Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi BluPill: rachunki za telefon komórkowy niższe nawet o połowę?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nawet o połowę można zredukować swoje rachunki telefoniczne po skorzystaniu z pierwszego na świecie narzędzia do automatycznej optymalizacji wydatków na komórkę. Eksperci przewidują, że polska usługa internetowa wywoła korzystne zmiany na rynku telekomunikacyjnym.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139244

testował to już ktoś?

• Anonimowy
      Gość

Wszystko było by fajnie gdyby nie to, że chcą dostępu do iBOA (nieograniczonego dostępu do pełnych danych)

Niby wszystko zamazują ale kto wie jakie dane zbierają, usługa mocno spóźniona.

• rcicho
      Uczestnik
      Liczba postów: 157

Dawajcie im dostep (numer, login i hasło) do swojego konta a „dobrze” na tym wyjdziecie.
      Osobiście prędziej puściłbym dzieci do szkoły gejowskiej niż dał im dostep do swojego konta. Nic głupszego nie można zrobić. Szkoda, że redakcja Telixa nic nie pisze o niebezpieczeństwie związanych z tą niby usługą.

• Anonimowy
      Gość

rcicho – nie każdy musi konczyć taka szkołe jak Ty

• Anonimowy
      Gość

na tej stronie nie ma żadnych danych kontaktowych (jest tylko formularz), ani nawet regulaminu…

• Anonimowy
      Gość

Na pewno nie skorzystam. Będę odradzał każdemu tego typu usługę.
      Lepiej samemu policzyć niż dawać pełen dostęp do konta niewiadomo komu i potem się dziwić, że bilingi i inne dane wyciekły.

• Anonimowy
      Gość

To jakaś ściema

• Anonimowy
      Gość

Czy to jest ta sama usługa, którą jakiś czas temu opisywano, że zrewolucjonizuje wybór oferty? Czy może jest to inny projekt?

Z płatną wersją beta ostro przegięli.

• Anonimowy
      Gość

Witam,

Ja testowalem jak projekt blupill był jeszcze bezpłatny i cóż mogę powiedzieć (napisać). |Miałem szczęście że to była wersja bezpłatna bo uznałbym pieniądze wyrzucone w błoto.
      Własnie kończy mi się umowa u operatora ERA gdzie mam abonament na kwote 65 zlotych, i blupill dokonał obliczeń nowej atrakcyjnejszej taryfy i tu nastapilo moje lekkie zdziwienie bo najlepsza taryfa oprocz tej co mam kosztowałalby mnie 133 zlote w PLAYU.
      Gdy napisalem do firmy prosili zebym wyslal im dokladniejsze skany wszytskich zaproponowanych taryf i cos wtedy beda szukac bledu.

Tak wiec na razie odczucia ujemne.
      Teraz kaza placic za smsa a progrmanawet nie ma instrukcji jak interpretrowac wyniki porgramu nic.
      Tylko wysylamy w ciemno smsa nie wiedzac co dostajemy w zamian.

• Anonimowy
      Gość

Wygląda na kant! Pewnie za jakieś pół roku powiedzą o aresztowaniu lub ucieczce twórców w programach informacyjnych TV.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #245446 w BluPill: rachunki za telefon komórkowy niższe nawet o połowę?
Twoje informacje:

Anuluj