Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › BluPill: rachunki za telefon komórkowy niższe nawet o połowę?
-
AutorWpisy
-
-
Nawet o połowę można zredukować swoje rachunki telefoniczne po skorzystaniu z pierwszego na świecie narzędzia do automatycznej optymalizacji wydatków na komórkę. Eksperci przewidują, że polska usługa internetowa wywoła korzystne zmiany na rynku telekomunikacyjnym.
-
Dawajcie im dostep (numer, login i hasło) do swojego konta a „dobrze” na tym wyjdziecie.
Osobiście prędziej puściłbym dzieci do szkoły gejowskiej niż dał im dostep do swojego konta. Nic głupszego nie można zrobić. Szkoda, że redakcja Telixa nic nie pisze o niebezpieczeństwie związanych z tą niby usługą. -
Anonimowy
Gość21 marca 2011 o 16:40Liczba postów: 139242Witam,
Ja testowalem jak projekt blupill był jeszcze bezpłatny i cóż mogę powiedzieć (napisać). |Miałem szczęście że to była wersja bezpłatna bo uznałbym pieniądze wyrzucone w błoto.
Własnie kończy mi się umowa u operatora ERA gdzie mam abonament na kwote 65 zlotych, i blupill dokonał obliczeń nowej atrakcyjnejszej taryfy i tu nastapilo moje lekkie zdziwienie bo najlepsza taryfa oprocz tej co mam kosztowałalby mnie 133 zlote w PLAYU.
Gdy napisalem do firmy prosili zebym wyslal im dokladniejsze skany wszytskich zaproponowanych taryf i cos wtedy beda szukac bledu.Tak wiec na razie odczucia ujemne.
Teraz kaza placic za smsa a progrmanawet nie ma instrukcji jak interpretrowac wyniki porgramu nic.
Tylko wysylamy w ciemno smsa nie wiedzac co dostajemy w zamian.
-
-
AutorWpisy