pewno znajdzie dobra okazje wydajac przy tym kilkaset zl mniej.zachecam do kupowania przez internet 🙂
      jeśli jestes za mną skopiuj to : I-_-I

• Anonymous
      Guest

Galaxy s 2 jest na razie najlepszy apple odpada. Niech nie wypowiadaja sie osoby ktore nic nie wiedza na ten temat. Poczytajcie troche, to zobaczycie. Jedyny minus to malo aplikacji ale jak na razie mi wystarczy ^^

• Anonymous
      Guest

najwieksza wada iphona jest to ze jest jedna stala pamiec albo 32 GB albo 16 GB
      i gdy ma sie 16 GB to bardzo daje sie to we znaki 🙁 sama nawigacja duzo zajmuje. Natomiast w galaxy s 2 mozna wsadzic karte sd. To jest wielki plus. 😀

• Anonymous
      Guest

Mam iphone 4 z pamięcią 32 GB a moja siostra samsunga galaxy s 2 i wegług nas oba telefony są super 🙂

• Anonymous
      Guest

Posiadam samsunga galaxy s2 właśnie z niego piszebi powiem wam tak iphpje to jeden wielki syf w porównaniu z iphonem

Viewing 16 reply threads
Reply To: Cena Samsung Galaxy S II nie zachwyca, model droższy od Apple iPhone 4
Your information: